-
God forbid you ever had to walk a mile in her shoes, 'cause then you really might know what it's like to sing the blues
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjiczas narracjipostaćautor
-
survival taught me when to show my scars and when to hide themnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjiczas narracjipostaćautor
maude murphy Elena Santorini Nicholas Falcone Galen L. Wyatt Lilah Alexandre
-
I don't understand what you're gonna do, I followed the rules, I took the abuse. I don't understand where you're coming from. I down all our pills.
I love you the most.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Zajrzę z powrotem w poniedziałek i wtedy też pozałatwiam wszystkie sprawy.
Ewentualny kontakt dc
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
-
I broke into a million pieces, and I can't go back
But now I'm seeing all the beauty in the broken glass
The scars are part of me,
Darkness and harmony
My voice without the lies,
This is what it sounds like
Why did I cover up the colors stuck inside my head?
I should've let the jagged edges meet the light instead
Show me what's underneath,
I'll find your harmony
The song we couldn't write,
This is what it sounds like
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiOna/Jejtyp narracjiczas narracjipostaćautor
-
trochę czaruś, trochę gbur, ale w przeważającej części adwokat skoncentrowany na tym, by w szyldzie kancelarii znalazło się w końcu jego nazwisko
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
oh I do believe in all the things you say what comes is better that what came before
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracjiczas narracjipostaćautor
-
Dear Santa, I’ve been good all year. Most of the time. Once in a while. Nevermind, I’ll buy my own stuff
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
A super dedicated cop.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji1os (bio), 3os (reszta)czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
najpierw go słyszysz, potem go widzisz, bardzo dokładnie, bo uwielbia się wyróżniać, rzucać w oczy, uwielbia kiedy go wspominasz, więc robi rzeczy, które powinny być zapamiętane, nie usiedzi w miejscu, wiecznie gdzieś gna, a jednak próbuje swoich sił przy stole do sekcji zwłok... z różnym skutkiem, czasem opłakanym, czasem takim, że najchętniej rzuciłby to i poszedł w sztukę
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjiczas narracjipostaćautor
Yvonne M. Wyatt serena almendarez Cynthia A. Ward Paige Ellery Natalie van Laar Lilah Alexandre Sabrina B. Larue ivenna hawke
Jeśli kogoś pominęłam, to też proszę mnie szturchnąć, bo te posty mam otwarte i ustawione w kolejce, chociaż kolejność będzie przypadkowa, zależy na co mnie natchnie xD