ODPOWIEDZ
55 y/o
For good luck!
178 cm
emerytowany sportowiec, czasem złodziej, aktualnie głównie pisarz na home office
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 os. l.p.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Salazar Martinez
Opis: W sumie możemy poszukać jakiejś fajnej odznaki, czemu nie. Sal dopiero przyjechał do Toronto, bo dowiedział się, że jego zmarły braciszek jednak żyje i mieszka w mieście. Dotychczasowe życie spędził głównie w Argentynie, a potem zamieszkał z ukochanym w Nowym Orleanie. Teraz obaj wprowadzają się do York Mills. Myślę że Sal zarówno chętnie pójdzie się napić, zwłaszcza w jakimś dobrym towarzystwie, jak i wda się w nieco bardziej skomplikowaną historię i relację, bo czemu nie. :hihi:
Status: aktualne na 03/03
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
27 y/o
LOT NA 240 METRÓW
171 cm
rezydentka w mount sinai hospital
Awatar użytkownika
life is brutal
and full of zasadzkas
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona jej
typ narracji3 os
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Abby Wallace
Opis: Dzień dobry! :slodziaczek:
Chętnie przygarnę na Abby jakąś gierkę. Jestem otwarta na wszelkie propozycję, nie mam jednego, konkretnego pomysłu. Może chcemy rozgrać jakąś tragedię w szpitalu? Może uratowałam ci życie? A może pokłóciliśmy się o ostatni słoik masła orzechowego w supermarkecie, rozjebaliśmy regał i trafiliśmy na dołek? Może upiliśmy się razem na imprezie, a potem ukradliśmy temu jednemu zgonującemu ziomkowi blanta? A może nie wiedzieć jakim cudem skończyliśmy na randce, wyznając sobie najmroczniejsze sekrety?
Cokolwiek by to nie było, zależy mi na relacji, którą można by było jakoś rozwinąć, chociaż jakąś ciekawą, jednorazową gierką również nie pogardzę. Nie lubię grać gier o niczym — siedzenie przy kawie i plotkowanie raczej nie jest moim cup of tea. Cenie wąteczki, które wywołują u postaci jakieś refleksje i pchają fabułkę do przodu.
:stickhihi:
Zapraszam serdecznie na pw albo dc, bez odbioru, miłego dnia!
Status: nieaktualne
kasik
postów z AI, czytania mojej postaci w myślach i braku inicjatywy.
34 y/o
For good luck!
180 cm
pilot Canadian Forces Base Cold Lake
Awatar użytkownika
Cos I'm stupid and I'm damaged and you're a disaster
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiona jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Kto szuka? clark stanwyck
Opis: Cokolwiek, serio! Najchętniej jakiś wątek, który możemy pociągnąć chwilę, co by nie urywać fabuły na jednym epizodzie, ale Clark jest całkiem przystępny do ogrania. Poza Akademią Wojskową, spędził w Toronto całe życie, więc masa punktów zaczepienia wchodzi w grę. A jeśli ktoś byłby związany z wojskiem/ lotnictwem to już w ogóle cudownie <3
Status: aktualne na 06.03|
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
e
26 y/o
For good luck!
175 cm
barman Messini Authentic Gyros
Awatar użytkownika
I put the "sex" in "sexy", shit, I would even undress me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimów mi ładnie
typ narracjitrzecia osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? Alexis Bennett
Opis: Napiszę cokolwiek! Alexis jest postacią, z którą można pisać największe dramy i najśmieszniejsze, przypadkowe gry o niczym i wszystkim! Można nim pomiatać, można go kochać, tylko proszę się do niego za bardzo nie przyzwyczajać, bo jest huraganem i tak szybko, jak się pojawił, tak znika :oujea:
Jestem otwarta na wszystkie pomysły, odznaki albo rozpisywanie pomysłów, które zawsze mieliście, a nie było z kim ich rozpisać!
Polecam się, zapraszam :happy:
Status: aktualne na 8/03
LemonSpice
none
29 y/o
For good luck!
175 cm
dziennikarka / freelancerka
Awatar użytkownika
when I'm down on my knees, you're how I pray.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Kto szuka? marcella rinaldi
Opis: Przygarnę kogoś do wspólnej gry, żeby trochę rozruszać Marcellę. Jestem otwarta na różne kierunki: zarówno nowe znajomości, jak i odświeżenie starych relacji, choć z tym może być trudniej, bo kobieta dopiero od niedawna jest w mieście. Rinaldi nie zna jeszcze Toronto i większość dnia spędza w wynajmowanym mieszkaniu, gdzie pracuje, więc łatwo wciągnąć ją w internetowe relacje. Najchętniej napiszę coś w klimacie kryminalnym lub dramatycznym, z traumą religijną w tle, ale równie chętnie przyjmę farsy czy gry pod odznaki. Mam kilka pomysłów na start, choć z przyjemnością poddam się też wspólnej burzy mózgów. :podrywacz:
Status: nieaktualne
Ostatnio zmieniony pt mar 13, 2026 9:11 pm przez marcella rinaldi, łącznie zmieniany 1 raz.
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
marcella
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”