ODPOWIEDZ
0 y/o, 0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

nieaktualne kto zagra
29 y/o, 170 cm
rezydentka oddziału ratunkowego w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
I'm still a believer but I don't know why. I've never been a natural, all I do is try, try, t r y.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Serena
Opis: Zapraszam na oddział ratunkowy, gdzie Serena chętnie zajmie się każdym rodzajem wypadku, który ci się przytrafił. Może być śmiesznie, może być dramatycznie, a najlepiej będzie, jeśli będziemy znać się choćby z widzenia, więc relacje dorzucam w pakiecie <3
Status: aktualne 9.07

znalezione :przytulon:
Ostatnio zmieniony śr lip 09, 2025 2:15 pm przez serena almendarez, łącznie zmieniany 1 raz.
ness
nie steruj moją postacią, a na pewno się dogadamy
36 y/o, 197 cm
aktor plan filmowy / scena
Awatar użytkownika
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych, lubiących wyzwania. Mieszkał w Stambule, do którego chce się przeprowadzić, po śmierci rodziców jest głową rodziny i stara się pomóc rodzeństwu w życiu.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jest jeden problem - ukochana ma już faceta...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
postać
autor

Kto szuka? Cem
Opis: Mile widziana osoba, z którą moja się już zna. Nieważne czy słabo czy dobrze - jedno i drugie można pociągnąć przecież i rozwinąć. Może to być zwykłe, umówione spotkanie, albo coś przypadkowego. Może chce ktoś pisać o odznakę? Pomogę, chociaż sama nie zbieram. Generalnie najłatwiej mi coś wymyślić pod konkretną postać. I łatwiej pewnie byłoby tym, którzy pochodzą z Toronto, mamy większe pole ku znajomości. Generalnie jestem miła, lubię wesołe gry albo zwyczajne obyczajówki, no i staram się pisać regularnie. Czy to obiad ze znajomą/znajomym czy wyskok na piwo, wszystko mi jedno - trzeba jakoś ruszyć z miejsca, bo początki zawsze najgorsze. Zapraszam <3
Status: nieaktualne (10.07)
Angellore
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
50 y/o, 165 cm
dyrektor programowa, gospodyni talk show CBC Toronto
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
postać
autor

Kto szuka? Lauren Bernard
Opis: Poszukuję osóbki albo więcej, z którą rozegram coś na start bądź stworzę nawet fajniejszą relację. Nie chciałabym tracić Lauren już na starcie, zobaczyć jak mi się będzie nią grało i czy ma rację bytu na forku. Może być coś prostego, babskie wyjście, randka, mecz, coś związanego z jej profesją lub dramka dnia codziennego. Chętnie zacznę, dawno nie pisałam, a mam póki co dużo chęci. Zapraszam!
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2025 10:36 am przez Lauren Bernard, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
31 y/o, 170 cm
ratownikcza medyczna, która po godzinach ratuje życie typom spod ciemnej gwiazdy
Awatar użytkownika
I don’t want no scrub, a scrub is a guy that can’t get no love from me...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? Sloane Marlowe
Opis:

Zła przysługa
Przyszedłeś/aś do mnie z rozprutym bokiem i torbą, o której nie wolno mówić głośno. Zszyłam cię. Nie zadawałam pytań. Ale teraz chcesz więcej, albo — co gorsza — nie chcesz zapłacić. A ja nie jestem taka miła, jak wyglądam.

Nie wszystko umarło
Może kiedyś byliśmy nierozłączni — przyjaciele z sąsiedztwa, dzieciaki z jednego patrolu harcerskiego, teenage love. Potem wydarzyło się coś, co nas rozdzieliło. Dziś wracasz. Z raną? z tajemnicą? z kimś na ogonie?

Wszystko inne
Jestem otwarta, może jakoś możemy się połączyć?

Status: sprzedane
Ostatnio zmieniony pt lip 11, 2025 10:33 pm przez Sloane Marlowe, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
For good luck!
Slo
kiedyś tego nie było
32 y/o, 187 cm
lekarz, specjalista medycyny ratunkowej w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
i'll meet you at the divide to break the spell a point where two worlds collide

yeah, we'll rebel
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Kto szuka? lear haines
Opis: zagram c o k o l w i e k, w pracy i niekoniecznie, mogę pomóc przy odznakach, zapraszam wszystkich, chcę się mocno rozruszać, pomogę w uknuciu czegoś ciekawego :slodziaczek:
Status: nieaktualne na 11 /07 (2/2)
For good luck!
hehe
brak
34 y/o, 182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Kto szuka? Galen Wyatt
Opis: Muszę zabić w zarodku chęć stworzenia multi, więc szukam kogoś do gry. Nie wiem, mogę Ci wjechać w dupę (bez skojarzeń plis, to tylko Porsche kontra Twoja bryka), wleźć w Ciebie po pijaku i oblać diabelsko drogą whisky. Zaśpiewać Ci pod oknem serenadę, bo pomyliłem okna, iść na randkę z Tindera, albo postawić drinka w barze, bo wpadłaś mi w oko. Możemy pogadać, albo iść na całość i lecieć po bandzie, bo lubię takie gry i to bardzo. Postaram się zrobić to (Ci?) dobrze, czyli napisać takie piękne postki, że o następną grę mnie poprosisz zanim skończymy pierwszą. Dziękuję za uwagę i zapraszam, póki mam wenę.
Status: nieaktualne 14/07 (jak ogram to co mam, to tutaj wrócę)
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2025 10:10 am przez Galen L. Wyatt, łącznie zmieniany 1 raz.
For good luck!
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”