38 y/o
OPIEKUN FORUM
189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
Revenge is a dish; the truth is a pit; words are weapons… Do you follow?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
typ narracjitrzecioosobowa, ograniczona
czas narracjiprzeszły
postać
autor

SB FREAK
Kandydat: Elsa Eriksen, Pilar Noriega
Powód Nominacji: Pierwsza jest bo chce, a druga jest bo musi. Oto moje wyjaśnienie.
KRÓL TORONTO
Kandydat: Karrion Stifler
Powód Nominacji: Robi PR, nieważne jaki, ale robi. Legendy nigdy nie umierają.
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Darcy Bowman
Powód Nominacji: jedyna, niekwestionowana, slay business biatch, pani na rurze, pierwsza tego imienia
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: Rhys Madden & margo mercer
Powód Nominacji: moje otp, które stalkuje przez ich rozstania i powroty, dramy i ha- nie no tego nie czytam
PRZYPAŁ ROKU
Kandydat: Jason Choi
Powód Nominacji: Wystarczy na niego spojrzeć (to nie ma rasistowskiego podtekstu). Źle mu z oczu patrzy i wygląda na przypałowca. I jeśli dobrze kojarzę to jest!!! Przynajmniej takiego go poznałam
WZRUSZ ROKU
Kandydat: margo mercer
Powód Nominacji: dwa słowa: rozstanie z rhysem; to dwa, prawda? byłam mega sad przez jej pov
BEKA ROKU
Kandydat: Madox A. Noriega
Powód Nominacji: nie śledzę na bieżąco, ale madoxa kojarzę jako loco śmieszka z wielkim sercem; nie może być przypałowcem to zostanie na zawsze moim śmieszkiem
SPEEDY GONZALES
Kandydat: Elena Santorini April Finch
Powód Nominacji: veri skeri przeciwniczki, elena dodatkowo bardzo cierpliwa (292)
pies (dc: canine.west)
Secrets are coins better saved, than spent.
34 y/o
Catch the local sports fever
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

KRÓL TORONTO
Kandydat: Madox A. Noriega Karrion Stifler
Powód Nominacji: bo każdy kojarzy Madoxa i jak ktoś powie, że nie to albo jest nowy albo tylko tu bywa
a Karrion bo mnie bawi
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Pilar Noriega Peach J. Pepper
Powód Nominacji: no tak jak Madox powiedział
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: Rosario M. Vargas-Martinez i Ricardo Martinez oraz Galen L. Wyatt i Peach J. Pepper
Powód Nominacji: bo bulionowy trip to mój ulubiony wątek
bo Peach i Galena szipuje od samego początku
PRZYPAŁ ROKU
Kandydat: Ricardo Martinez Gabriela R. Blais
Powód Nominacji: bo zdrada Ricza to jest przypał roku
bo zaciążyła z pięcioma chłopami i nadal nie wiadomo kto jest ojcem
WZRUSZ ROKU
Kandydat: Galen L. Wyatt i Peach J. Pepper w love is blind oraz Pilar Noriega i Madox A. Noriega
Powód Nominacji: bo to było wzruszające jak Galen odciągnął Peach od ślubu z Jeffem
bo wątek z Daltonem stalkowalam i płakałam
BEKA ROKU
Kandydat: Rosario M. Vargas-Martinez Scott Letexier
Powód Nominacji: bo leje z obu xd
SPEEDY GONZALES
Kandydat: Charlotte Kovalski ogólnie caro
Powód Nominacji: bo kiedyś wymieniłyśmy chyba z osiem postów w ciągu dnia
SB FREAK
Kandydat: Wendy Gardner
Powód Nominacji: bo zawsze jest i jest miło
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
twoja stara
???
25 y/o
For good luck!
188 cm
chwilowo zawieszony student psychologii więc pracuje jako mechanik samochodowy
Awatar użytkownika
„Najgorzej nie jest wtedy, kiedy coś czujesz. Najgorzej jest wtedy, kiedy wiesz, że nie powinieneś — a i tak nie potrafisz przestać.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

