-
i'm not good at love, i'm so much better at taking my clothes off
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
you don't own me, i'm not just one of your many toys.nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
friendly reminder, that Noah's music can make you happy, if you don't listen to the lyrics
-
the night gets so loud; a one-person crowd, all the ghosts I entertain
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszły / teraźniejszy, jestem flexiblepostaćautor
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
-
so many invisible strings tie me to the way that you bleed
-
all I see is a monster in me, she is made of skeletons I tried to bury long ago, her finger's always on the triggernieobecnośćniewątki 18+takzaimkitry/metyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiw 99% przeszłypostaćautor
-
Meager as it is. Nothing to lose as I have. Nothing is something somehow.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkityp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
-
so let's say it's working out, you pretend to love his mother, lying to your friends about how he's such a goddamn good lovernieobecnośćniewątki 18+takzaimkitry/metyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor