ODPOWIEDZ
26 y/o, 165 cm
Właścicielka Lucie's
Awatar użytkownika
The story changes covers, but the pages stay the same
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Willa
Opis: Hej, muszę w końcu ruszyć Will, więc przychodzę z kilkoma zalążkami rozgrywek, absolutnie na luzie. Przyszłam sama i jestem w przysłowiowej kropce, właśnie piszę poszukiwania, ale przydałoby się już coś zagrać! Plus chętnie zacznę i naskrobię szybko początek xx

1) Willa wynajmuje od niedawna niewielki garaż, gdzie naprawia motocykl, ale na pewno nie jest ekspertem. Zazwyczaj siedzi na metalowej skrzynce z narzędziami i ogląda intruktażowe filmy na YouTube. Chętnie przyjmę „sąsiada”, który ją zagada, albo kogoś bardziej mechanicznie uzdolnionego, komu będzie uparcie odmawiała pomocy (nawet wtedy kiedy ewidentnie jej potrzebuje).

2) Jej nieduża kawiarnia dopiero się rozwija, ale powoli zaczyna mieć regularnych klientów, więc może przejście na „ty” z kimś, kto pojawia się w „Lucie’s” codziennie?

3) Pomimo swojej skrytości na temat swojego dorastania, myślę, że po dobrych kilku latach w Toronto W powinna już mieć przyjaciółkę/przyjaciela. Możemy razem wnieść (albo chociaż spróbować) nową kanapę do jej mieszkania, albo Will może być uchem do wygadania się, lub cokolwiek innego!

Status: aktualne na 28/07
Ostatnio zmieniony śr lip 30, 2025 8:21 pm przez Willa Turner, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Jula
23 y/o, 166 cm
studentka lingwistyki/kurier rowerowy
Awatar użytkownika
Forza!
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Lucky
Opis: Potrzebuję zacząć, rozruszać stare kości no i na dobre wczuć się w to nowe maleństwo.
Piszę wątki bardziej luźne i bardziej dramatyczne, coś na śmiesznie i coś na smutno, zależnie od chęci współpisacza. Chętnie przygarnę znajomych ze studiów lub z sąsiedztwa, może starych wrogów, może plotki w parku, ucieczkę przed burzą, kłótnię o ostatnią szynkę z promocji albo wypadek komunikacyjny. Co dusza zapragnie!
Status: aktualne na 29.07
For good luck!
Wu (dc: dziarski_tuptacz)
34 y/o, 182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Kto szuka? Galen, ewentualnie Wyatt, ale jego ciężej pewnie na takie coś wyciągnąć
Opis: Chętnie rozegram jakiś scenariusz festiwalowy, jeszcze nie losowałam, więc nie wiem, jak masz swój i brakuje Ci współgracza, to wspomogę, jeśli nie masz, to losuje i zobaczymy, co przyniesie los...
Widzę tu bardziej Galena, chociaż jak masz uczulenie na dupków, to wybierz Wyatta.
Możemy ustalić jakieś relacje, albo podejść do tego na spontanie, ja się ładnie dostosuje.
Status: nieaktualne na 04/08
Ostatnio zmieniony pn sie 04, 2025 1:21 am przez Galen L. Wyatt, łącznie zmieniany 1 raz.
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
47 y/o, 186 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Mads
Opis: Mads jest względnie sławny, na pewno bogaty. Ostatnio stał się nieznośny dla sąsiadów bo we własnym zakresie reorganizuje ogród robiąc sporo szkód i hałasu. Ale może akurat jakaś akcja w TV? Może skargi prawnika? Może zagubione dziecko ze świata? Może ktoś do niego zagada, aby wyciągnąć kasę na biedne dzieci? A może po prostu chcesz pograć i popisać? Może wpadniesz zarzucić, że moja żona jest niefajna? Na pewno wymyślimy coś do gry.
Zasadniczo zależy mi na grze, która nie będzie jednorazówką. Odezwij się, a mam 99% pewności, że znajdziemy wśród naszych postaci coś, co pozwoli stworzyć dłuższą relację. Może być poważnie, może być śmiesznie. Znajdziemy wspólny język. Dodam jeszcze, że proszę nie patrzeć na to, że mam dwa posty w 2 tygodnie: wyjazdy sprawiły, że pisało się mocno z doskoku, w ten weekend też jeszcze trochę spraw na głowie jest, ale od poniedziałku możemy rozgrywkę prowadzić całkiem żwawo, jeżeli takie będzie twoje życzenie.
Status: aktualne na 01/08
gall anonim
30 y/o, 162 cm
księgowa, prawnik ds. podatków w Hayward & Co. Legal Advisory
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Kto szuka? Sylvie Hayward
Opis: Trochę sobie zmienię, ale potrzebuję jeszcze jednej jakiejś luźnej gierki. Możemy zrobić coś odznakowego lub jak masz specyficzny pomysł - wal śmiało na pw lub na discord - shad0wlin_ :stickloff:
Status: nieaktualne na 13/08
Ostatnio zmieniony śr sie 13, 2025 1:38 pm przez Sylvie Hayward, łącznie zmieniany 3 razy.
30 y/o, 183 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Travis Whitman
Opis: Szukam kogoś do pierwszej sesji - na rozgrzewkę, żeby złapać rytm. Możemy zagrać wszystko, dopasuje się do drugiej postaci, ustalimy coś pod nasz duet.
Status: aktualne na 01/08
For good luck!
gall anonim
0 y/o, 0 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Rhett Bloom
Opis: Poszukuję ciekawych wątków dla Rhetta - zarówno na odznaki, jak i na krótsze lub dłuższe relacje. Preferuję wolniej rozwijające się, dłuższe historie, ale chętnie napiszę też coś krótszego. Mogę dostosować się do czyichś preferencji albo samodzielnie coś zaproponować.
Status: aktualne na 02/08
34 y/o, 187 cm
wtyka, wierny pies, ochroniarz w Emptiness
Awatar użytkownika
myśli mam sine
godność stłuczoną
marzenia powybijane

ego pęknięte
wolę zwichniętą
i serca otwarte złamanie
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka: Zacharie Voclain
Opis: Lekkoduch z bagażem moralnych ruin, lojalny do bólu, z fatalną historią i jeszcze gorszymi decyzjami. Weteran ulicznych układów, uciekinier od odpowiedzialności, zagubiony brat i samozwańczy prorok własnej klęski. Motor ma, sumienia mniej, ale coś tam w serduchu jeszcze tli.
Szukam dusz do pogubienia się razem – relacje stare, nowe, toksyczne, komiczne, dramatyczne lub absurdalne.
Może:
— były wspólnik, który ma dość i wraca po długi
— ktoś, kto go znał, zanim zaczął gnić od środka
— dziewczyna z baru, co miała być na raz, a została na dłużej, mimo że nie powinna
— policjant/policjantka, co za nim chodzi z teczką grzechów i dziwną sympatią
— kumpel od wódki, który jeszcze nie umarł, choć powinien
— wróg, którego sam sobie wychował
Status: aktualne na 02/08
mentolowy sztorm
Wszystko i nic
26 y/o, 182 cm
Student / Aktor / Wokalista
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Ren Wang
Opis: Szukam spokojnej lub ciekawej fabuły dla Rena. Jestem otwarta na wasze pomysły.
Status: aktualne na 04/08
gall anonim
Nie lubię, gdy osoba ignoruje i nie mówi prosto z mostu, że dany rodzaj fabuły jej/jemu nie odpowiada.
28 y/o, 165 cm
mój narzeczony żyje, a ja zaczynam nowe życie
Awatar użytkownika
Every time I close my eyes, it's like a dark paradise. No one compares to you, I'm scared that you won't be waiting on the other side.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? sadie mansfield
Opis: Różne opcje proponuje poniżej, ale jestem też otwarta na wszystko :D
  • Byłaś/eś jej przyjaciółką, sąsiadem, kuzynką, współpracownikiem? Kimś, kto znał ją, zanim świat runął. Może próbujesz dotrzeć do dziewczyny, która się w niej zagubiła, pukasz w mur, który zbudowała, nawet jeśli cię odpycha. Stare wspomnienia, gniew, żal - to wszystko miesza się z cichą nadzieją, że jeszcze nie jest za późno, by ją odzyskać.
  • Sztuka to jedyna rzecz, która wciąż trzyma Sadie przy życiu. Możesz być artystą, który z nią współpracuje, wydawcą, który zachwycił się jej kreską, albo rywalem, który patrzy na jej prace z zazdrością. Spotkania w galeriach, wspólne projekty, nocne rozmowy o tym, czym naprawdę jest piękno.
  • Bar to miejsce, gdzie Sadie zapomina, że jest smutna. Siadasz obok niej, może grasz na scenie, może nalewasz jej kolejny kieliszek wina, może po prostu opierasz się o blat i zaczynacie rozmawiać o niczym, co nagle staje się wszystkim. Takie znajomości zaczynają się przypadkiem, ale potrafią wryć się w serce.
Status: aktualne na 12/08
Ostatnio zmieniony wt sie 12, 2025 8:31 am przez Sadie Mansfield, łącznie zmieniany 1 raz.
Sad
kiedyś tego nie było
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”