ODPOWIEDZ
40 y/o
CHRISTMASSY
173 cm
Inżynier energetyki / dawniej złodziej Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
“W ciągu jednego życia będziesz kochać wiele razy, ale jedna miłość spali twoją duszę na zawsze.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Karrion Mercer Michael Graham Rin Austin
posty dla was mam napisane w zeszycie, ale wróciłam późno i nie mam siły ich przepisywać, także jutro się pojawią na forum, jak się wyśpię :D
palermo (palermo.pbf)
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
31 y/o
Welkom in Canada
169 cm
pielęgniarka na oddziale ratunkowym Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
And I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken I just want you to know who I am
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiŻeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Posty ode mnie po weekendzie <3
23 y/o
CHRISTMASSY
163 cm
technik kryminalistyki w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
I cannot be bought,
but I can be stolen
with one glance.
I'm worthless to one
but priceless to two.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Przepraszam wszystkich za takie odpisy w kratkę, ale ciągle coś wyskakuje :/ Od jutra postaram się przysiąść i odpisać na wszystkie zaległości <3
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
34 y/o
REKRUTER
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Przepraszam wszystkich za taką obsuwkę z postami, ale ja cały czas produkuje combo, tylko nie mogę go dokończyć xD
No i co? I będę kończyć wątki mordeczki, bo przez okres świąteczno-noworoczny tylko główne wątki idą, wybaczcie! <3
Ale kocham Was wszystkich, pamiętajcie.
Spoiler
34 y/o
CHRISTMASSY
185 cm
dyrektor finansowy Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
His breath was warm on her neck as he bent his head, resting his cheek against her hair. Her heart beat so quickly, and yet she felt utterly calm—as if she could have stayed there forever and not minded, stayed there forever and let the world fall apart around them. She pictured his fingers, pushing against that line of chalk, reaching for her despite the barrier between them.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona, jej
typ narracji3os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Dopadło mnie choróbsko, więc posty ode mnie pojawią się na dniach jak będe w stanie coś pisać :>

Ares Everhart Lucy Everhart
gall anonim
27 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
aktorka teatralna w meridan arts centre
Awatar użytkownika
miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym, ale przynajmniej wychowuje pociesznego psa, a po godzinach zdarza jej się całować denerwującego Lando
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Jakoś się zakopałam, a jutro jednak wracam do pracy w końcu, więc posty ode mnie mogą się trochę opóźnić :hi:
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
36 y/o
CHRISTMASSY
183 cm
ratuję życie nie tylko w Mount Sinai Hospital
Awatar użytkownika
He has been burned before.
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Jestem w rozjazdach i mam ze sobą lapka, ale ze względu na atrakcje, do końca tygodnia będzie mnie mniej. Kontakt na disco raczej standardowy <3
space cadet
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego brata
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Posty będą jutro! Za dużo rzeczy przed wigilią szkolną
36 y/o
OPIEKUN FORUM
189 cm
Dyrektor strategii w AG Industries
Awatar użytkownika
'Cause I'm the serpent, I'm the flame, the mortal world is scared to say my name.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her/bitch
typ narracjitrzecioosobowa, ograniczona
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Dzisiaj mam firmową fetę, więc do późnego wieczora mnie nie będzie! Gdyby coś się paliło, to jestem na discordzie!
24 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
junior software engineer at AG Industries
Awatar użytkownika
PC freezes? Oh well... let's go outside and throw snow balls at each other
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

Przepraszam za obsuwę i brak postów ale ten tydzień był dość intensywny. Nie wiem czy przed świętami uda mi się cokolwiek napisać :( ale mimo wszystko dziękuję za wyrozumiałość. Obiecuję poodpisywać gdy będzie nieco spokojniej <3
OIIA OIIA
do ustalenia/dogadania
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”