34 y/o
MADITO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

trigger warning
przekleństwa i głupoty
- A co nie? Jakieś piguły, ze trzy rodzaje prochu wymieszane, no i jeszcze alkohol, wydaje mi się, że piłem pinacolade, bo miałem jej posmak potem przez trzy dni - Madox tak wymienia co ćpali, ale wiadomo, że najgorzej ich poryły te Trumpy, ale nie chciał przy Ricardo mówić, że on jakieś piguły z Trumpem żarł, bo jeszcze by się mogli pobić o to. Madox to też się musiał z Williamem zgodzić, że im to się coś w mózgu chyba poblokowało, wyparowała nagle ostatnia szara komórka, bo to żeby się naćpać do tego stopnia, żeby brać ślub. Już sobie obiecał, że z Pilar to weźmie na trzeźwo, chociaż z nimi to też tak na dwoje babka wróżyła... Karlica, wróżyła im karlica.
- Ej obczajcie to, jak byliśmy w Meksyku... - zaczął i już miał im pewnie opowiedzieć, co im ta karlica wywróżyła, albo w ogóle o tym jej mini namiociku, gdzie ledwo się zmieścili, ale większe zainteresowanie niż jego historia pewnego razu w Meksyku oczywiście miało konto Williama.
Aż ich wbiło w fotele jak zobaczyli te wszystkie zera na jego koncie. Dobrze, że Noriega to swojej forsy nie trzymał w banku, tylko poukrywane po dziurach, jak prawdziwy gangster.
- O stary, jak ty masz tyle siana, to byśmy gdzieś pojechali w podróż poślubną, wezmę Pilar... - zaczął nawijać, ale znowu nie dokończył, bo rezerwa mu się zaświeciła i zapiszczała.
Zjeżdżają na stację, Madox tankuje, a potem bierze hajs od swojego męża, no i oczywiście jak zagadał do dziewczyn, to one już stoją przy BMW, żeby zobaczyć chłopaków. Szkoda, że nie ma co oglądać, bo Madox już sobie poszedł. Chociaż jeszcze się zatrzymał i się śmieje, z tych czipsów dżalapino, a potem nawet się oparł o dach i mówi do Willa poważnie.
- Następnym razem to powiedz tak bebe, no los he comido en anos, anos powtórz - no i czeka oczywiście, aż William to zrobi, a potem się wyszczerzył do Ricardo, bo oni we dwóch wiedzieli, że się mówi años, to od lat, a anos to odbyt, więc William mówi, że nie jadł odbytów. Więc Madox jak sobie z niego pożartował, jak zwykle zresztą, to wsadził ręce w kieszenie i poszedł na stację.
Oczywiście ze swoim nienagannym hiszpańskim mówi, że chce te czipery halapenio, a sprzedawca, który też był chyba jakimś Latynosem zaraz mu mówi, że mają też nowe hot-dogi halapenio i piwko nowe mohito. Oczywiście, że Madox wziął wszystko, bo skoro William stawiał, to jak miał z tego zrezygnować?
Wychodzi po tych piętnastu minutach obładowany zakupami. Dziewczyny już też zatankowały, poczochrały pieski, dały Willowi na siebie namiar i poszły, ale to nawet dobrze, bo Madox nie pomyślał i im nie wziął hot-dogów. Jak William do niego wystawił rękę, to Madox mu zaraz przybił piątkę.
A potem tak, dał Riczowi hot-doga i zaraz Williamowi w końcu też.
- Macie, to jakieś nowe, tylko nie dawaj psu bo to dżalapinio - oczywiście się znowu pośmiali z Patelka. A potem Madox im jeszcze pokazuje sześciopaka piwka i mówi, że to też jest nowość mohito, ale to po robocie, akurat po dwa sobie walną. Rzucił je Willowi na kolana. Czipsy to oczywiście otworzył i najpierw wpakował sobie do buzi całą garść, a potem dał Riczowi i dopiero swojemu mężowi na kolana. Fajek to nawet mu nie dał, tylko sobie włożył do wewnętrznej kieszeni kurtki, no i zaraz odpala silnik i jadą dalej.
- No i co laski mówiły? - zapytał, ale przecież Madox to miał w głowie jedną laskę i nawet znowu gdzieś zerknął na telefon, czy Pilar mu nic nie napisała. Jechał taką trasą jak mu William pokazał, wszystko się zgadzało. I w końcu stają pod jakąś podejrzaną miejscówką. A tam wielki migoczący szyld Łaźnia Pod Spoconym Tygrysem, dziwna nazwa, ale no skoro William się tam umówił na przekazanie.
Wyleźli z auta, Ricardo z tymi psami pod obydwoma pachami i wchodzą do budynku, a tam za ladą jakaś mała azjatka i krzyczy na nich.
- Nie z psami! Nie z psami! Niewolno! - pokazuje im jakiś znaczek z przekreślonym pieskiem, a Madox zaraz pochyla się nad nią i opiera o ladę - tak naprawdę to są koty... ale zdeformowane, a nie widzę tu żadnego znaczka z kotami - no i cóż, babka trochę się pokrzywiła, ale nie było takiego znaczka, to im dała ręczniki i skierowała do szatni, że muszą się rozebrać.
No to co mieli zrobić, poszli, William z teczką, Riczi z pieso-kotami, a Madox z rękami w kieszeniach.

