ODPOWIEDZ
0 y/o
KREATYWNY KOTOROŻEC
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

zaraz wracam
Znikasz na dzień czy dwa? Opóźnienie w postach? Możesz tutaj dać znać reszcie o ewentualnych przestojach i krótkich nieobecnościach, a także poinformować, kiedy mogą spodziewać się od Ciebie odpisów czy aktywności.
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
gall anonim
niegrzeczni użytkownicy
27 y/o
PSUJ TROFEOWY
183 cm
trener boksu w Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
i don't get lucky, i make my own luck
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Do wtorku 04.08. posty będą albo nie będą, trudno powiedzieć, jadę nad wodę

Będę Was podglądać.
24 y/o
DEBIUTUJĄCY SKRYBA
175 cm
student prawa, stażysta Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
typ narracjinarracja trzecioosobowa
czas narracjiczas przeszły
postać
autor

Z racji tego, że zaczynam maraton w pracy i dodatkowo w przyszłym tygodniu mam egzamin, na który muszę się przygotować, to mnie nie będzie na posty! Wszelkie zaległości nadrobię w środę 05/08 !!!
Proszę nie szaleć bardziej, niż do tej pory! <3
30 y/o
PEW PEW
169 cm
śledcza at toronto police service
Awatar użytkownika
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Dzisiaj wieczorkiem i prawie całą sobotę mnie nie będzie, więc pościki dopiero od niedzieli! I tak, wypije za wsze zdrowie. Bądźcie grzeczni!
kasik (dc: kasik_srasik)
nudy. a tak poza tym, to używania AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
DR MILLER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Pilar Noriega pisze: pt lip 31, 2026 2:11 pm Dzisiaj wieczorkiem i prawie całą sobotę mnie nie będzie, więc pościki dopiero od niedzieli! I tak, wypije za wsze zdrowie. Bądźcie grzeczni!

ja tak jak kobita, ale jak się nie zachlam, to wyklepię coś jutro wieczorkiem :zaylee:

Obrazek
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
27 y/o
For good luck!
195 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3os, l.pojedyńcza
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Mam małe zawirowania w domu. Posty pojawią się do 05.08 <3

coven bremers Max Korhonen Thalia Rosenhall Nico Rosenhall Lucien Spencer i inni, którzy mi w trakcie odpiszą <3
34 y/o
NATCHNIONA GĄSIECZNIKA
163 cm
Just remember I'm forever your girl.
Awatar użytkownika
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

:depresso:
Nie mogę ostatnio zebrać myśli, mam gorszy weekend i dodatkowo czeka mnie ciężki tydzień bo 6 na 7 dni pracuje po 12h i zwyczajnie wątpię, że po pracy będę siadać przed komputer, a z kolei w pracy może być ciężko bo mamy sezon i jest sporo ludzi. Możliwe, że posty się pojawią, ale nie wiem z jaką częstotliwością, pewnie też wyrywkowo. Tak do 9 może być różnie! Resztę sierpnia mam raczej luźniutko i wolne, wiec wszystko nadrobię. Muszę się tylko podładować. *_*

Peter Bylthe, William N. Patel, Francis Gardner, Alvin Fontaine, javier perez, Abby Wallace, coven bremers, Tyler Malone
Winnie the Pooh ( dc: winniethepooh91 )
zlewania - szybko wtedy tracę zainteresowanie, bardzo to nieatrakcyjne; kierowania moja postacią i sugerowania co myśli; nudy i braku inicjatywy
ODPOWIEDZ

Wróć do „blueprints”