- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 Hard-boiled detective, cop and policeman Hard-boiled detective, cop and policeman nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKe/babpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiKe/babpostaćautor
- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 Too cool to hustle, too wild to give a damn. Too cool to hustle, too wild to give a damn. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona, jejpostaćautor
marry: Saskia (bo faceci to uh...)
kill: Cem (ale tylko w łóżkowym rp, bo tak naprawdę tu powinno być kiss)
Orien Halcroft Bucky Linwood Conrad Woodwell
- 
				 i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor i am the summer sinking through the cold december of your soulnieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 Kowboj z pochodzenia, zakapior z powołania Kowboj z pochodzenia, zakapior z powołania nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiCię/żarówkapostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiCię/żarówkapostaćautor
- 
				 You don't own me, I'm not just one of your many toys. You don't own me, I'm not just one of your many toys. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
- 
				 Pracuję u brata, a brat za robotą lata. Pracuję u brata, a brat za robotą lata. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkisiema/eniupostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkisiema/eniupostaćautor
- 
				 How can I live forever? Where can I find the heaven? How can I live forever? Where can I find the heaven?
 What is it going to happen? Why I'm in love now?
 — I D O N ' T K N O W. nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
marry: Darcy, przekonał mnie kościotrup na avatarze, to takie love forever Słonia w tle
kill: Lazare nic personalnego, just baby w tym zestawieniu wygrały
Percival Gardner Karrion Mercer Iris Valentine