Ricardo Martinez William N. Patel-Noriega
36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

- Łooo, nieźle Patelek, nie doceniałem cię - sięgnął go za ramie i tak z głupkowatym uśmiechem potrząsa a potem pod nosem mówi wkurwiony do Madoxa po hiszpańsku - Kogo mi ty kurwa przedstawiłeś bracholu, to jest jakiś jebany gangster. Ty sie kurwa lepiej zastanów i przypadkiem nie bierz od niego żadnej kasy na rozwodzie, bo jak cie zakopie na pustynii to nie bedziemy z Rosi odwiedzać twojego grobu - przeraził się bowiem Riczi, że Madox go chce wkręcić znów w jakieś pojechane sytuacje. On chciał tylko mieć spokojne życie, w domku w małym miasteczku w Portorico, gdzie zna swoich sąsiadów. A teraz nagle Madox mu tu wpierdala się z butami i jeszcze go Rozi z tego wszystkiego zostawi. Znów się uśmiecha do Wiliama i opadł na oparcie, spogląda gdzieś za okno i se myśli, że kurwa no porwali go jak nic i znów będzie dla nich DARMOWĄ robotę robić. Tak to już jest jak się jest jedynym chłopem w zespole, który ma urok 10/10. Madox to ma mięśnie, a Patelek kaske.
Trochę mu się potem humor poprawił, jak Madox ciśnie sobie z Patelka i każe mu o anos opowiadać, ale nic nie wydał brachola, bo nie chciał też żeby go potem na jakąś sprawę sądową rozwodową jako świadka nie brali. Jak Madoxa nie było to tak kmini i patrzy na Patelka.
- Ty, a ty byś mi nie mógł załatwić jakiejś wizy dłuższej? Bo mnie teraz jak przyjechałem to baba powiedziała, żebym coś z tym zrobił, bo za miesiąc mnie będą deportowali - zastanawia się, bo on to jak jest obywatelem USA no to właśnie podobno jest nielegalny po 3 miesiącach. Potem wraca Madoxo z hotdogiem to Riczowi sie humor poprawił i okazało się, że to dlatego, że był głodny. Michelin Michelinem, ale jednak jak się jest głodnym to nawet parówa na stacji jest dobra. Wgryza się i już miał mówić, że w życiu takiej parówy nie jadł, kiedy Wiliam relacjonuje co tam ustalił z babami. On to nie ma nic do gadania w tym temacie, teraz jest wszak CZYSTY po Guadelupe. Chociaż faktycznie jak ta ruda z samochodu na niego spojrzała to troche się mu gorąco zrobiło.
-Co ona krzyczała? - zdziwił się Ricz, bo on nic nie rozumie co te azjatki gadają, dla niego to jakby mówili w swoim jezyku a nie po angielsku, jak już poszli dalej się przebierać. Włażą do tej szatni i Ricz tak się troche orientuje, że chyba coś jest nie tak. - Gdzie wy mnie chłopaki zabraliście... KURWAA - odstawił psiaki na ziemie i odrazu się rozbiegły jak małe szczury po całej szatni. - Czy to jest interwencja ??? Ja jebie Madox, przecież ja ćwiczę i ci obiecałem że będę z tobą wyciskać, ale teraz jestem po locie styrany, nie chce mi się teraz ćwiczyć nawet stroju nie zabrałem! - i wtedy jakiś chłop z boku mówi, że strój nie będzie mu potrzebny. Unosi brew Ricz i wtrzeszcza oczy na chłopaków, bo to chyba jakaś innego rodzaju szatnia jest. Nie ocenia, ale teraz zaczeło mu się składać... oni slub, tu nagość. - Eee, ale wiecie że ja mam żone tak? - upewnia się, ale jak mu polecili, że ma się rozebrać i sie rozbieraja no to też gacie zdejmuje. - Burrito Churros gdzie wy jesteście, wracajcie tu chujki - i oba psy-koty-szczury wystawiają główki zza szafek i patrzą jak głupole na trzech chłopów co się rozbierają. Owinięci w pasie w białe ręczniki idą więc i okazuje się, że przyszli na baseny. Ricz myśli, że dopiero zjadł, no to nie bedzie chyba pływać, ale wyrywa się do przodu i sobie ogląda łaźnie. Madox mówi, że mają wejść do parowej sauny na co on tak patrzy na niego jak na dekla - A co ja mam z nimi zrobić, przecież nie będe z psami do sauny wchodził. Idźcie sami chłopaki - powiedział i nagle mu Churros sie wykrecił i leci do basenu, no to Ricz za nim zostawiając chłopaków samych pod sauną.

