-
God forbid you ever had to walk a mile in her shoes, 'cause then you really might know what it's like to sing the bluesnieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
Wyjeżdżam jutro i wracam w poniedziałek. Będę w jakiejś dzikiej dziczy
, więc dostęp do internetu będzie ograniczony. Wszystkie posty będą pojawiać się na początku przyszłego tygodnia!

-
survival taught me when to show my scars and when to hide themnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor
Jutro ponownie wybywam i wracam we wtorek! Tym razem może będę z lepszym dostępem do internetu, ale nie wiem jak to będzie w praktyce, ile będę mieć czasu i przestrzeni na pisanie. Jak coś uda mi się napisać to wrzucę, może wyskrobię jeszcze coś jutro rano 
maude murphy Elena Santorini Nicholas Falcone Galen L. Wyatt Lilah Alexandre
maude murphy Elena Santorini Nicholas Falcone Galen L. Wyatt Lilah Alexandre
ginny
⟡ zbyt wiele tematów w jednym poście
⟡ zbyt szybkie tempo - przeskakiwanie przez ważne momenty
⟡ ignorowanie wcześniej ustalonych faktów
⟡ brak rozwojowości w grze oraz spójności w charakterze postaci
⟡ deus ex machina, meta-gaming, powerplaying, mary sue
⟡ błędy językowe utrudniające zrozumienie
⟡ brak akapitów i ściany tekstu
-
I don't understand what you're gonna do, I followed the rules, I took the abuse. I don't understand where you're coming from. I down all our pills.
I love you the most.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Weekend offline.
Zajrzę z powrotem w poniedziałek i wtedy też pozałatwiam wszystkie sprawy.
Ewentualny kontakt dc
Zajrzę z powrotem w poniedziałek i wtedy też pozałatwiam wszystkie sprawy.
Ewentualny kontakt dc

astrid (enigmatycznosc)
musisz się bardzo postarać
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Weekend mnie zaskoczył i nie zdążyłam się z postami wyrobić, a do pisania mogę wróćic dopiero w poniedziałek wieczorem. Wybaczcie poślizg </3
-
I broke into a million pieces, and I can't go back
But now I'm seeing all the beauty in the broken glass
The scars are part of me,
Darkness and harmony
My voice without the lies,
This is what it sounds like
Why did I cover up the colors stuck inside my head?
I should've let the jagged edges meet the light instead
Show me what's underneath,
I'll find your harmony
The song we couldn't write,
This is what it sounds likenieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejpostaćautor
Bardzo przepraszam tych, którzy czekają na odpisy, ale miałam intensywny weekend i jeszcze muszę go odchorować. Moje posty pojawią się na dniach 

-
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwiskonieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Przygniótł mnie pierwszy tydzień pracy po urlopie, więc wszelkie postowe zaległości wpadną bliżej weekendu 

gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
-
oh I do believe in all the things you say what comes is better that what came beforenieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
Nie będzie mnie przez weekend - odpisy będą pojawiać się od poniedziałku wieczór lub wtorku 

-
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-Gnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Postaram się wieczorem odpisac, a jak się nie wyrobię to dopiero po weekendzie