- 
				 colors run through my mind like a dream colors run through my mind like a dream nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor
- 
				 mnie nie wkurwiaj mnie nie wkurwiaj nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor

- 
				 mnie nie wkurwiaj mnie nie wkurwiaj nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor

- 
				 "Ludzie wierzą, że prawda wyzwala. To kłamstwo. Prawda niszczy. Dlatego tak perfekcyjnie nauczyłam się kłamać."nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn, jegopostaćautor "Ludzie wierzą, że prawda wyzwala. To kłamstwo. Prawda niszczy. Dlatego tak perfekcyjnie nauczyłam się kłamać."nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiOn, jegopostaćautor
- 
				 Find the will to live again Find the will to live again
 Find a way to break the chains
 You're a monster forever
 No more games to play
 Wash your pain away nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Nieparzyste - wygrywa Zaylee
1d20
- 
				 easy, tiger, don't you cry easy, tiger, don't you cry
 people gonna love you, then thy're gonna leave you
 that's just the way of life nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
nieparzyste - reszka
1d100
- 
				 i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 it's complicated, dude. it's complicated, dude. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
1. Tak
2. Nie
3. Nie, ale było bardzo blisko
1d3
- 
				 trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
2 - przegrana Harolda
1d2
- 
				 it's complicated, dude. it's complicated, dude. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
1. Nie, jest dalej jak młody bóg
2. A trochę się tylko poobijał, ale jest stabilnie
3. No coś tam sobie jednak skręcił
4. Złamanie jak chuj
1d4