27 y/o
CHRISTMASSY
169 cm
aktorka teatralna w meridan arts centre
Awatar użytkownika
It came without ribbons, it came without tags. It came without packages, boxes, or bags.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Porzucić mi się zdarzyło dwie (?) postaci, ale z przegadaniem tego z współgraczami. Gorszym przewinieniem wydaje mi się to, że mam tendencję do otwierania pw na telefonie z myślą, że odpiszę później z komputera, ale czasami do tego nie dochodzi. Mea culpa.

komentarz od:Renifer Mikołaja, pn gru 08, 2025 7:05 am

*puk puk puk*
Magda
unikam wątków nierozwijających relacji oraz opisów przemocy na tle seksualnym i przemocy nad zwierzętami
40 y/o
Mark your calendar for Canada Day
191 cm
Właściciel klubu i trener boksu Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiSierra/Leone
typ narracjiDemokracja bezpośrednia
czas narracjiWłaściwy
postać
autor

OKIENKO 8
Czasami jak używam emoji spłuki, to nie z szacunku do rozmówcy, a dlatego, że naprawdę chciałbym jego łeb spuścić w kiblu.

*puk w łeb*
Ash Ketchup z Alabamy
Nie lubię niekonsekwencji
23 y/o
CHRISTMASSY
163 cm
technik kryminalistyki w Toronto Police Service
Awatar użytkownika
Nie wiedziałam kim chcę zostać na święta,
więc zostałam 🎄choinką🎄z torbą na głowie ✨
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkishe/her
typ narracji1os (bio), 3os (reszta)
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Ja oczywiście na wstępie zaznaczę że wybaczam każdemu, kto tam o mnie wspomniał, bo sama lepsza nie jestem :lol:
Zacznijmy od tego, że zrzucam za dużo postaci. Niby mam powody, niby dogaduję, ale wciąż mi przykro tak zostawiać współgraczy czasami. Nie chcę po prostu niczego robić na siłę i z przymusu. Mimo to, przepraszam i biję się w pierś.
Jestem też cjulowym adminem, głównie ze względu na swój introwertyzm, lekką fobię społeczną i wieczne wahania nastrojowe, które najczęściej kończą się mega dołem. Bardzo przepraszam za to, że nie odzywam się tak dużo na sb, że generalnie mogę uchodzić za lesera albo admina typu "mam wyjebongo", choć tak zdecydowanie nie jest. Biję się w pierś i w tym wypadku.
Więcej grzechów nie pamiętam, choć pewnie jakieś by się znalazły, ale pamięć złotej rybki mi tutaj nie służy xd

*puk puk puk*
Lin (shad0wlin_)
sterowanie moją postacią bez mojej wiedzy i zgody
39 y/o
For good luck!
171 cm
właścicielka i weterynarz internista w Willowdale Animal Hospital
Awatar użytkownika
W ostatnie święta
Oddałem Ci serce
Ale już kolejnego dnia
Zwróciłaś mi je
W tym roku
By oszczędzić sobie łez
Ofiaruję je komuś wyjątkowemu
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Na Toronto zarejestrowałam się kontem, które już jest nieaktywne, a które zrobiłam w odpowiedzi na czyjeś poszukiwania. Ta osoba po wymianie po jednym poście zrezygnowała, bo jednak chciała ograniczyć ilość forów. No, spoko. 🤔 Potem zrobiłam Alvaro, a potem poszło z górki. Staram się nie porzucać wątków, ostatnio porzuciłam na innym forum, ale może jeszcze tam wrócę, kto wie. Na Toronto po prostu czasem odpisuje nie tego samego dnia, tylko w ciągu kilku dni, to moja główna wina. :D
palermo
kierowanie moją postacią, wieczne śmieszki, fatalna interpunkcja i ortografia
30 y/o
CHRISTMASSY
178 cm
strażaczka Toronto Fire Station 132
Awatar użytkownika
marry christmas, you filthy animal!
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Nie zdarzyło mi się chyba porzucić nikogo, za to ode mnie uciekają. Pewnie to jakiś znak :zamyslon:

I’m a good girl, grzechów brak, chyba że bierzemy pod uwagę tempo pisania, bo czasem zdarzy się mi zamulić dłużej, przyznaję bez bicia!

komentarz od:Renifer Mikołaja, wt gru 09, 2025 8:06 am

Niechaj Gwiazda Nieporzucania i Nieporzucenia wciąż świeci jasno nad Twoją duszą; a Patron Szybszego Tempa spogląda znów na Ciebie przychylnym okiem! Matka Wena niech Cię nigdy nie opuszcza
mów jak chcesz
angielskie wyjścia
28 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
mechanik w Scarborough Auto Care
Awatar użytkownika
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona / jej / ją
typ narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowa
czas narracjiprzeszły / teraźniejszy
postać
autor

OKIENKO 8
Jestem tutaj za krótko i jeszcze nie miałam okazji nikogo porzucić, ale mam nadzieję, że to się w przyszłości nie zmieni!

