komentarz od:Renifer Mikołaja, pn gru 08, 2025 7:05 am
-
It came without ribbons, it came without tags. It came without packages, boxes, or bags.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
Nic tak nie rozwiązuje problemu jak prawy na wątrobę
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiSierra/Leonetyp narracjiDemokracja bezpośredniaczas narracjiWłaściwypostaćautor
-
Nie wiedziałam kim chcę zostać na święta,
więc zostałam 🎄choinką🎄z torbą na głowie ✨
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracji1os (bio), 3os (reszta)czas narracjiprzeszłypostaćautor
Zacznijmy od tego, że zrzucam za dużo postaci. Niby mam powody, niby dogaduję, ale wciąż mi przykro tak zostawiać współgraczy czasami. Nie chcę po prostu niczego robić na siłę i z przymusu. Mimo to, przepraszam i biję się w pierś.
Jestem też cjulowym adminem, głównie ze względu na swój introwertyzm, lekką fobię społeczną i wieczne wahania nastrojowe, które najczęściej kończą się mega dołem. Bardzo przepraszam za to, że nie odzywam się tak dużo na sb, że generalnie mogę uchodzić za lesera albo admina typu "mam wyjebongo", choć tak zdecydowanie nie jest. Biję się w pierś i w tym wypadku.
Więcej grzechów nie pamiętam, choć pewnie jakieś by się znalazły, ale pamięć złotej rybki mi tutaj nie służy xd
-
W ostatnie święta
Oddałem Ci serce
Ale już kolejnego dnia
Zwróciłaś mi je
W tym roku
By oszczędzić sobie łez
Ofiaruję je komuś wyjątkowemu
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkizaimkityp narracji3 osobaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
marry christmas, you filthy animal!
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
I’m a good girl, grzechów brak, chyba że bierzemy pod uwagę tempo pisania, bo czasem zdarzy się mi zamulić dłużej, przyznaję bez bicia!
komentarz od:Renifer Mikołaja, wt gru 09, 2025 8:06 am
-
In the end even the stars
choose destruction over life.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona / jej / jątyp narracjitrzecioosobowa / pierwszoosobowaczas narracjiprzeszły / teraźniejszypostaćautor
Zwykle, jeśli już zdarza mi się rzadziej odpisywać, wynika to albo z faktu, że bohater ogólnie mi się wypala, albo czuję, że drugi gracz nie jest zaangażowany... Gdy ktoś prowadzi milion wątków dziesiątkami postaci naraz, zawsze czuć, kiedy traktuje rozgrywkę po macoszemu, co generalnie mnie zniechęca, bo jeśli już zacznę z kimś pisać, to osobiście staram się poświęcać każdemu taką samą uwagę. W przeciwnym razie - jaki w ogóle jest sens zaczynać?
komentarz od:Renifer Mikołaja, wt gru 09, 2025 8:06 am
-
This is my resting Grinch face
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracji3os.czas narracjiPrzeszłypostaćautor
komentarz od:Renifer Mikołaja, wt gru 09, 2025 7:52 am
-
the smells of Christmas are the smells of childhood
nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Być może przyszły rok będzie lepszy i uda mi się znaleźć czas na jakieś dodatkowe gry
-
świąt nie będzie!
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granic między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
drugi to to, że wybieram sobie wątki, na które odpisuje w pierwszej kolejności, to też musicie mi wybaczyć, ale mam swoje ulubione, które dają mi najwięcej funu i są po prostu poza jakimiś kolejkami...
moje kolejki cały czas się zmieniają, bo po prostu wybieram sobie to, na co w danej chwili mam wenę
niby piszę te posty, a jednak niektórzy muszą czekać dłużej, ale to też wystarczy mi napisać, to siądę od razu!
ogólnie to na madoxie i galenie nikogo jeszcze nie porzuciłam, staram się wszystko kończyć ładnie
a galen został porzucony jakieś... piętnaście razy, to chyba musi coś znaczyć XD
-
Jingle bells, Jingle Bells
Jingle all the way
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowyczas narracjiprzeszłypostaćautor
Poza tym nikogo jeszcze nie opuściłam, a co najważniejsze- nikt nie porzucił mnie za co bardzo dziękuję Misiaczki