-
"Cóż ja jestem? – samotny, niczyj, obcy wszędzie i każdemu."nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimęskiepostaćautor
Na cienkim, bardzo ostry. ??
Carrie
Carrie
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
pato ranger
za dużo pomysłów, żeby się ograniczać
29 y/o, 159 cm
był ratownik medyczny, były pilot US Navy, generalnie fajnie... było

-
— What are your biggest weaknesses?
— Tall men who need therapynieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Regina
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczynanieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Damon
bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym, jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
-
'Cause I'm a real tough kid
I can handle my shit
They said, "Babe, you gotta fake it 'til you make it"
And I didnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor
evina
-
Hard-boiled detective, cop and policemannieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKe/babpostaćautor
Galen, gdyby nie siostra...
-
zawodowo postanowiła być utrzymanką, przez co utknęła w toksycznym związku bez większych perspektyw na ucieczkęnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Zaylee
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoenieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Gabe
-
Do you want the house tour?
I could take you to the first, second, third floor
And I promise none of this is a metaphornieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegopostaćautor
Galen
-
Prokurator generalny, twardą ręką ale profesjonalnie wykonuje swoje obowiązku. Nie boi się konsekwencji, a otaczając się głównie osobnikami płci przeciwnej, musi być równie silna jak oni.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Lea
-
My life was a storm since I was born
How could I fear any hurricane?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakikolwiekpostaćautor
Scott
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
echo
AI, brak inicjatywy, wątki nierozwijające postaci