Zwykle, jeśli już zdarza mi się rzadziej odpisywać, wynika to albo z faktu, że bohater ogólnie mi się wypala, albo czuję, że drugi gracz nie jest zaangażowany... Gdy ktoś prowadzi milion wątków dziesiątkami postaci naraz, zawsze czuć, kiedy traktuje rozgrywkę po macoszemu, co generalnie mnie zniechęca, bo jeśli już zacznę z kimś pisać, to osobiście staram się poświęcać każdemu taką samą uwagę. W przeciwnym razie - jaki w ogóle jest sens zaczynać?

komentarz od:Renifer Mikołaja, wt gru 09, 2025 8:06 am

Niechaj Gwiazda Nieporzucania i Nieporzucenia wciąż świeci jasno nad Twoją duszą; a Patron Szybszego Tempa spogląda znów na Ciebie przychylnym okiem! Matka Wena niech Cię nigdy nie opuszcza
Remy
na pewno metagaming i posty pisane przy pomocy AI (szanujmy się), co do reszty - za długo by wymieniać; dam znać
28 y/o
CHRISTMASSY
159 cm
prezenterka w CBC News
Awatar użytkownika
This is my resting Grinch face
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracji3os.
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Jestem notorycznie porzucana, a sama porzucam tylko wtedy, gdy już naprawdę nic nie jestem w stanie wyciągnąć z danej postaci/wątku, ale zawsze jestem na tyle miła, że napisze PW. Więc czy to jeszcze porzucanie? Za to czasami zdarza mi się faworyzować główne wątki na postaci w stosunku do tych pobocznych. No angażuje się, no :/

komentarz od:Renifer Mikołaja, wt gru 09, 2025 7:52 am

Niechaj Patron Nieporzucenia spojrzy na Ciebie łaskawym okiem
30 y/o
CHRISTMASSY
193 cm
aktor i taksówkarz
Awatar użytkownika
the smells of Christmas are the smells of childhood
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Nie miałam okazji kogokolwiek porzucić lub być porzuconą, bo w tym roku ogarnęło mnie postaciowe szaleństwo i mam ich tyle, że nie miałam czasu na dobranie dodatkowych gier. Wolę nie brać ich na siebie zbyt dużo, żeby potem właśnie nikogo nie olać.
Być może przyszły rok będzie lepszy i uda mi się znaleźć czas na jakieś dodatkowe gry :awkward:

Trzymamy kciuki!
Edyta
unikam gier, które w ogóle nie rozwijają relacji, a także takich, w których pojawia się przemoc na tle seksualnym
34 y/o
CHRISTMASSY
184 cm
właściciel klubu i informator policji | Emptiness
Awatar użytkownika
świąt nie będzie!
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkinie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
mój największy grzech to zdezaktywowanie wielu multi i wtedy rzeczywiście poszło zbiorowe porzucenie, ale starałam się wszystkich grzecznie przeprosić na pw, a jak kogoś nie przeprosiłam, to przepraszam teraz!
drugi to to, że wybieram sobie wątki, na które odpisuje w pierwszej kolejności, to też musicie mi wybaczyć, ale mam swoje ulubione, które dają mi najwięcej funu i są po prostu poza jakimiś kolejkami...
moje kolejki cały czas się zmieniają, bo po prostu wybieram sobie to, na co w danej chwili mam wenę
niby piszę te posty, a jednak niektórzy muszą czekać dłużej, ale to też wystarczy mi napisać, to siądę od razu!
ogólnie to na madoxie i galenie nikogo jeszcze nie porzuciłam, staram się wszystko kończyć ładnie <3
a galen został porzucony jakieś... piętnaście razy, to chyba musi coś znaczyć XD

*puk puk puk*
zgrozo
stania w miejscu
34 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
psychoterapeuta w CAMH
Awatar użytkownika
Jingle bells, Jingle Bells
Jingle all the way
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

OKIENKO 8
Stety niestety, ale u mnie kolejka nie obowiązuje. Odpisuję komu chcę i kiedy chcę i kiedy mam wenę akurat na daną rozgrywkę. Jak kogoś to uraża, to przepraszam bardzo <3 ale staram się też odpisywać w miarę szybko, bo sama niestety szybko tracę chęci czekając dłużej na post.

Poza tym nikogo jeszcze nie opuściłam, a co najważniejsze- nikt nie porzucił mnie za co bardzo dziękuję Misiaczki <3

I tak trzymać!
Jakoś miło
Zablokowany

Wróć do „Kalendarz Adwentowy”