Kiedyś uzupełnię te relki, i promise

Witamy w Toronto! Zachęcamy do rejestracji i wspólnej zabawy! Kliknij tutaj, jeśli chcesz stać się prawdziwym Kanadyjczykiem!
[01/09/25] Witamy wrzesień, a wraz z nim nowe kalendarium, czeka Was trochę swojskiego klimatu na Polish Harvest & Food Festival. Wpadło również nowe ogłoszenie, więc zachęcamy do zapoznania się z jego treścią!
Aby wykonać twardy reset, należy wcisnąć kombinację shift + ctrl + r lub ctrl + F5 (w wersji dla Mac: command + options + r lub command + shift + r)
rel!!!
Koniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pmrel!!!
i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić!może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli
![]()
Zdecydowanie, bierem w ciemno! Znała dzieciaka, nawet kilka razu z nim rozmawiała podczas wizyty w bidulu. A na codzień zapewne często popijają sobie razem czarną kawkę i może niekiedy jedzą razem na mieście (kiedy Zaylee nie robi tego z Eviną xd), bo przecież nie będą gotowaćzaylee miller pisze: pn wrz 15, 2025 3:23 pm @Pilar Stewart, dobra, podrzucam ci tutaj Zaylee - bo raz, że pewnie bada dla niej jakieś trupy, a dwa - przez to, że Pilar ma aktywność wolontariacką, to może kojarzyć/znać tego dziewięciolatka z domu dziecka, o którym ci wspominałam! ok, baaaj!
Uuu stoi!! Jak ktoś ma wygrzebać to na pewno HelaPilar Stewart pisze: pn wrz 15, 2025 4:51 pmKoniecznie!! Pilar pewnie też często przychodzi do niej po informacje, bo sama jest najbardziej chujowym stalkerem i wyciągaczem informacji z neta jaki tylko chodził kiedykolwiek po tej planecie.helena peregrine pisze: pn wrz 15, 2025 3:16 pmrel!!!
i ja, ja chcę się zaprzyjaźnić!może jakaś piersióweczka po godzinach na komendzie? helena szuka też kogoś, kto weźmie ją w teren i pozwoli zakuć w kajdanki jakichś zwyroli
![]()
Może też odważy się kiedyś poprosić Helenę o pomoc w odszukaniu jej rodziców albo chociaż pochodzeniaPilar została podrzucona do bidula jak była niemowlakiem, więc punktu zaczepienia nie ma zbyt dużego, ale może Peregrine coś by wygrzebała z danych szpitala, które są BARDZO TAJNE PRZEZ POUFNE
![]()