ODPOWIEDZ
33 y/o
For good luck!
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
It's my party, and I'll cry if I want to!
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wendy Gardner
Gdyby pech był dyscypliną olimpijską, Wendy stałaby na najwyższym stopniu podium, potykając się przy odbieraniu złota. To dziewczyna, która potrafi wejść w drzewo na prostej drodze, wylać trzy kawy w ciągu godziny i jeszcze przeprosić lampę, że na nią wpadła. Posiada doktorat z wyparcia, więc kiedy problemy zaczynają ją przerastać pakuje się i łapie tanie loty do bylekąd albo do takiego jednego czorta, ale mniejsza o to. Ma zamiłowanie do garncarstwa, więc może cię nauczyć jak brudzić ręce i ignorować przy tym życiowe bolączki. Swego czasu w RPA pomagała w ośrodku ratującym lwy i gepardy, przez co uważa, że idealnie przygotowało ją to do pracy w przedszkolu - poziom agresji przy bitwie o czerwoną kredkę jest w końcu bardzo zbliżony. Będąc u niej w domu nigdy nie otwieraj szafy! To pułapka, która grozi przysypaniem stertą ubrań, a Wendy tylko czeka, żeby wręczyć Ci miotłę i ogłosić, że właśnie wygrałeś darmowy kurs sprzątania. Pomimo prób przedstawienia siebie jako samowystarczalnej kobiety gardzącej kiczem walentynek w głębi duszy to niepoprawna romantyczka, która po prostu czeka na kogoś, kto napisze jej odręczny list… i być może złapie ją, zanim znów wejdzie w latarnię.
Rada Mędrców ds. Życiowych Katastrof
[ K L I K ]
ZOSTAŁO 1 MIEJSCE! Niepoprawna romantyczna dusza poszukiwana na cito! <3 Winnie szuka ekipy do wspólnego spalania kuchni (i życiowych dramatów)! Pilnie potrzebuje „rodziny z wyboru”, która pomoże jej ogarnąć chaos codzienności. Jeśli potrafisz pić tanie wino bez grymasu i masz ochotę analizować życiowe dno o 3 rano na grupowym czacie – zapraszam na pokład, a przynajmniej do poszukiwań. <3
Złota Klatka
[ K L I K ]
Jeśli masz postać mężczyzny w wieku 38+ i chciałbyś odkryć jego demony oraz sprawdzić się w rozgrywkach bez przemocy, za to z ogromnym napięciem psychicznym to zapraszam do poszukiwań toksycznej relacji pełnej opiekuńczości i kontroli ukrytej w czułych gestach. :przestraszon:
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

RODZINA
Zella Gardner
Siostra, która posiada zdolności kosmetyczne i własny salon to istne błogosławieństwo, a w zasadzie to trochę taka polisa ubezpieczeniowa dla Winnie, która prawdopodobnie podczas próby upiększenia paznokci skończyłaby cała ufarbowana po łokcie. Ale, ale! Ich relacji nie można sprowadzać wyłącznie do darmowych wizyt, bo ich więź jest głębsza niż to jak głęboko wchłania się maseczka z alg. Dbają o siebie nawzajem od zawsze, wszędzie i bez końca - mam nadzieję! - często wyciągając się wzajemnie z dołków lub będąc obok, gdy świat zaczyna być trudny do udźwignięcia w pojedynkę.
Percival Gardner
Bart zawsze był dla niej przykładem tego, że można uciec przeznaczeniu. Pakiet startowy wylosowali z najniższej półki, ale to on przecierał szlaki i udowodnił Winnie, że mogą sięgnąć po więcej. I choć jego obecne życie, a jej, są na zupełnie innych poziomach, to zarówno jemu, jak i Wendy udało się wyjść na prostą. Teraz uwielbia wnosić w jego sterylne i idealnie poukładane życie odrobinę brokatu i chaosu.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Rada Mędrców ds. Życiowych Katastrof
William N. Patel
„Nieskazitelna Dusza Towarzystwa” - w odróżnieniu od wiecznie potykającej się Wendy, przez życie idzie jak po wybiegu. To typ osoby, która pije do rana, a o 8:00 rano wygląda świeżo, jakby właśnie wróciła z luksusowego SPA. Z każdego życiowego kryzysu – zawodowego czy miłosnego – wychodzi bez jednej skazy na wizerunku. Zawsze zna kogoś, kto zna kogoś, i wchodzi bez kolejki do najmodniejszych miejsc. To on przypomina Wendy, że życie to impreza, nawet jeśli ona akurat przyszła na nią w dwóch różnych butach i z dziurą w rajstopach.
zaylee miller
To przyjaciółka , która ma zerową tolerancję na bzdury. Bez ogródek powie jej: „Wendy, on jest dupkiem, przestań do niego pisać”, a potem zabierze telefon i schowa go do zamrażarki. Zawsze ma w zanadrzu ciętą ripostę. Jeśli Winnie jest pożarem, to Zaylee jest gaśnicą, która najpierw uderzy ją w głowę za głupotę, a potem ugasi ogień, a wszystko to ze spokojem godnym sekcji zwłok.
„Niepoprawny Romantyk”
POSZUKIWANA - postać, która szczerze wierzy w to, że miłość czeka za rogiem, nawet jeśli ten róg znajduje się na drugiej półkuli. Jest to taka duchowa podpora grupy, u której w domu najlepiej płacze się w poduszkę i zajada lody prosto z pudełka. Z błyskiem oku opowiada o przeznaczeniu, stawia tarota i zawsze znajdzie jakiś pozytyw w nawet największej katastrofie (a te najczęściej zdarzają się Wendy).
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Peter Blythe
​On znacznie młodszy, być może dojrzalszy, a na pewno będący jej bezpieczną przystanią dla Winnie. Tworzą duet idealny: on wyrywa dziewczyny w swoim wieku, ona flirtuje z muskularnymi klatami napotkanych barmanów, a na koniec nocy i tak zawsze wracają razem, pilnując, by to drugie dotarło do domu w jednym kawałku. Trochę taki młodszy brat z wyboru, najlepszy przyjaciel i przez pewien czas nawet współlokatorem, z którym dzieliła pizzę o trzeciej rano. Relacja czysta, nienaruszalna, skarb z terminem ważności "na zawsze".
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI

Ostatnio zmieniony wt lut 03, 2026 5:46 pm przez Wendy Gardner, łącznie zmieniany 4 razy.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Winnie the Pooh
45 y/o
LOT NA 240 METRÓW
182 cm
adwokat/partner w kancelarii Philips and Gardner LLP
Awatar użytkownika
i'm six feet under, like i'm buried alive
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

she
nie lubię postów tworzonych przez AI; jednostronnej inicjatywy; brania wszystkiego zbyt personalnie i nieodróżniania postaci od gracza
30 y/o
REKORD SKOCZNI
167 cm
strażaczka toronto fire station 132
Awatar użytkownika
i can take you higher
oh, oh, oh, i'm on fire
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wendy Gardner, przychodzę tutaj z propozycją twojego głosu rozsądku z szukajek :stickcute: chociaż zastanawiam się, czy bardziej pasowałaby Teddy, czy może jednak bardziej zaylee :zamyslon: to już chyba sama musisz zdecydować, którą z pań widzisz bardziej na tym miejscu i czy w ogóle którąś widzisz!
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy w miejscu
33 y/o
For good luck!
163 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Percival Gardner pisze: pt sty 30, 2026 9:42 pm@Wendy Gardner :kwiatek:
:lof:

teddy darling pisze: ndz lut 01, 2026 12:50 pm @Wendy Gardner, przychodzę tutaj z propozycją twojego głosu rozsądku z szukajek :stickcute: chociaż zastanawiam się, czy bardziej pasowałaby Teddy, czy może jednak bardziej @zaylee :zamyslon: to już chyba sama musisz zdecydować, którą z pań widzisz bardziej na tym miejscu i czy w ogóle którąś widzisz!
Wstępnie skłaniałabym się bardziej ku zaylee miller, ale przywołam też do tablicy nieskazitelną duszę towarzystwa: William N. Patel, który zasiadł już w radzie mędrców, bo zależy mi by to byłą taka zgrana ekipa, a nie równolegle rozwijające się relację nieprzeplatające ze sobą. No i jestem forumowym świeżakiem i nie wiem, czy nie macie już jakiś relacji, które by tutaj nam kolidowały. :stickcute:
Winnie the Pooh
34 y/o
Welkom in Canada
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Ja jestem jak najbardziej za, znowu nasze drogi się przecinają zaylee miller także śmiesznie, to chyba przeznaczenie :lol:

Wendy Gardner
twoja stara
???
33 y/o
For good luck!
163 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

To ja podbijam i mianuję Zaylee na grupowy głos rozsądku gwarantując tym samym, że w przypadku Winnie będzie musiała używać go często, głośno i wyraźnie a i tak pewnie nie trafi :lof:

zaylee miller
Winnie the Pooh
34 y/o
REKRUTER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wendy Gardner pisze: wt lut 03, 2026 5:25 pm To ja podbijam i mianuję Zaylee na grupowy głos rozsądku gwarantując tym samym, że w przypadku Winnie będzie musiała używać go często, głośno i wyraźnie a i tak pewnie nie trafi :lof:

Wspaniale! Zaylee w tańcu się nie pierdoli, więc niech Winnie przygotuje się na niepodważalne, dobitne argumenty podsycane sarkazmem i dużą ilości przekleństw :lol:

Wendy Gardner
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
33 y/o
For good luck!
163 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

zaylee miller pisze: wt lut 03, 2026 7:13 pm Wspaniale! Zaylee w tańcu się nie pierdoli, więc niech Winnie przygotuje się na niepodważalne, dobitne argumenty podsycane sarkazmem i dużą ilości przekleństw :lol:
Idealnie! :klaskacz: Brzmi tak, jak to sobie wymarzyłam! *_*
Winnie the Pooh
48 y/o
CHRISTMASSY
168 cm
detektywka wydziału zabójstw w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Bet I could change your life
You could be my wife
Could get into a fight
I'll say, "You're right"
And you'll kiss me goodnight
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wendy Gardner hejka <3
Ja tu mogę przyjść z dwoma propozycjami. Po pierwsze mogłabym ci sprzedać moją Ofelkę na niepoprawną romantyczkę. Artystyczna z niej dusza, są w zbliżonym do siebie wieku i Attwood na pewno mogłaby ją pchać do spełniania szalonych marzeń czy to o miłości czy innych doświadczeniach, bo skoro sama nie mogła się realizować to niech chociaż inni to robią.

Poza tym mogę ci też podesłać swoją Evinę, bo w czasach studenckich romansowała z Percym, a teraz jest zaręczona z twoim głosem rozsądku. Może z tego też dałoby się coś ciekawego rozwinąć.
Ari
Nie lubię narzucania mojej postaci reakcji i zachowania oraz dopisywania do jej rzeczy czy sterowania nią w jakikolwiek sposób bez konsultacji.
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”