34 y/o
NARRATORSKI PIESEK
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

:ohnoi: Postaram się dzisiaj naskrobać jakiegoś posta, ale na ten moment jestem totalnie wypruta z życia po zakończeniu miesiąca w robocie + czymś się wczoraj strułam i chodzę zmulona. Jak się nie uda to od jutra spróbuję nadrabiać zaległe pościki.
winniethepooh91
26 y/o
Mark your calendar for Canada Day
173 cm
Barmanka, The Painted Lady
Awatar użytkownika
Come bite the apple and I'll coil 'round your heart.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

:stickcri: hejka, mam malutkie problemy ze zdrowiem i zapieprz w pracy, przepraszam za opóźnienia w odpisach, powinnam nadrobić wszystko jutro/w weekend na wszystkich postaciach <3
34 y/o
MADITO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Sorry, ale u mnie już wjechał okres przedświątecznych przygotowań, więc nie wiem jak z postami, coś wpadnie, ale nie nastawiajcie się bardzo! Przepraszam, nadrobię po świętach <3
Wesołego jajka misie :slodziaczek:
31 y/o
IRYS
169 cm
pielęgniarka na oddziale ratunkowym Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Przez kilka najbliższych dni będę w kratkę i trochę z doskoku. Postaram się pisać - szczególnie to, co najdłużej wiszę, ale nie ma co się spodziewać dużo :lol:
30 y/o
PEW PEW
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Wybywam na święta do domu, więc posty ode mnie będą pojawiać się raczej tylko na głównych wątkach. Z góry im sori tych, którzy będą czekać dłużej niż zwykle! Wracam koło środy :lol:
Adminowo wiadomo, i'm here if you need me!

:szpagat:
kasik (dc: kasik_srasik)
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
NARRATORSKI PIESEK
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

:ohnoi: Cały weekend od rana do wieczora jestem w pracy. Nie wiem jak będzie wyglądała sprawa na froncie i czy będzie mi dane napisać jakiś post z telefonu, czy jednak będzie od groma roboty i nic z tego (stawiam na to drugie, bo mamy event rowerowy), więc daje znać, że odpisy mogą wpaść dopiero po weekendzie, bo wieczorem po powrocie do domu młody i spanko będzie moim priorytetem. <3
winniethepooh91
35 y/o
Welkom in Canada
191 cm
adwokat w carnegie & cortlandt llp
Awatar użytkownika
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Mam mini poślizg, więc zaległości jutro!
Spoiler
Magda
najbardziej to mnie w sumie wkurza chamstwo i wybiórcze stosowanie zasad
27 y/o
PSUJ TROFEOWY
183 cm
trener boksu w Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
i don't get lucky, i make my own luck
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Rzucam studia i jadę do Berlina, wracam w Sunday - z miłością, Isiek

PS. Ostatnie posty dziś do 15

Spoiler
30 y/o
For good luck!
168 cm
zabijam na zlecenie i znam się na cybersecurity
Awatar użytkownika
In the mirror I see my biggest fear but silence is almost here. So I'll tell him how I feel. What am I fighting for? Never understood this world. Oh, Lord! Can you save my soul?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Jestem w tygodniu urodzinowym i odpinam wrotki, więc wrócę do postów w przyszłym tygodniu.
Spoiler
gall anonim
Mało co mnie rusza.
37 y/o
OPIEKUN FORUM
189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
They call me a demon, they call me a monster, but i can't be the strongest forever
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
typ narracjitrzecioosobowa, ograniczona
czas narracjiprzeszły
postać
autor

W tym tygodniu jest i będzie mnie mniej na forku; jakby się komuś coś paliło to straż pożarna przyjmuje na dc
:hehe:
pies (dc: canine.west)
ja jestem trigger
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”