-
'Cause I'm a real tough kid
I can handle my shit
They said, "Babe, you gotta fake it 'til you make it"
And I didnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiŻeńskiepostaćautor
zacharie
-
The true soldier fights not because he hates what’s in front of him, but because he loves what’s behind himnieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor

I walk alone, not because I have to, but because I choose to
deltka (de1taaa)
dam znać
-
part me from my heart, my fate is sealed. offering my soul for something realnieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Wygląda mi na pracoholika, więc Casey Deidrick, ewentualnie Mike Vogel
-
God forbid you ever had to walk a mile in her shoes, 'cause then you really might know what it's like to sing the bluesnieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkipostaćautor
robert
-
Aspirująca pisarka, po wielu przejściach. Przyleciała tutaj z Londynu, po tym jak uciekła od swojego agresywnego byłego partnera. Pracuje jako asystentka znanej pisarki, marząc o tym by kiedyś wydawać własne powieści. Obecnie próbuje swoich sił pisząc pod pseudonimem.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Cordian
-
zawodowo postanowiła być utrzymanką, przez co utknęła w toksycznym związku bez większych perspektyw na ucieczkęnieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Scott
gall anonim
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczynanieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Gabe
bubek
nie lubię postów z ai, postów o niczym, jak ktoś nie pcha fabuły do przodu
-
Cemil (czyt. Dżemil) jest kanadyjsko-tureckim aktorem. Należy do osób ambitnych i lubiących wyzwania. Mieszkał przez 12 lat w Stambule, do którego myśli się przeprowadzić w przyszłości.
Jest empatyczny, towarzyski i udziela się charytatywnie. Chciałby się ustatkować, ale jego ukochana Eden ma już chłopaka, tylko... czy to na pewno jest problem? ♥nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
Nikt nie chce tego powiedzieć, więc powiem to ja:
Evina
Evina

Angellore / dc: xangellorex
wyjdzie po ewentualnych ustaleniach
-
But your eyes are flying saucers from another planet.
Can this be a real thing? Can it?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
tutaj tylko Eden
-
Oficjalnie prezes Northexu, nieoficjalnie: człowiek, który potrafi zamówić kawę w czterech językach, ale nie pamięta hasła do służbowej poczty.
Lubi dobre garnitury, gorsze decyzje i ludzi, którzy nie pytają o zbyt wiele.
Ma dyplom z Ivy League i doktorat z komplikowania sobie życia.
Prawdopodobnie jedyny człowiek w Toronto, który raz przespał się z profesorką, raz z modelką, i raz – z poczuciem winy (to ostatnie nie trwało długo).
Nie ogarnia Exceli, ale ma świetne wyczucie do ludzi.
Mówią, że wszystko mu się udaje. Ale nikt nie widzi, ile razy prawie nie spadł z własnego piedestału.nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkisąpostaćautor
cyrus prawda?
zgrozo
lania wody i gry o niczym; kończenia posta w tym samym momencie co ja; stania w miejscu; nudnego, miłego życia