-
you don't own me, i'm not just one of your many toys.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor

-
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonetyp narracjiDemokracja bezpośredniaczas narracjiWłaściwypostaćautor
Kiedy wszystkie kupony w pizde, ale dalej stać cię na pasztet:

-
Running with bulls
Working my miracles
Holding my world together with a boot string
Living the dream
Benzos and gasoline
Coffee and blue light screens till the morning
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkijakiekolwiektyp narracji3os.czas narracjiteraźniejszypostaćautor

-
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor

kasik
nudy.
a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
-
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonetyp narracjiDemokracja bezpośredniaczas narracjiWłaściwypostaćautor
Kiedy Zay wbija na chat odkąd dostała własną emoji:

-
my obsession is o n e ,
you can actually trust .
blind I-D-O-L worship ,
────── at first blush .
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jej, twoja/staratyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor

nøctøøria
Nie lubię marcepanu. Aaaa, że w rozgrywkach? A to nie wiem, raczej nic mi nie przeszkadza - chyba, że kierowanie moją postacią, tego akurat bardzo, ale to baaardzo nie lubię.
-
don't let me think I'm enough then disappear when the wine runs out
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor

do you feel bonita?
jak masz zamiar uciekać bez słowa, to lepiej w ogóle nie podchodź
-

-
the world was on fire, and no one could save me but you
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
pov: wpadasz na jeden dobry pomysł

-
Running with bulls
Working my miracles
Holding my world together with a boot string
Living the dream
Benzos and gasoline
Coffee and blue light screens till the morning
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkijakiekolwiektyp narracji3os.czas narracjiteraźniejszypostaćautor