Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
-
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjiczas narracjipostaćautor
Zgłoszenia w tym temacie nie chronią przed utratą koloru.
-
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskietyp narracji3os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
I'm a fan of you,
I'm a fan of love,
I'm a fan of usnieobecnośćniewątki 18+takzaimkimów mi ładnietyp narracjitrzecia osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Big love!
Elsa Eriksen Dante Levasseur Peach J. Pepper Ivy Harrison Catherine Bennett vita bennett David Harrison Ruelle I. Prescott Alexander Hall
-
كل الطرق تؤدي إليك، حتى تلك التي أخذتها لأنساك
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
-
No one does it better than me
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszlypostaćautor
-
Some people don’t leave your life. They just find new ways to haunt it
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
In the mirror I see my biggest fear but silence is almost here. So I'll tell him how I feel. What am I fighting for? Never understood this world. Oh, Lord! Can you save my soul?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
-
I'm a fan of you,
I'm a fan of love,
I'm a fan of usnieobecnośćniewątki 18+takzaimkimów mi ładnietyp narracjitrzecia osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Internet wrócił, ale teraz zabieram się porządnie za przygotowanie do akademii strażackiej, bo mi się rekrutacja zaczyna w drugiej części roku; postaram się pisać kilka razy w tygodniu w te dni w których będę luźniej trenować/będę sobie robić wolneAlexis Bennett pisze: pn kwie 20, 2026 9:27 am Hey miss, cyklon jednak spadł na moja plażową mieścinę w Nowej Zelandii i nagrało Internetu! Używam tego komórkowego, ale pisze mi sie strasznie słabo z telefonu, więc mogę przymulić jak na moje standardy z prędkością odpisów. Postaram się coś wydłubać i mam nadzieję, że internet do nas wróci, jak ta huraganowa ulewa się skończy za kilka dni.
Big love!
@Elsa Eriksen @Dante Levasseur @Peach J. Pepper @Ivy Harrison @Catherine Bennett @vita bennett @David Harrison @Ruelle I. Prescott @Alexander Hall
-
there's no more dreams for me to sell, I choose my nightmares wisely, I don't wanna ruin the story, but it doesn't turn out wellnieobecnośćniewątki 18+takzaimkitry/metyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiw 99% przeszłypostaćautor
-
Just don't fall recklessly, headlessly in love with me, cause it's gonna be all heartbreak blissfully painful and insanity, if we agree.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor