Wspaniałe rozpoczęcie postazaylee millerSłysząc jej stwierdzenie, przesunęła wzrokiem po martwym mężczyźnie. Wyglądał całkiem zwyczajnie. Oprócz tego, że był martwy, a to jednak dość istotny szczegół.
-
the sun through your glasses, clear to the skin and it magnifies you
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
don't let me think I'm enough then disappear when the wine runs outnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
no i to rozumiem! Evina J. SwansonEvina była naprawdę rozsądną kobietą. Nie zamierzała mieszać leków z alkoholem... Dlatego ich nie brała, aby móc bezkarnie osuszyć tę butelkę w towarzystwie swojej przyszłej szwagierki.
-
Hard-boiled detective, cop and policeman
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKe/babtyp narracjiTypicznyczas narracjiKażdypostaćautor
-
o jak miło miło miło
się zrobiło biło biło
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona jejtyp narracjitrzeciczas narracjiprzeszłypostaćautor
Śmiełemwszy kira finch— No dobrze, to jak się poznałyście? Na pewno połączyły was wspólne pasje! — dopowiedziała sobie od razu i Kira nie zamierzała wyporwadzać jej z błędu.
— Dokładnie tak. Hobby horsing, cheese rolling i boks szachowy — pokiwała głową, żeby umocnić wypowiedziane słowa. Brzmiała w tym wszystkim tak przekonująco, że zaraz sama zacznie wierzyć w tą alternatywną rzeczywistości.
Chciałabym mieć z kimś tak wspaniałe wspólne pasje jak Kira z Daisy xd
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
mówisz mi "zostań" i jestem dziś pewien, że chcę z tobą tańczyć i zostać u ciebie
Lucas Miller LEJĘ XDDDDDDD— O jezu ale się uśmiałem — złapał się za brzuch i wytarł samotną łezkę, która zebrała mu się pod okiem. — Co was teraz w szkołach czytać nie uczą? — prychnął i nachylił się nad blatem, wskazując im wielką nazwę zespołu na samym środku. — Tu jest napisane RADIOHOES a nie Radiohead!!
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
TeN fRaJeR z KaMeRoMNie miał pojęcia, jak nazywał się kamerzysta od Brenny Langford. W głowie nazwał go roboczo Tym Frajerem z Kamerą i kiedy wchodził do domku Thiela szczerze wierzył, że Hayes, w razie czego, faktycznie gościa usadzi.
Francis Gardner
-
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
FrancisFrancis pisze:Ale były też momenty takie, jak dokładnie ten teraz, kiedy właśnie o to chodziło, żeby wpaść w wendyowski wir chaosu i dać się mu porwać, jak... jak liść wrzucony w tornado. Albo jak papier w toalecie, kiedy ktoś wcisnął spłuczkę.