ODPOWIEDZ
0 y/o
For good luck!
0 cm
szczur śmierdzący
Awatar użytkownika
happy birthday to me!!!
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Maple Awards
  Przez ten rok przez Toronto przewinęło się wiele osób, wiele postaci, wiele dramatów fabularnych i jeszcze więcej wiadomości na naszych PW lub DC zaczynających się od 'mam tylko szybkie pytanie', ale są takie rzeczy, których nie da się przesunąć ani podważyć. Liczby są bezlitosne, tabelki wszystko pamiętają, a my uznałyśmy, że niektóre osiągnięcia zwyczajnie zasługują na swoje pięć minut sławy. Dlatego z okazji rocznicy postanowiłyśmy wyróżnić tych, którzy zapisali się w forumowej historii najdłuższym postem, największą liczbą multi, najdłuższym stażem, największą liczbą aktywnych multikont, największą ilością postów na jednej postaci, największą ilością postów na wszystkich postaciach łącznie oraz największą kolekcją odebranych odznak.
Nagrody od administracji
Najdłuższy post
Obrazek
Noah Beaumont napisał post na całe 20934 znaków, 3193 słów... to już cała lektura!
Najwięcej aktywnych multikont
Obrazek
vita holloway ma aktywnych w sumie 8 postaci i nie chce przestać
Największa ilość postów na jednej postaci
Obrazek
Madox A. Noriega napisał 1037 postów, ciekawe ile z nich zostało napisanych w rytmie Malumy?
Największa ilość postów w sumie
Obrazek
bubek ma na wszystkich kontach 1959 postów, widać kto się tu nie opierd...
Najwięcej odebranych odznak
Obrazek
zaylee miller odebrała do tej pory aż 289 odznak i pewnie narzeka, że mały wybór
Najdłuższy staż
Obrazek
Elena Santorini zarejestrowana równo wt lip 08, 2025 7:00 pm jest najstarszym i najwytrwalszym z dzieci Toronto
Najdłuższy wątek
Obrazek
Pilar Noriega iMadox A. Noriega na jeden wątek poświęcili aż 50 stron, czyli 501 postów... czas najwyższy szukać wydawnictwa!
0 y/o
For good luck!
0 cm
szczur śmierdzący
Awatar użytkownika
happy birthday to me!!!
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Nagrody Administracji
  Laureaci nagród administracji, niczym prawdziwe gwiazdy oscarowej gali, mają tutaj okazję odebrać swoje zasłużone wyróżnienia i wygłosić przemówienie. Możecie dziękować rodzicom, wenie, współgraczom, własnym multi albo po prostu przyjąć nagrodę z godnością lub rzucić dramatycznie mikrofonem! Scena jest Wasza!

Kod: Zaznacz cały

[zam=MAPLE AWARDS!]
[i]TREŚĆ PRZEMÓWIENIA[/i]
[/zam]
34 y/o
DR MILLER
171 cm
koronerka w toronto police service
Awatar użytkownika
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

MAPLE AWARDS!
TREŚĆ PRZEMÓWIENIA
Jeśli ktokolwiek kiedykolwiek powiedział, że zbieranie odznak jest głupie i kompletnie się nie opłaca, to z dumą mogę powiedzieć, że jestem żywym dowodem na to, że to jednak się opyla! Ogromne podziękowania należą się przede wszystkim moim współgraczom - bez was nie miałabym nawet połowy tych odznak. Dzięki za wspólne granie i cierpliwość do moich durnych pomysłów.
A skoro już jesteśmy przy podziękowaniach, to dziękuję również mojej szefowej za możliwość pisania postów, bo nie ma co ukrywać, że sporą ich część wbiłam właśnie w pracy. Oczywiście wyłącznie w wolnych chwilach!
No i co? Posty same się nie nabiją, odznak też nie przybędzie bez aktywnego pisania, więc ja idę klepać dalej i widzimy się za rok w tym samym miejscu!

Całuję, ściskam mocno - wasz Bubek <3
bubek
nie lubię postów o niczym i jak stoimy bezsensownie w miejscu. i chcę grać z tobą, a nie z czatem gpt!
25 y/o
For good luck!
188 cm
chwilowo zawieszony student psychologii więc pracuje jako mechanik samochodowy
Awatar użytkownika
„Najgorzej nie jest wtedy, kiedy coś czujesz. Najgorzej jest wtedy, kiedy wiesz, że nie powinieneś — a i tak nie potrafisz przestać.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

MAPLE AWARDS!
O jak miło miło, się zrobiło miło miło, kiedy podarowaliście mi tę nagrodę!! Niezmiernie dziękuję! Ten post powstał, kiedy miałam TYLKO jedną postać, stworzoną dla kogoś, kogo już nie ma, ale pisało mi się z nią przyjemnie. Gdyby nie ona, pewnie nie powstałby, bo nasza relacja to nakręcała! Dziś mam więcej postaci, i koncept tej postaci też nieco inny, niemniej jednak bardzo jej dziękuję! I jeśli to czyta (a pewnie czyta) Dziękuję kochana!!
pączek
nie lubię przejmowania kontroli nad moją postacią i braku dynamiki oraz rozwoju wątków, w każdej innej kwestii się dogadamy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maple Awards!”