- 
				 "Cóż ja jestem? – samotny, niczyj, obcy wszędzie i każdemu." "Cóż ja jestem? – samotny, niczyj, obcy wszędzie i każdemu." nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimęskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkimęskiepostaćautor
Carrie

- 
				 — What are your biggest weaknesses? — What are your biggest weaknesses?
 — Tall men who need therapy nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 I think I've seen this film before I think I've seen this film before
 And I didn't like the ending nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor
- 
				 Hard-boiled detective, cop and policeman Hard-boiled detective, cop and policeman nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKe/babpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKe/babpostaćautor
- 
				 zawodowo postanowiła być utrzymanką, przez co utknęła w toksycznym związku bez większych perspektyw na ucieczkę zawodowo postanowiła być utrzymanką, przez co utknęła w toksycznym związku bez większych perspektyw na ucieczkę nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
- 
				 Pani Prezesnieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor Pani Prezesnieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
- 
				 Do you want the house tour? Do you want the house tour?
 I could take you to the first, second, third floor
 And I promise none of this is a metaphor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegopostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegopostaćautor
- 
				 Prokurator generalny, twardą ręką ale profesjonalnie wykonuje swoje obowiązku. Nie boi się konsekwencji, a otaczając się głównie osobnikami płci przeciwnej, musi być równie silna jak oni. Prokurator generalny, twardą ręką ale profesjonalnie wykonuje swoje obowiązku. Nie boi się konsekwencji, a otaczając się głównie osobnikami płci przeciwnej, musi być równie silna jak oni. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 My life was a storm since I was born My life was a storm since I was born
 How could I fear any hurricane?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakikolwiekpostaćautor