Na początku swojej kariery bokserskiej, Karrion wpadł ze swoją ówczesną partnerką. Dziecko jednak nigdy nie pojawiło się na świecie, ponieważ wspólnie zadecydowali o usunięciu go. Związek nie wytrzymał próby czasu i skończył się niedługo później, czego jednym z powodów
mogła być owa aborcja, choć niekoniecznie Karrion miał tego świadomość, ponieważ niemal całkowicie skupił się na swojej karierze i nie dostrzegł pewnych znaków.
Chciałbym, żeby ta
przeszłość wróciła do niego, zatem:
- Poszukuję
kobiety w podobnym wieku do Karriona, z którą był w związku jakieś 20 lat temu.
- Gdy się zeszli, musiała mieszkać, albo chociaż przebywać bardzo często w Toronto - tam bowiem Karrion mieszkał przez pierwsze 2 lata swojej zawodowej kariery.
- Mógł to być krótszy albo dłuższy związek, jednak kluczowym jego aspektem jest to, że zaliczyli wpadkę i ostatecznie zdecydowali się usunąć dziecko.
- Powodem ze strony Karriona było całkowite skupienie się na boksie oraz brak dojrzałości, do podjęcia takiego zobowiązania. Po jej stronie mogły to być inne motywacje.
- Zależy mi na tym, by ten temat wrócił do niego i tym razem zrodził w nim znacznie więcej wątpliwości - co by było, gdyby jednak zdecydowali się na urodzenie i wychowanie tego dziecka?
- Możemy to rozwinąć w wiele kierunków, począwszy od zwykłego gdybania, skończywszy na ujawnieniu pewnego żalu względem siebie, że się na to zdecydowali i po prostu po latach przyszły pewne refleksje.
- Warto byłoby też ustalić, dlaczego się rozstali i jakie stosunki mieli później - tutaj zakładam, że był to neutral i od zakończenia związku nie widzieli się przez X lat, ale nie upieram się przy tym.
- Jestem też otwarty na wszelakie pomysły, więc jeśli Ty masz pomysł, jak rozszerzyć ten wątek - śmiało. Im bardziej to wszystko złożone, tym lepiej
Od siebie oferuję przede wszystkim regularne posty, zaangażowanie w gry i kupon zniżkowy na capricciosę

Kontakt PW, mogę ewentualnie podać dc, gdyby ktoś wolał tam.