23 y/o
CHRISTMASSY
163 cm
technik kryminalistyki w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I cannot be bought,
but I can be stolen
with one glance.
I'm worthless to one
but priceless to two.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Przepraszam za obecność w kratkę i brak postów, jutro postaram się nadrobić. Jak nie jutro to w święta pewnie znajdę czas, bo mamy w tym roku skromnie więc raczej nie będzie z tym problemu. Wesołych tak przy okazji <3
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
28 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
mechanik w Scarborough Auto Care
Awatar użytkownika
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej / ją
typ narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowa
czas narracjiprzeszły / teraźniejszy
postać
autor

Postaram się dziś wszystko ponadrabiać, najpóźniej jutro pojawią się wszystkie odpisy (zarówno tu, jak i u Masona). Ostatnio mam sporo roboty i nie wiem w co ręce włożyć, dlatego staram się jedynie nie przegapić terminów na zadanka, wybaczcie!
Remy
na pewno metagaming i posty pisane przy pomocy AI (szanujmy się), co do reszty - za długo by wymieniać; dam znać
33 y/o
Mark your calendar for Canada Day
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
And I bet you think about me...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Jestem ostatnio beznadziejna w posty, ale dopadła mnie świąteczna niemoc! Przyjechałam też już do rodziców, więc to też trochę ogranicza mój czas, ale jakoś pod koniec tygodnia będę wracać do formy! Poodpisuję na wszystko, co zalegam i chętnie pozaczynam coś nowego <3 Wybaczcie i WESOŁYCH! <3
29 y/o
LEĆ, ADAM, LEĆ
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Dobry wieczór, u mnie pewnie sytuacja jak u każdego, ale chciałam dać znać, że będzie przerwa w dostawie postów podczas świąt. Może coś tam wpadnie sporadycznie wyklepane ale telefonie, ale jak już to główne wątki.
Jedźcie ładnie karpie i pijcie barszczyk ❤️
kasik
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
REKRUTER
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Nie wiem jak te świąteczne dni z postami, może ich nie być wcale, bo będę jadła jarzynową, sorki.
Buziaczki i Wesołych Świąt kochani! :christmaslof:
Spoiler
23 y/o
CHRISTMASSY
163 cm
technik kryminalistyki w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I cannot be bought,
but I can be stolen
with one glance.
I'm worthless to one
but priceless to two.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Dopadło mnie choróbsko i niby jest dzisiaj trochę lepiej, bo nie boli mnie aż tak gardło, tak wkurza mnie zapchany nos i osłabienie :/ Zatem bezpiecznie stwierdzę, że pościki i jakieś nowe gry (będę chciała poszukać) będę ogarniać raczej po weekendzie, dając sobie czas na wyzdrowienie. Przepraszam, buziaki <3
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
23 y/o
Welkom in Canada
183 cm
You make me money I'll make you laugh
Awatar użytkownika
Ty też mi obiecaj, zanim utonę. Zanim upadniemy za nisko. Że wiesz coś o mnie. Że niestety znasz mnie. Wiesz dlaczego dzwonię, co noc.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Ostatnie dwa tygodnie były kinda crazy, ale mam zamiar się wziąć za nadrabianie zaległości po chorobowych i po świątecznych, stay tuned :latwiutko: :stickloff:
Myre
nie lubię postów wygenerowanych przez ai, braku interpunkcji i inicjatywy
34 y/o
REKRUTER
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Postaram się jeszcze odpisać dzisiaj na główne wątki, ale jutro może być ciężko, pierwszego też nie wiem jak będzie, ale po nowym roku wszystko nadrobimy! <3
Pamiętajcie, że was kocham mordeczki i bawcie się super na Sylwestrze! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. :lof: :galen:

Spoiler
40 y/o
CHRISTMASSY
173 cm
Inżynier energetyki / dawniej złodziej Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
“W ciągu jednego życia będziesz kochać wiele razy, ale jedna miłość spali twoją duszę na zawsze.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Wybaczcie poświąteczne zaległości! Posty będę nadrabiać powoli w okresie 1-6, bo dziś i jutra pozwalam sobie nie liczyć, bo dziś późno wyszłam z pracy, a jutro Sylwester :x
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
24 y/o
For good luck!
175 cm
pielęgniarka w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
Jestem kobietą. Burzą, ogniem, wodą, perłą, ale nie na dnie.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracjiklasyczny
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Towarzysze i towarzyski, doszłam do siebie po Sylwestrze, więc wypatrujcie dziś postków ode mnie :klanianko:
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
aj
nie polubimy się jak odpisujesz raz na miesiąc, wiesz o mojej postaci więcej niż moja postać, rażąco peron odjeżdża od wspólnych ustaleń albo jeśli pojawia się bezsensowna, niepotrzebna erotyka czy przemoc
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”