-
happy birthday to me!!!
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
-
happy birthday to me!!!
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Kod: Zaznacz cały
[zam=MAPLE AWARDS!]
[i]TREŚĆ PRZEMÓWIENIA[/i]
[/zam]-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Jeśli ktokolwiek kiedykolwiek powiedział, że zbieranie odznak jest głupie i kompletnie się nie opłaca, to z dumą mogę powiedzieć, że jestem żywym dowodem na to, że to jednak się opyla! Ogromne podziękowania należą się przede wszystkim moim współgraczom - bez was nie miałabym nawet połowy tych odznak. Dzięki za wspólne granie i cierpliwość do moich durnych pomysłów.
A skoro już jesteśmy przy podziękowaniach, to dziękuję również mojej szefowej za możliwość pisania postów, bo nie ma co ukrywać, że sporą ich część wbiłam właśnie w pracy. Oczywiście wyłącznie w wolnych chwilach!
No i co? Posty same się nie nabiją, odznak też nie przybędzie bez aktywnego pisania, więc ja idę klepać dalej i widzimy się za rok w tym samym miejscu!
Całuję, ściskam mocno - wasz Bubek