Madox A. Noriega William N. Patel-Noriega
34 y/o
Enjoy the simplest things
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

- W podróż poślubną? - powtarzam, zerkając kątem oka na Madoxa. W sumie czemu nie? Chociaż Noriega przy Pilar się zamieniał w jakiegoś strasznego pantoflarza, więc już sobie wyobrażam jakby to miało wyglądać. Ja bym mówił dawaj się najebiemy albo dawaj się naćpamy, a on by czekał na pozwolenie od Stewart. Nie wiem czy to na moje nerwy, więc jak zjeżdżamy na stację to oddycham z ulgą, że nie musimy kontynuować tej rozmowy, dam se rękę obciąć, że byśmy się pokłócili. W każdym razie powtarzam co mi tam pierdoli po hiszpańsku, nieświadomy, że sobie ze mnie robi jaja. Jak Noriega znika, to dla utrwalenia powtarzam to zdanie jeszcze kilka razy, dopóki Ricardo się nie odezwie - Wizę? To znajdź pracę najlepiej, albo chociaż idź na studia, to wtedy ci ogarnę o tak - pstrykam palcami, że to będzie takie proste, po czym uśmiecham się do Ricardo w lusterku w ten sposób, że już na pewno wie, że właśnie zawarł pakt z diabłem, bo ja nie przyjmuję zapłaty w standardowej walucie, sprzedał mi coś znacznie cenniejszego i bardziej przydatnego - swoją wdzięczność dopóty, dopóki nie opuści terenów Kanady. Gadamy chwilę z tymi laskami, a kiedy Madox wreszcie wraca i zamiast dać mi fajki przybija piątkę, to się krzywię lekko. W zamian dostaję hot-doga, piwo i czipsy, więc właściwie nie narzekam, zapychając usta parówą w bułce. Faktycznie trochę pali. Opowiadam mężowi co tam panienki gadały, w międzyczasie przegryzając czipsy. W końcu zajechaliśmy na miejsce, więc zostawiam prowiant w zamian zabierając swoją teczkę. Trochę dziwny lokal, ale chuj, najwidoczniej mój sprzedawca miał niemałą fantazje. Na krzyki tej Azjatki tylko wzruszam ramionami, bo zanim w ogóle zdążę cokolwiek powiedzieć to Noriega już jej wciska kity i dziewczyna, choć niechętnie, puszcza nas dalej. Rzucam swój ręcznik na jakąś ławkę, po czym zaczynam się rozbierać, zostając w samych majtkach - wszystkie ubrania starannie składam w idealną kosteczkę i jeszcze wygładzam dłońmi, zanim zacznę chować do szafki. Riczi coś tam zaczyna ględzić, więc zerkam na niego zza otwartych drzwi - Jaka interwencja? Co ty pierdolisz? - dziwię się, rzucam jeszcze krótkie spojrzenie Madoxowi, a na koniec temu typowi, co się odzywa zza którejś szafki i widzę, że to jakiś creep, co patrzy jak Martinez zdejmuję gacie i się oblizuje lubieżnie. Na szczęście wychodzi, chociaż przy wyjściu się jeszcze ogląda, żeby ostatni raz zlustrować wzrokiem tyłek Ricardo. Marszczę lekko brwi - Jezu, Ricz, przecież to tylko sauna, nikt cię tu nie będzie molestował, Rosa się o niczym nie dowie - zapewniam, wywracając przy tym oczami. Chociaż chuj wie, tamten koleś ewidentnie miał chrapkę na latynoski tyłeczek Ricardo. W końcu i ja zdejmuję majtki i chowam je do szafki, zanim zatrzasnę drzwi - Ej, Ricz, patrz na to - wołam za nim i wypinam się, żeby mu pokazać dupę, a tam oczy na obu pośladkach - Zrobiłem sobie w Vegas - już mu chciałem tam na poboczu pokazać, ale w sumie może lepiej, że tego nie zrobiłem, bo już w ogóle by mnie miał za skończonego pojeba. Śmieję się głośno, a potem wszyscy troje ruszamy na główną salę, gdzie jest kilka basenów o różnej głębokości, jakieś jacuzzi, bicze wodne i inne szmery-bajery, ogólnie fajna miejscówka. Pełen serwis. Zatrzymujemy się przed zamkniętymi drzwiami do sauny i Ricardo znowu zaczyna coś kręcić nosem, więc rzucam Madoxowi takie spojrzenie mówiące mniej więcej Boże ale narzeka. Otwieram usta, ale wtedy jeden z psów się wyrywa w stronę basenu, a Martinez rura za nim. Churros już prawie wskakuje do wody, ale w ostatniej chwili łapie go ten koleś z szatni i z obleśnym uśmiechem odwraca się w kierunku Ricardo. Aż mam ciarki na plecach, więc pcham drzwi od sauny - Dobra, chodź, idziemy - rzucam jeszcze do Madoxa. Wchodzimy do środka, a tam gorąco jak w... No, saunie, wszędzie pełno pary, że aż ledwo cokolwiek widać. Próbuję w kłębach wypatrzeć kolesia, z którym mieliśmy się spotkać, ale zanim zdążę cokolwiek dostrzec to podbija do nas jakąś stara, pomarszczona, naga chinka i pyta - Full serwis? - ja na to - Co? Nie, my tutaj - zaczynam, ale wcina mi się w zdanie znowu dopytując czy full serwis - Eeee - waham się, ale nie daje za wygraną w kółko powtarzając full serwis? Więc w końcu kiwam głową, żeby tylko przestała nawijać - Dobra! Full serwis niech będzie - myślę, że inaczej nie dałaby nam spokoju. Za sekundę łapie mnie za nadgarstek i rzuca gdzieś na ławkę z siłą, której nie spodziewałbym się po tych chudych, pomarszczonych ramionach. Druga łapie Madoxa, żeby go usadzić po przeciwnej stronie - Torba szatnia, torba szatnia - powtarza, ale kręcę głową, że nie ma chuja i tylko odkładam teczkę pod tą ławeczkę, na której siedzę, a ona zaczyna mnie szorować po całym ciele twardą gąbką na kiju, w dodatku tak mocno, że czuję jakby mi miała zedrzeć całą skórę - Ała, kurwa! Nie tak mocno! - protestuję, ale gada tylko coś, że musi być, bardzo brudny!

