ODPOWIEDZ
26 y/o
For good luck!
173 cm
i'm just kidding A to nie do mnie tak
Awatar użytkownika
You're a bad idea but I like bad ideas.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Gabriela Rosa Blais
Bitch, I'm back.
Po sześciu latach znowu zaszczycam szanowne towarzystwo swoją skromną osobistością.
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
imię i nazwisko
OPIS RELACJI
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
Verdsa
Mordeczko po prostu polej
34 y/o
MADITO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Gabriela R. Blais witam kuzynkę c: Pilar Stewart Rosario M. Vargas-Martinez Ricardo Martinez a to reszta lokatorów a i jeszcze William N. Patel-Noriega nie lokator, ale wbija bez pukania i jeszcze mąż madoxa xd
26 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Madox A. Noriega
Kochaj mnie, karm i nie opuszczaj <3

Z Rosario w jaką relacje idziemy? W sensie znamy się? Czy popłyniemy i zobaczymy na fabule? <3
Verdsa
34 y/o
MADITO
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Gabriela R. Blais a ty bądź odpowiedzialną panią dobermana, którego madox dokarmia parówkami, okej? c:

rosa i ricz są ze sobą dziesięć lat, to mogą się znać ;p roska to jest trochę wariatka, więc myślę, że się dogadają dziewczyny, mogą sobie malować paznokcie i razem na zakupy chodzić <3
36 y/o
Welkom in Canada
178 cm
kucharz Michelin Star Restaurant
Awatar użytkownika
No, no te puedo olvidar. No, no te puedo borrar. Tú me enseñaste a querer. Me enseñaste a bailar.
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkishe/her
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

jak mnie nie bylo teraz miesiac to zajmowalas sie roska moja kochana <3 ale niestety chujowo sie zajmowalas, bo wrocilem a ta rzyga (tak serio to jest w ciazy)

jak cos to ja gotuje w kuchni a wy macie mi do niej nie wchodzic!!!
34 y/o
Prepare for the cold
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Ej a dawaj niech Gaba będzie byłą dziewczyną Willa, bo na bank by się dogadali. Ona się taka trochę punkowa wydaje, a on niby prawnik, ale dusza antysystemowca, poza tym dwa chlory, pijusy, to tam pewnie grubo było w tym związku. A potem ona zwiała, a on złamane serduszko ;((( no i od tej pory pewnie preferuje przygodne spotkania i otwarte związki xd a jakby się teraz spotkali, to w sumie chuj wie, mogłybyśmy coś zagrać i zobaczyć co tam nam wyjdzie na fabule :william:

Gabriela R. Blais
twoja stara
???
26 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Madox A. Noriega Za te parówki dostaniesz po łbie. Moja dziecinka nie będzie jadła takiego syfu!

Wariatka?! Mój ulubiony typ kobiety! W ciąży jest?! Gabi będzie to chyba bardziej przeżywać niż ona!

Ricardo Martinez Masz się dobrze opiekować Rosą! Bo nie dam ci żyć. I spoko kuchnia może być twoja! Pozostawię tą część jako twój azyl! Znaj me dobre serce!

William N. Patel-Noriega Sprzedane! Tylko wiesz, że czekają na Ciebie słabe żarty typu: Tak bardzo tęskniłeś, że ukradłeś nazwisko mojego kuzyna?
Obiecuję wiele przypałowych rozmów i akcji!
Zobaczmy co nam się urodzi na fabule!
Verdsa
26 y/o
For good luck!
185 cm
miał szukać pracy jako dziennikarz a zakłada krawaty nieboszczykom
Awatar użytkownika
Oficjalnie: absolwent dziennikarstwa. Nieoficjalnie: gość, który uciekł z trumny, żeby w niej ostatecznie wylądować.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Gabriela R. Blais ja tylko się przypomnę, skromnie. :kocyk:
26 y/o
For good luck!
173 cm
Awatar użytkownika
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 os
czas narracji-
postać
autor

Noe Villeneuve-Scott Pamiętam o Tobie słońce! Jeszcze nie raz złamie ci serce! <3
Verdsa
ODPOWIEDZ

Wróć do „relacje”