KRÓL TORONTO
Kandydat: Alexander Hall
Powód Nominacji: nie ślędzę na bieżąco, ale według statystyk posty pojawiają się niemal codziennie. Stąd nominacja.
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Pilar Noriega
Powód Nominacji: wcale się nie podlizuję. Codziennie jest post i widzę jej kolorek, także no.
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: Gabriela R. Blais & Noe Villeneuve-Scott
Powód Nominacji: tak. Żyją jak pies z kotem. Raz się godzą, jak nienawidzą. Raz odpychają, raz bzykają. Trzeba coś więcej dodawać?
PRZYPAŁ ROKU
Kandydat: Aurelia M. Perez
Powód Nominacji: Jak można pomylić NOE z DANTE!!!!!!!
WZRUSZ ROKU
Kandydat: Audrey LeBlanc
Powód Nominacji: Tak. Był moment w naszym retro, gdzie zakręciła mi się łza.
BEKA ROKU
Kandydat: Charly Hayes
Powód Nominacji: Nie raz i nie dwa się śmiałyśmy z niektórych zdań!
SPEEDY GONZALES
Kandydat: Jason Choi
Powód Nominacji: Nie każe na siebie długo czekać z odpisami!
SB FREAK
Kandydat: Elsa Eriksen & Gabriela R. Blais
Powód Nominacji: mam wrażenie, że pojawią się od rana i są cały dzień :D
pączek
nie lubię przejmowania kontroli nad moją postacią i braku dynamiki oraz rozwoju wątków, w każdej innej kwestii się dogadamy
23 y/o
Enjoy the simplest things
170 cm
Student/Złota Rączka w PATH
Awatar użytkownika
I have the social energy of a raccoon on Xanax, the commitment instincts of a housecat, and the emotional range of a teaspoon.
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiwhatever
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjigłównie przeszły
postać
autor

KRÓL TORONTO
Kandydat: Giovanni Salvatore
Powód Nominacji: Ta kandydatura nie wymaga wytłumaczenia, każdy kto przez ten rok przewinął się przez Toronto przynajmniej kojarzy Gio!
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Shereen Winfield
Powód Nominacji: Bo wszędzie jej pełno, wkręci się w każdą dramę i bez niej to nie to samo 💛
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: Madox A. Noriega i Pilar Noriega
Powód Nominacji: Nie ma chyba bardziej rozpoznawalnej pary na tym forum (choć parę innych sympatycznych szipów też przychodzi mi na myśl)
PRZYPAŁ ROKU
Powód Nominacji: On nie ma na drugie Przypał?
WZRUSZ ROKU
Kandydat: Dylan Gauthier
Powód Nominacji: To ten rodzaj gracza, który potrafi wrzucić posta o 2 w nocy, a ja i tak wstanę, przeczytam i zapłaczę 💛
BEKA ROKU
Kandydat: Luna Rivera-Rosenhall i Felix Carlson
Powód Nominacji: Bo nawet najbardziej prozaiczny wątek pociągniecie w takim kierunku, którego najmniej się spodziewam 💛
SPEEDY GONZALES
Kandydat: Daniel Moore
Powód Nominacji: Dałbyś chociaż herbatę dopić czasami xd (żartuję, odpisuj!)
SB FREAK
Kandydat: Karrion Stifler i Shereen Winfield
Powód Nominacji: To, że wchodząc na sb trafi się przynajmniej na jedno z tego duetu jest tak prawdopodobne jak śmierć i podatki (dla niematematycznych - 100%)
default (dc: default_1010)
Please be kind ❤
34 y/o
NAJLEPSZY PRZYJACIEL
164 cm
psychoterapeuta w CAMH
Awatar użytkownika
Rock on, ancient queen
Follow those who pale
In your shadow
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