Madox A. Noriega Ricardo Martinez
twoja stara
???
34 y/o
MADITO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

trigger warning
przekleństwa i głupi, głupszy i najgłupszy
- Mi marido gangster - mój mąż gangster, śmieje się Madox i klepie Patelka po główce pac pac. Z nich wszystkich, to chyba Churros był bardziej gangsta niż Will.
Więc Madox to się wcale nie bał, że na pustyni go zakopią, zresztą pewnie by go po prostu wrzucili do zgniatarki na wysypisku, albo do jakiejś rzeki, on by tak zrobił. A gdzie tu kurwa w Kanadzie jakaś pustynia? Chociaż jak byli w Vegas, w tej sekcie i jakby tam zakopał Williama... nikt by się nie dowiedział. Nigdy.
To jak długo im zejdzie z tym rozwodem, to Madox może zorganizuje swojemu mężowi taki kolejny wypad do Vegas.
Ale teraz to już zajechali pod Spoconego Tygrysa, no i wysiedli z furki i idą do środka, oczywiście Madox zagaduje recepcjonistkę, tak, że weszli ze szczurami.
Noriega to oczywiście ściąga ciuchy, tak, że je rozjebał po całej szatni, buta to gdzieś wrzucił na szafki i zaraz musiał sięgać, żeby go zdjąć. Jakby tak porównać te Williamowe kosteczki i jeden syf Madoxa, to nikt by pewnie nie uwierzył, że ich coś łączy. Ślub na przykład.
- Co kurwa? - obejrzał się na Ricza, kiedy ten zaczął o tej interwencji. Ale zaraz parsknął śmiechem, bo zrozumiał o co mu chodzi - i tak ci nie odpuszczę bracie, bo zobacz jaki ty jesteś kurwa mięciutki... - i już do niego podszedł, żeby wbijać mu paluchy w brzuch - jak galareta, zobacz Will - oczywiście, że William przyszedł i razem sprawdzają, czy brzuch Ricza jest jak galareta i trochę był. A potem jeszcze Madox im pokazał swój, ale on to jak napiął mięśnie, to miał brzuch twardy jak skała - no dawał Will, walnij mnie - oczywiście, że Patelek nie chciał, bo był kurwa pacyfistą, ale Madox tak nalegał, że musiał to zrobić. No i jak to zrobił, to Noriega wypuścił powietrze z płuc i się skrzywił, chociaż naprawdę to nic nie poczuł, ale zaraz - Ała William - i pchnął Patela. Trochę się poszarpali, ale tak po kumpelsku i w bokserkach jeszcze byli. Ale później Patel mówi, że nikt tu Ricza nie będzie molestował, tylko, że Madox też już widział tego kripa za szafkami, więc jeszcze łapie Ricardo za ramię i przysuwa się do niego tak, że prawie się stykają czołami - jak coś to z łokcia w śledzionę - i nawet mu pokazał jak szturchając go łokciem. Potem Patelek pokazuje Ricardo swoje oczy na dupie, a Madox też ściąga majtki, zwija swoje ciuchy w kulkę i chowa do szafki.
Wyszli z szatni i Noriega zaraz chciał do jacuzzi, albo na jakieś bicze, albo basen, bo on przecież kocha wodę, ale William go ciągnie do sauny. Jeszcze się obejrzał za Ricardo, ale jak zobaczył, kto mu tego pieseczka złapał, to mu pokazuję, że łokciem w śledzionę, i tak się zamachnął, że prawie Patela walnął, ale na szczęście nie.
Włażą do tej sauny, a tam jedna wielka parówka, nic nie widać, ale zaraz z tej mgły piekielnej wyłania się jakaś mała azjatka, która znowu na nich krzyczy.
- Ja pierdole stary, teraz ty z nią gadaj - aż popchnął Willa do przodu. A tamta krzyczy to full serwis, a Madox kręci głową, że nie. Chociaż jakby go wymasowała, to nawet by mogło być, ale może nie nago?
No i chuj. William i tak wziął ten full serwis, cokolwiek to było. Zaraz się okazało, że mycie twardą gąbką na kiju. I jak Madox usiadł na tej ławce, to jego też jakaś druga azjatka zaczęła smyrać tą gąbką po klacie, na szczęście młoda i nie pomarszczona. Z fartem. No ale i tak on jej zaraz pokazuje przez ramię.
- Dawaj plecy - no to zaczęła mu myć plecy, a Noriega pochylił się do przodu w kierunku Patelka - ej stary, no i gdzie ten facet? - zapytał go. Ale zanim Will zdążył odpowiedzieć, to drzwi do sauny się otworzyły i do środka wszedł jakiś kulturysta, no normalnie mięśnie miał jak bułeczki, jakby to powiedziała Peach, a do tego piękne, długie, blond włosy, wyglądał trochę jak młody Hulk Hogan i zaraz się ich pyta.
- To wy? - a Madox od razu kiwa głową, że tak, a Hulk się odwrócił i zamyka za sobą drzwi, a zaraz pyta - to który pierwszy? - Noriega oczywiście pokazuje na Williama. A Hulk łapie zaraz Willa za ramię i... wciąga go do jakiegoś małego pokoiku za sauną. I jak Patel tam wszedł to tylko słychać jakieś krzyki, aż się Madox przeżegnał.
Ale tak naprawdę to Hulk Hogan robi Williamowi tam zajebisty masaż, tylko, że Patel był bardzo spięty, więc stąd te krzyki...
A chinka to już Madoxa smyra po brzuchu to gąbeczką.
A co u Ricza i jego nowego kolegi?

patelek bombelek 👶🏻 ricz bicz 💅🏻
ODPOWIEDZ

Wróć do „Toronto Pearson International Airport”