34 y/o, 190 cm
Bramkarz w klubie nocnym The Fifth Social Club - klub nocny
Awatar użytkownika
Zagubiony gdzieś we mgle własnych wspomnień
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkion/jego
postać
autor

Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i załatwiania spraw pod kredyt, więc przepraszam wszystkich za zastój. Dajcie mi dwa dni i wszystko ponadrabiam. Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość. Zapłacę wam ładnymi postami <3
Spoiler
nic
Zagram wszystko
34 y/o, 180 cm
Dyrektor finansowy Coldfield Development
Awatar użytkownika
Let them eat cake
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Umarłam w tamtym tygodniu rozwożąc CV i chodząc na rozmowy :ugh: Stres mnie zjada i myślę tylko o pracy, ale obiecuję, że się od dziś odgruzowuje :zegnaj:
Ren
nie posiadam
35 y/o, 170 cm
detective in tps - scu
Awatar użytkownika
The truth is, everybody changes every day, and some things are more devastating than others. But we never are the same, and there are two ways to deal with these changes. You either accept them or you fight them like hell all the way.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Przepraszam za zamułę, ale mam naprawdę ciężkie dni, więc mogę odpisywać słabiej. Postaram się do połowy tygodnia wszystkim odpisać. Dziękuję za cierpliwość :stickloff:
Lin (shad0wlin_)
narzucanie lub wymuszanie przez współgracza konkretnych reakcji postaci (niezgodnych z jej charakterem lub pobudkami)
34 y/o, 182 cm
Prezes z przypadku, skandalista z wyboru | Northex Industries
Awatar użytkownika
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimki
postać
autor

Dobra, Kochani ja już jestem, ale nadrabianie zajmie mi pewnie kilka dni, więc proszę o uzbrojenie się w cierpliwość, najpierw w kolejce jest Lawrence i Bo, bo na nich jeszcze nabijam posty, nie to, że to moi ulubieńcy, czy coś, bo każda moja postać na swój sposób jest ulubiona i ma ulubione wątki... O wszystkich was pamiętam i wszyscy doczekacie się posta, tylko powolutku <3
Jeśli kogoś nie oznaczyłam, a mamy grę i teraz moja kolej, to musiał mi umknąć post i proszę o przypomnienie :slodziaczek:

A jeśli ktoś nie chce kontynuować, czy coś, nie chce mu się czekać, znudziło mu się, ma inne wątki, to dajcie mi znać, ja się nie obrażam, nie gniewam, nic na siłę, co nie :nojaniewiem:

Cynthia A. Ward Claire Price alexander baransky Lilah Alexandre serena almendarez Paige Ellery Cece Marquis Marceline H. Valentine Yvonne M. Wyatt Mara Blackwell Charlotte Kovalski Lauren Bernard Asterin Rose Morgan Cortez
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
24 y/o, 182 cm
pianista, student toronto symphony orchestra
Awatar użytkownika
o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Będę od jutra tak bardziej z doskoku do niedzieli, bo udaję człowieka kultury i mam wyjazd musicalowy <3 ale raczej na pw uda się mnie złapać!
-
a dajcie mi żyć w spokoju
23 y/o, 160 cm
aktorka, studentka agencja aktorska
Awatar użytkownika
Wschodząca gwiazda
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
postać
autor

Dziś cos może jeszcze napiszę, ale posty dopiero w niedzielę. Jadę na wesele na drugi koniec Polski 💃
28 y/o, 170 cm
pracownik socjalny | MCCSS
Awatar użytkownika
survival taught me when to show my scars and when to hide them
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
postać
autor

Wyrzuciłam kilka postów, które udało mi się jeszcze napisać i daje znać, że nie ma mnie do poniedziałku włącznie. To znaczy na forum pewnie będę zaglądać, ale wątpię żebym napisała cokolwiek w tym czasie, także pozostałe zaległe posty będę nadrabiać od wtorku! <3
ginny
⟡ zbyt wiele tematów w jednym poście ⟡ zbyt szybkie tempo - przeskakiwanie przez ważne momenty ⟡ ignorowanie wcześniej ustalonych faktów ⟡ brak rozwojowości w grze oraz spójności w charakterze postaci ⟡ deus ex machina, meta-gaming, powerplaying, mary sue ⟡ błędy językowe utrudniające zrozumienie ⟡ brak akapitów i ściany tekstu
36 y/o, 189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
I will make you free when you're all part of me
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
postać
autor

Od dzisiaj rana mnie nie ma i potrwa to do poniedziałku! Proszę nie wysadzić forum! :lol:
33 y/o, 171 cm
właścicielka The Fifth Social Club
Awatar użytkownika
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-G
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

weekend mnie pokonał, a przy okazji wracam do pracy po urlopie, więc mogę potrzebować czasu na rozbieg. Także moje posty w tym tygodniu mogą się pojawiać trochę wolniej!
27 y/o, 164 cm
primabalerina | The National Ballet of Canada
Awatar użytkownika
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something real
nieobecnośćtak
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
postać
autor

Lato rządzi się swoimi prawami - od jutra mam gości, dlatego o ile będę na forum wpadać, posty pewnie dopiero w poniedziałek. :stickcute:
meow
nuda
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”