-
Zagubiony gdzieś we mgle własnych wspomnieńnieobecnośćniewątki 18+takzaimkion/jegopostaćautor
Jesteśmy w trakcie przeprowadzki i załatwiania spraw pod kredyt, więc przepraszam wszystkich za zastój. Dajcie mi dwa dni i wszystko ponadrabiam. Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość. Zapłacę wam ładnymi postami 

-
Let them eat cakenieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Umarłam w tamtym tygodniu rozwożąc CV i chodząc na rozmowy
Stres mnie zjada i myślę tylko o pracy, ale obiecuję, że się od dziś odgruzowuje 

-
The truth is, everybody changes every day, and some things are more devastating than others. But we never are the same, and there are two ways to deal with these changes. You either accept them or you fight them like hell all the way.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Przepraszam za zamułę, ale mam naprawdę ciężkie dni, więc mogę odpisywać słabiej. Postaram się do połowy tygodnia wszystkim odpisać. Dziękuję za cierpliwość 

Lin (shad0wlin_)
narzucanie lub wymuszanie przez współgracza konkretnych reakcji postaci (niezgodnych z jej charakterem lub pobudkami)
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkisąpostaćautor
Dobra, Kochani ja już jestem, ale nadrabianie zajmie mi pewnie kilka dni, więc proszę o uzbrojenie się w cierpliwość, najpierw w kolejce jest Lawrence i Bo, bo na nich jeszcze nabijam posty, nie to, że to moi ulubieńcy, czy coś, bo każda moja postać na swój sposób jest ulubiona i ma ulubione wątki... O wszystkich was pamiętam i wszyscy doczekacie się posta, tylko powolutku 
Jeśli kogoś nie oznaczyłam, a mamy grę i teraz moja kolej, to musiał mi umknąć post i proszę o przypomnienie
A jeśli ktoś nie chce kontynuować, czy coś, nie chce mu się czekać, znudziło mu się, ma inne wątki, to dajcie mi znać, ja się nie obrażam, nie gniewam, nic na siłę, co nie
Cynthia A. Ward Claire Price alexander baransky Lilah Alexandre serena almendarez Paige Ellery Cece Marquis Marceline H. Valentine Yvonne M. Wyatt Mara Blackwell Charlotte Kovalski Lauren Bernard Asterin Rose Morgan Cortez

Jeśli kogoś nie oznaczyłam, a mamy grę i teraz moja kolej, to musiał mi umknąć post i proszę o przypomnienie

A jeśli ktoś nie chce kontynuować, czy coś, nie chce mu się czekać, znudziło mu się, ma inne wątki, to dajcie mi znać, ja się nie obrażam, nie gniewam, nic na siłę, co nie

Cynthia A. Ward Claire Price alexander baransky Lilah Alexandre serena almendarez Paige Ellery Cece Marquis Marceline H. Valentine Yvonne M. Wyatt Mara Blackwell Charlotte Kovalski Lauren Bernard Asterin Rose Morgan Cortez
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia
-
o, muzo moja biedna co się z tobą stało?
w tych marzycielskich oczach nocnych widzeń roje,
a szaleństwo i groza kolejno twe ciało
przyoblekają w chłodu i milczenia zbroję.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Będę od jutra tak bardziej z doskoku do niedzieli, bo udaję człowieka kultury i mam wyjazd musicalowy
ale raczej na pw uda się mnie złapać!

-
Wschodząca gwiazdanieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
Dziś cos może jeszcze napiszę, ale posty dopiero w niedzielę. Jadę na wesele na drugi koniec Polski 
-
survival taught me when to show my scars and when to hide themnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskiepostaćautor
Wyrzuciłam kilka postów, które udało mi się jeszcze napisać i daje znać, że nie ma mnie do poniedziałku włącznie. To znaczy na forum pewnie będę zaglądać, ale wątpię żebym napisała cokolwiek w tym czasie, także pozostałe zaległe posty będę nadrabiać od wtorku! 

ginny
⟡ zbyt wiele tematów w jednym poście
⟡ zbyt szybkie tempo - przeskakiwanie przez ważne momenty
⟡ ignorowanie wcześniej ustalonych faktów
⟡ brak rozwojowości w grze oraz spójności w charakterze postaci
⟡ deus ex machina, meta-gaming, powerplaying, mary sue
⟡ błędy językowe utrudniające zrozumienie
⟡ brak akapitów i ściany tekstu
-
I will make you free when you're all part of menieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/her/bitchpostaćautor
Od dzisiaj rana mnie nie ma i potrwa to do poniedziałku! Proszę nie wysadzić forum! 

pies (dc: canine.west)
metagaming
-
Say it once again with feeling
How the death rattle breathing
Silenced as the soul was leaving
The deflation of our dreaming
Leaving me bereft and reeling
My beloved ghost and me
Sitting in a tree
D-Y-I-N-Gnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
weekend mnie pokonał, a przy okazji wracam do pracy po urlopie, więc mogę potrzebować czasu na rozbieg. Także moje posty w tym tygodniu mogą się pojawiać trochę wolniej!
-
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something realnieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Lato rządzi się swoimi prawami - od jutra mam gości, dlatego o ile będę na forum wpadać, posty pewnie dopiero w poniedziałek.