ODPOWIEDZ
31 y/o
SPRING TIME
157 cm
kręcę lody i piekę w Kitten and the Bear
Awatar użytkownika
„Miłość jest trochę jak dobre ciasto — trzeba cierpliwości, odwagi i kogoś, z kim można podzielić ostatni kawałek.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
typ narracjiTrzecia osoba
czas narracjiCzas przeszły
postać
autor

Kochani,
Nie będzie mnie do piątku najpewniej. Być może jeszcze dzisiaj wpadną jakieś pojedyncze posty, ale nie obiecuję :) Muszę domknąć jedną sprawę i potem trochę przewietrzyć głowę w siodle. Mam nadzieję, że za mną się trochę stęsknicie :)

Cem Ayers
Hugo Tremblay
Erika Lindberg
Clementine Thallman
vera callahan
Shereen Winfield
Żejmi
znęcania się i bezsensownej przemocy
24 y/o
For good luck!
170 cm
Studentka medycyny | Pielęgniarka Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
I didn’t want him morally grey. I wanted someone with a soul as black as night. Someone who would burn the world down for me and not lose a single minute of sleep over it.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona | jej
typ narracji1 osobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Cześć <3
Jutro i w sobotę postaram się wrzucić każdy post, przepraszam za takie posunięcie w czasie. Jednak za bardzo wymęczyli mnie w pracy i dwa dni wolności, skończyły się umieraniem XDD

Shereen Winfield Cordelia LeBlanc Aurelia M. Perez Noah Beaumont
moonlight_13
Wykorzystywanie AI w postach, pospieszanie co do odpisu. Resztę można wspólnie obgadać.
33 y/o
DARCY
171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
And I bet you think about me...
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Posty ode mnie będą dzisiaj wieczorem albo jakos w weekend, do tego czasu spróbuję być trochę bardziej produktywna w życiu <3

April Finch teddy darling Jesse Henderson Percival Gardner
darsi
nie lubię postów o niczym i braku obustronnego pchania fabuły do przodu, a tak to się dogadamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”