komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 18, 2026 10:19 am
-
skupiona na pracy służbistka w otwartym związku, któremu nie potrafi poświęcić dostatecznie dużo uwagi, aby działał jak należy
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
-
stewardessa air canada o duszy romantyczki, która obiekty westchnień zmienia średnio trzy razy w miesiącu, przy każdej nowej miłości przechodząc prawdziwą przemianę osobowości
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiżeńskietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Debbie McDowell
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Tracy Raynott
komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 18, 2026 10:21 am
-
I look at you and I see everything I’m not allowed to have.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Charlie Marshall
Typ odznaki: dla postaci
Za co: 3 na start
komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 18, 2026 10:25 am
-
i don't get lucky, i make my own luck
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracji3 os.czas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Alexander Hall
Typ odznaki: za osiągnięcia
Za co: klik
komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 18, 2026 10:25 am
-
w domu, w głowie, w sercu mam ciemnię,
może mnie wywołasz jak zdjęcie?
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: kira finch
Typ odznaki: za osiągnięcia
Za co: powstała 10 października i dalej żyje
komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 18, 2026 2:34 pm
-
Depresja przy barszczyku
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/hertyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Postać: Cynthia A. Ward
komentarz od:Daphne van Laar, ndz sty 18, 2026 2:30 pm
-
mam idealny poziom potasu we krwi, nie palę i lubię kino,
i dziś wieczorem chcę się tobą zająć, jakbyśmy nie miały imion
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: teddy darling
Za co: 270 + mnożnik
komentarz od:Giovanni Salvatore, pn sty 19, 2026 12:16 am
-
bozia dała piękną gębę - nie moja wina,
lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna
Postać: zaylee miller
Za co: 520 + mnożnik
komentarz od:Daphne van Laar, pn sty 19, 2026 2:39 pm
-
He has been burned before.
Now he keeps his hands just far enough away to feel the warmth without the pain.
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejtyp narracjityp narracjiczas narracji-postaćautor
Postać: Michael Graham
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Iris Valentine
komentarz od:Daphne van Laar, pn sty 19, 2026 6:29 pm
-
miał być cichy, niewidoczny, w końcu balansuje na granicy między kokainą na złotych tacach i bronią ukrytą pod drogimi marynarkami, a kajdankami i odznaką przy pasku... a jednak tak bardzo rzuca się w oczy, że trudno go nie zauważyć, z tymi jego tatuażami, z tymi kolorowymi koszulami, złotymi łańcuchami na opalonym karku i... niewyparzoną gębą
nieobecnośćniewątki 18+takzaimkinietyp narracjitrzecioosobowaczas narracjiprzeszłypostaćautor
Postać: Madox A. Noriega
Odnośnik do wątku: klik - Madoxowi żul ukradł telefon, potem wywalił się na lodzie, jak im się samochód zapalił, no i na koniec Pilar zawinęła psycholskie zdjęcia ze schowka Daltona, takie tam, dzień jak codzień
Osoby towarzyszące: Pilar Stewart
komentarz od:Daphne van Laar, pn sty 19, 2026 7:18 pm