KRÓL TORONTO
Powód Nominacji: Od początku na placu boju, pracuje w pocie czoła i nigdy nie narzeka!
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Pilar Noriega i vita holloway
Powód Nominacji: czy trzeba to jakoś uzasadniać? To niezaprzeczalne królowe tego forum!
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: zaylee miller & Evina J. Swanson , Alexander Hall & august winters
Powód Nominacji: Zay i Evina- to przecież miłość na dobre i na złe! Nie do zniszczenia. Alex i August - kibicuję im mocno mocno i wzruszam totalnie na ich postach!
PRZYPAŁ ROKU
Powód Nominacji: Karły, memy, kebaby…Karrion to po prostu jeden wielki przypał :lol:
WZRUSZ ROKU
Kandydat: Dominic Reyes i august winters
Powód Nominacji: Ile ja łez wycisnęłam na ich postach!!
BEKA ROKU
Kandydat: William N. Patel i Galen L. Wyatt
Powód Nominacji: Galen uczący się korzystania z gąbki do mycia naczyń? William uczący jak odpowiednio przyjmować komplementy? Rozbrajali do łez!
SPEEDY GONZALES
Kandydat: Dominic Reyes
Powód Nominacji: Czasami udawało się nam wymienić kilka postów dziennie, a przy naszym trybie życia, to jest naprawdę wyczyn :lol:
SB FREAK
Kandydat: zaylee miller
Powód Nominacji: Zay zawsze na posterunku!
smerffi
Dogadamy się
27 y/o
173 cm
Barmanka, The Painted Lady
Awatar użytkownika
Come bite the apple and I'll coil 'round your heart.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

KRÓL TORONTO
Powód Nominacji: no co tu dużo mówić... szefunio nasz kochany (ps. nie bij plis)
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Elena Santorini
Powód Nominacji: włoska księżniczka zasługuje na koronę. Bellissimaaaaaa
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: Blair Mayfield & Charlie Marshall i Pilar Noriega Madox A. Noriega
Powód Nominacji: CZARLI I BLERCIA MAJĄ POTENCJAŁ OKEJ?! XD Pilarcia i Madi for the win <3
PRZYPAŁ ROKU
Kandydat: Archie Miller
Powód Nominacji: z tobą to i o hentaiach i o myszach nie jeden raz popiszę <3

WZRUSZ ROKU
Kandydat: Alexander Hall Aiden O'Cahallan
Powód Nominacji: jejku wasze pościki i pisanie z wami do łezek doprowadza... kocham!!

BEKA ROKU
Kandydat: William N. Patel Mara Lakefield
Powód Nominacji:z wami to na koniec świata i jeszcze dalej, zawsze przedni ubaw na wątkach XD <3

SPEEDY GONZALES
Kandydat: Kieran Burreau
Powód Nominacji:goddammittt, nie zdążę mrugnąć, a odpisik już gotowy do przeczytania, muah
SB FREAK
Powód Nominacji: queeeeeen, co się nie spojrzę to umilasz czas wszystkim na SB, AYYYY <3
41 y/o
191 cm
Właściciel klubu i trener boksu Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Czarnych pięściarzy bije się dużo łatwiej
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiHe/tler
typ narracjiDemokracja bezpośrednia
czas narracjiWłaściwy
postać
autor

