-
some memories never leave your bones. like salt in the sea; they become a part of you.
- and you carry them.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
He has been burned before.
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
-
some memories never leave your bones. like salt in the sea; they become a part of you.
- and you carry them.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Wszystkie avki cudowne, dziękuję bardzo, będę korzystać!Michael Graham pisze: wt sty 06, 2026 8:52 am @Maverick Cormier parę avków dla ciebie do obejrzenia tutaj. Ciężko wybrać odpowiednie stylistycznie foty, kiedy jeszcze nie wiadomo kim grasz![]()
-
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocetnieobecnośćniewątki 18+takzaimkionatyp narracjipierwszoosobowyczas narracjiteraźniejszypostaćautor
-
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkidowolnetyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimieszanetyp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Siłą rzeczy to juz się zrobiło nieaktualne, ale jakby się komuś chciało zrobić Diego Calvę, to ukochamAres Everhart pisze: czw sty 15, 2026 8:45 am Ja ukocham za kilka avków Nicholasa w ciemnych włosach![]()
-
He has been burned before.
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
-
Naprawdę kocha się tylko raz w życiu, nawet jeśli człowiek tego nie zauważa.nieobecnośćniewątki 18+niezaimkishe/hertyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
aktor: Guy Remmers