-
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Dalej robi najlepsze drinki w mieście, ciągle nie ogarnia swojego życia i żeby było jej mało wplątała się w dziwną relację z Lexem bo brak jej rozrywki, o.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Postać: Maddie Lennox
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: -
Osoby towarzyszące: -
Typ odznaki: dla postaci
Za co: za 100 postów
-
He has been burned before.
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Postać: Michael Graham
Typ odznaki: sezonowe
Za co: ślizgam się na lodowisku
-
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
Za co: za 50 postów
-
i don't get lucky, i make my own luck
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Alexander Hall
Za co: 30 postów
Postać: Alexander Hall
Osoby towarzyszące: Maddie Lennox
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: zaylee miller
Osoby towarzyszące: Evina J. Swanson
-
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
Postać: teddy darling
Za co: 290 + mnożnik
komentarz od:Daphne van Laar, śr sty 21, 2026 3:28 pm
-
Lepiej strzela niż gotuje. Do tego: agresywna, impulsywna i narwana. Niektórzy jeszcze mówią, że dzika. Ogólnie wszystko co złe, to Pilar.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Pilar Stewart
Osoby towarzyszące: Madox A. Noriega
-
i'm six feet under, like i'm buried alive
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjigłównie przeszłypostaćautor
Typ odznaki: Percival Gardner
Za co: Za napisanie regulaminowego posta, w którym postać nie wypowiada ani słowa na głos. (klik) nie wiem czy się liczy, strzelam!
-
Za co: 60 postów
komentarz od:Giovanni Salvatore, czw sty 22, 2026 8:55 am