komentarz od:Giovanni Salvatore, śr paź 22, 2025 5:28 pm
-
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię,
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Madox A. Noriega
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Cherry Marshall
komentarz od:Giovanni Salvatore, śr paź 22, 2025 5:28 pm
-
there's a dollhouse, there's lies; shattered dreams, no money. automatic love like in fucking cyberpunk
nieobecnośćtakwątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Lizzie Bell
Typ odznaki: dla postaci
Za co: na start
komentarz od:Nathaniel Rourke, czw paź 23, 2025 1:26 am
-
She knows what I think about
And what I think about
One love, two mouths
One love, one house
No shirt, no blouse
Just us, you find out
Nothing that I wouldn't wanna tell you about, no
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona jejtyp narracji3osczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: lyric hollis
Za co: za 20 postów
Postać: lyric hollis
Typ odznaki:za osiągnięcia
Za co: viewtopic.php?p=17240#p17240
komentarz od:Nathaniel Rourke, czw paź 23, 2025 1:27 am
-
pilot w średnim wieku, który do dziś nie potrafi się ustatkować, bo dziesięć lat temu złamano mu serce
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Tracy Raynott
komentarz od:Nathaniel Rourke, czw paź 23, 2025 1:27 am
-
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Typ odznaki: za osiągnięcia
Za co: viewtopic.php?p=17261#p17261
komentarz od:Nathaniel Rourke, czw paź 23, 2025 1:28 am
-
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: teddy darling
Typ odznaki:za osiągnięcia
Za co: ponad 50 odznak
komentarz od:Nathaniel Rourke, czw paź 23, 2025 1:29 am
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
-
miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym, ale przynajmniej wychowuje pociesznego psa, a po godzinach zdarza jej się całować denerwującego Lando
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
Postać: zaylee miller
Osoby towarzyszące: Evina J. Swanson
komentarz od:Mazarine Winters, czw paź 23, 2025 6:29 pm