KRÓL TORONTO
Powód Nominacji: morda wędzona, stary rower, Devon, procesor rehabilitowany krabistyki, kociej mordy nigdy nie dostanie, bo to pies. Jedyny znający prawdziwe 11 definicji rasizmu (nigdy się nimi nie podzielił).
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: zaylee miller & Pilar Noriega
Powód Nominacji: obie wspaniałe, obie jebnięte, gdybyśmy byli memem z tym trójgłowym smokiem, to ja byłbym tą upośledzoną głową tam. Kocham moje sis (pomimo odrzucenia ze strony Pilar).
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: zaylee miller & Evina J. Swanson
Powód Nominacji: bardzo fajne koleżanki, dużo piszą, nie ma z nimi dymów i szanują kebab + to moje ziomy, a za swoimi zawsze w ogień i nominacje do prestiżowych plebiscytów.
PRZYPAŁ ROKU
Kandydat: April Finch
Powód Nominacji: ma potencjał, żeby stać się kimś wielkim. Kimś między Johnem Candym a Kim Dzong Unem. Nic pomiędzy. Dobry śmieszek z niej i o to chodzi na tym chacie.
WZRUSZ ROKU
Powód Nominacji: Vozinha, tyle w temacie
BEKA ROKU
SPEEDY GONZALES
Powód Nominacji: no zapierdala z tymi postami jak żymianie z bombardowaniem przedszkoli w palestynie
SB FREAK
Powód Nominacji: mała nominacja też dla Kutra rybackiego. Chuj wie, skąd się wzięła, ale nie obraża się za przekręcanie nicku, śmieszkuje i ma więcej szablonów do rozmowy niż tylko praca, kawa i narzekanie, że ma się za dużo postów. Jednym słowem: git ziom z ciebie Kao, więc tak trzymać.
34 y/o
NATCHNIONA GĄSIECZNIKA
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

KRÓL TORONTO
Kandydat: William N. Patel
Powód Nominacji:
Williama nominuję bo lubię nasze gry! Poza tym pasuje na króla! Kto wie, może będzie kolejnym demonem seksu niczym August II Mocny - legenda głosi, że spłodził ponad 300 dzieci. Jeszcze 298 i prawie to masz Billy! 👑👶🏻
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Abby Wallace
Powód Nominacji:
Abby Miller Wallace - legendarna i niepowtarzalna ziemniaczana bulwa, najwspanialsza pyskaczka i kompanka od pampersa po dziś dzień! PS. nikt tak nie potrafi ojojać jak ta królowa. 🏆🎉🥔
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: zaylee miller & Evina J. Swanson / Rosario M. Vargas-Martinez & Ricardo Martinez
Powód Nominacji:
Zay & Evina - typuje dziewczyny, bo od początku to one rzucały się mi w oczy. Może nie śledzę wszystkich wątków, ale wiernie im kibicuję i lubię z nimi grać też inne wątki! Niech się wiedzie. 💗
Rosa & Richi - idk, bawią mnie okej? Uważam, że to bardzo przyszłościowy związek, który dostarczy nam wiele frajdy! PS. żaden rudzielec im niestraszny. 👌
Madox i Pilar to tak oczywista oczywistość, że się już nie muszę powtarzać.
PRZYPAŁ ROKU
Kandydat: Donnie A. Bowen
Powód Nominacji:
Donnie a.k.a. mama Dextera a.k.a. Esmeralda w kwiecistym fartuszku, to chodzący przypał co to buja się między młotem, a kowadłem w latynoskim klimacie i myśli, że mu to ujdzie na sucho. 💃🏻🥀🪦
WZRUSZ ROKU
Kandydat: Abby Wallace
Powód Nominacji:
Abs za te ziemniaczane wątki, powroty do bazy, popcorny i pijawki... za wszystko! Zawsze się na tych postach dobrze bawię , no i mnie dzieciaki rozczulają, czuję, że jest tu potencjał by się wypłakać w przyszłości. 🫠🤌🏻💗
BEKA ROKU
Kandydat: Thalia Rosenhall
Powód Nominacji:
Talka za myszy, zombie harem i hentai. 🐁🧟🤭 naprawdę dobrze się bawiłam i czekam na więcej!
LET'S MAKE A HAREM IN A ZOMBIE WORLD!
SPEEDY GONZALES
Kandydat: Peter Bylthe
Powód Nominacji:
Piotruś Pan bo mnie wyczaił gdzieś na początku mojej drogi na forum i od tego czasu nie ociąga się, szybciutko odpisuje i jest moim kompanem w grze. Lubię bardzo i doceniam! 🥹💗
Winnie the Pooh ( dc: winniethepooh91 )
zlewania - szybko wtedy tracę zainteresowanie, bardzo to nieatrakcyjne; kierowania moja postacią i sugerowania co myśli; nudy i braku inicjatywy
27 y/o
DEATH IN BLOOM
164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
the sun through your glasses, clear to the skin and it magnifies you
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

KRÓL TORONTO
Powód Nominacji: Niekwestionowany król, nie musi nawet z nikim grać żeby każdy go znał. Dusza i serce Toronto z pewnością! :twerk:
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: margo mercer vita holloway
Powód Nominacji: Margo bo cię kocham nad życie i wiem, że nie lubisz takich plebiscytów i muszę ci zrobić na złość hehe Vitka zjawiła się i porwała pół forum na super wątki, jesteś mega osóbką i cieszę się, że się tak dobrze zadomowiłaś z nami <3
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: Giovanni Salvatore & Navi Salvatore | Eric Stones & Shereen Winfield
Powód Nominacji: Kto inny podpali własną rodzinę na weselu? Iconic. | Droga przed wami jest KAMIENISTA hehe, bardzo ładnego macie tego szipa, czytam was często <3
WZRUSZ ROKU
Kandydat: margo mercer | caspian marshall
Powód Nominacji: nic mnie tak za serce nie szarpie jak posty od was!
BEKA ROKU
Kandydat: Rohan Kim
Powód Nominacji: Rohan i Elena to zajebisty duet, zawsze się dobrze bawię odpisując i mam z nich straszną bekę XDD
SPEEDY GONZALES
Kandydat: margo mercer & Evina J. Swanson
Powód Nominacji: Z nikim innym nie da się bić rekordu 10 postów dziennie! | Przy Evinie (na każdej postaci) to ja jestem tą, która się opierdala :lol:
SB FREAK
Kandydat: Shereen Winfield Percival Gardner
Powód Nominacji: Kiedy nie wejdę to was widzę na sb, któreś zawsze trzyma wartę :twerk:
30 y/o
WILD ONE
169 cm
detektyw Toronto Police Service
Awatar użytkownika
i can tell you there's no place we couldn't go
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

KRÓL TORONTO
Kandydat: Rhys Madden
Powód Nominacji: dla mnie to niekwestionowany numer jeden, sorri!
KRÓLOWA TORONTO
Kandydat: Darcy Bowman
Powód Nominacji: za to że jest niewzruszona na nędzne podrywy karriona i patrzy na niego tylko pogardliwym spojrzeniem, jak prawdziwa królowa!!!
TORONTO POWER COUPLE
Kandydaci: Jamie Park Hugo Tremblay
Powód Nominacji: bo jamie zasługuje wreszcie na prawdziwą miłość i z przyjemnością będę im dalej kibicować
PRZYPAŁ ROKU
Kandydat: caspian marshall Ally Aldridge
Powód Nominacji: ten pierwszy za to, że próbował udusić elenkę po dobrym seksie (nie czytałam, ofc), a ta druga bo zaprasza gavina na randkę i jednocześnie opowiada mu o pękających jajnikach :lol:
WZRUSZ ROKU
Kandydat: Rhys Madden
Powód Nominacji: zawsze i wszędzie <3 K O C H A M najbardziej na świecie!!! to jedyna osoba przy postach której k i e d y k o l w i e k płakałam. niech żałuje ten kto nigdy z nią nim nie grał!!!
BEKA ROKU
Powód Nominacji: bez dwóch zdań ten posta dla eleny ponad 200 dniach wygrał ten plebiscyt
SPEEDY GONZALES
Kandydat: Rhys Madden Ally Aldridge
Powód Nominacji: mrugnąłem tylko raz
SB FREAK
Kandydat: Percival Gardner Eric Stones
Powód Nominacji: rano jest jeden, wieczorem drugi, wszystko się zgadza
diosmio
nuda i przesadna życioza
Zablokowany

Wróć do „Maple Awards!”