0 y/o
For good luck!
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
I don't want a lot for Christmas...
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Okienko 17
Nastrajamy się świątecznie, bo 17 dzień grudnia oznacza, że równo za tydzień Wigilia! Dlatego dzisiaj zadanie (chyba) całkiem proste, ale sympatyczne! Napisać ładny komplement użytkownikowi z postem powyżej! Renifery też biorą w tym udział!

Kod: Zaznacz cały

[zam=OKIENKO 17]
[center]TEXT[/center]
[/zam]
Fircyk
All I want for Christmas is pooooost
23 y/o
CHRISTMASSY
163 cm
technik kryminalistyki w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Nie wiedziałam kim chcę zostać na święta,
więc zostałam 🎄choinką🎄z torbą na głowie ✨
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Renifer Mikołaja - nie dość, że piękny i majestatyczny, to na dokładkę zawsze ma super prezenty dla każdego! Aż przykro, że pojawia się tylko w grudniu :c
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
36 y/o
OPIEKUN FORUM
189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
✎ consigliere kalabryjskiej organizacji przestępczej
✎ oficjalnie dyrektor strategii w korporacji
✎ mężczyzna, z którym zawiera się "układ", w którym on daje, a później "odbiera przysługę
✎ osobowość psychopatyczna
✎ mistrz manipulacji i pasjonat pogłębionej psychologii
✎ aktor w spektaklu życia; kameleon
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
typ narracjitrzecioosobowa, ograniczona
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Lin! Mój ratownik; moja pomoc i najsympatyczniejsza dusza, jaką znam! Bez niej zanzibarski tajfun zdmuchnąłby Toronto bo nie miałby kto nas chronić i dbać! I nikt nie przykleja cybernaklejek tak radośnie jak ona!
31 y/o
For good luck!
169 cm
pielęgniarka na oddziale ratunkowym Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
Merry Christmas, ya filthy animal!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Pies, bo nie ma z nami lekko! Dzielnie znosi moje marudzenie, wysyła memy i jest praktycznie zawsze dostępna, więc obawiam się, że bez niej skończylibyśmy marnie!
34 y/o
CHRISTMASSY
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
świąt nie będzie!
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Darcy vel Iryska, zawsze buzia się cieszy, kiedy pojawia się na czacie. Miło jest popatrzeć na jej ładne profile, ładne awatary, ładne postaci w ogóle. Posty też się dobrze czyta, trochę mało pograłyśmy, ale kiedyś nadrobimy <3 Póki co zachwycam się świątecznymi profilami, bo każdy jeden jest super! Jakby były przyznawane medale dla graczy, to ja bym go dała Darcy *_*
zgrozo
stania w miejscu
35 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
adwokat / prawnik w sądzie i po za nim
Awatar użytkownika
Melanie to pani adwokat, która postawiła aktualnie na siebie i stała się może delikatnie samolubna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

OKIENKO 17
O zgrozo! Szanuje za te dwie Twoje postacie(sexy panowie), które zostały, zacne osobowości i ta walka o złote gacie Galena. Może i ciągle nam nie po drodze aby coś pograć dłużej, ale co tam kiedyś może się złapiemy. Ważne, że Galen nadal top postów ma, broń tych statystyk! Takiego gracza potrzebuje to forum!
Marlen.
zagram wszystko co utrzymuje się w ramach dobrego smaku, bez krzywdzenia dzieci oczywiście!
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Ho, ho, ho
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Ślinka sama przychodzi, gdy się tylko zjawia. Piękna babka, na której oko sobie zawiesisz. Czasem zbyt pochmurna, choć jest uroczym promyczkiem.
29 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
lepiej strzela niż gotuje.
a świąt to kurwa nienawidzi
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Człowiek, którego wszędzie pełno (in the best way possibile)! Forumowa policja, która zawsze z każdym się przywita na sb, rzuci dobrym słowem, historią z roboty i pogoni do pisania postów. Najwieksza maszyna do robienia statystyk - bo pewnie nikt inny na forku nie ma tylu wątków, co ty i pewnie ciężko byłoby znaleźć kogoś, kogo nie uraczyłaś gierką!
Szanuję, lubię i pozdrawiam! <3
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
psychoterapeuta w CAMH
Awatar użytkownika
Jingle bells, Jingle Bells
Jingle all the way
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
Nasza forumowa gwiazda ⭐️ Zawsze obecna, pomocna i wesprze dobrym słowem w potrzebie. Gdy pojawia się na forum, to od razu ono rozkwita <3 Pisze piękne posty (tak, jestem stalkerem i czytam niektóre :lol:) Przyczyniła się do powstania mojego multi, a to bardzo spora zasługa!.
Jakoś miło
34 y/o
CHRISTMASSY
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
znowu z dziewczętami
śmiejemy się trzema
chuj zostawcie paczki
i tak nic w nich nie ma
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 17
ciągle aktywna w postach i na sb, gdzie zawsze dorzuci od siebie coś miłego, żeby podnieść na duchu czy wyciągnąć pomocną dłoń! zarzekała się, że nie zrobi multi, a zrobiła, więc pięknie podbiła statystyki forum i kto wie, może w przyszłości stworzy jeszcze więcej postaci!!! <3
bubek
nie lubię postów z ai i takich o niczym, braku zaangażowania w fabułę i kiedy druga strona nie wykazuje się inwencją twórczą
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kalendarz Adwentowy”