Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjiczas narracjipostaćautor
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
-
Merry Christmas, ya filthy animal!
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskietyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Nie wiedziałam kim chcę zostać na święta,
więc zostałam 🎄choinką🎄z torbą na głowie ✨
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji1os (bio), 3os (reszta)czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
świąt nie będzie!
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
No i co? I będę kończyć wątki mordeczki, bo przez okres świąteczno-noworoczny tylko główne wątki idą, wybaczcie!
Ale kocham Was wszystkich, pamiętajcie.
-
His breath was warm on her neck as he bent his head, resting his cheek against her hair. Her heart beat so quickly, and yet she felt utterly calm—as if she could have stayed there forever and not minded, stayed there forever and let the world fall apart around them. She pictured his fingers, pushing against that line of chalk, reaching for her despite the barrier between them.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejtyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Ares Everhart Lucy Everhart
-
It came without ribbons, it came without tags. It came without packages, boxes, or bags.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Merry Christmas, ya filthy animal!
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskietyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Jakoś w ciągu tygodnia, bo mnie rozjedża ten ostatni czas przed świętami
-
W ostatnie święta
Oddałem Ci serce
Ale już kolejnego dnia
Zwróciłaś mi je
W tym roku
By oszczędzić sobie łez
Ofiaruję je komuś wyjątkowemu
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Michael Graham Karrion Mercer