komentarz od:Mazarine Winters, sob paź 04, 2025 8:53 pm
- 
				 Gorący piesnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor Gorący piesnieobecnośćniewątki 18+takzaimkishe/herpostaćautor
- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Postać: zaylee miller
Typ odznaki: za osiągnięcia
Za co: 20 wpisów w kalendarzu
komentarz od:Mazarine Winters, ndz paź 05, 2025 12:43 pm
- 
				 This is not r̴̨̯̣̻̱͓̖͑̽̈ë̵̛̟́̂̔a̴̫͍͈̿͆̋̓͛̀̽͆l̶̗̦̼̞̭͚̗̥̥͌̍i̷͖̬͇͕̬̔̂̃̆͛͝ṯ̷̤̬̇̒͝y̸̺̰̔ This is not r̴̨̯̣̻̱͓̖͑̽̈ë̵̛̟́̂̔a̴̫͍͈̿͆̋̓͛̀̽͆l̶̗̦̼̞̭͚̗̥̥͌̍i̷͖̬͇͕̬̔̂̃̆͛͝ṯ̷̤̬̇̒͝y̸̺̰̔ nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Postać: Leia Royce
Typ odznaki: kalendarium
Za co: post ze słowami i profil
Postać: Leia Royce
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Lola Bae, ona już odebrała
komentarz od:Mazarine Winters, ndz paź 05, 2025 1:31 pm
- 
				 know you won't hurt me, i'm about to detonate know you won't hurt me, i'm about to detonate
 pull you close and then i'll be gone nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/on, i don't mindpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiona/on, i don't mindpostaćautor
- 
				 Są takie chwile, że zrobię wszystko za Scooby-chrupkę! Są takie chwile, że zrobię wszystko za Scooby-chrupkę! nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Postać: Filippo Carissoni
Typ odznaki: sezonowe
Za co:
komentarz od:Diane Anderson, ndz paź 05, 2025 7:43 pm
- 
				 miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym miała być poważną prawniczką, ale rzuciła wszystko, by występować na scenie, co okazało się kiepską decyzją, ponieważ teraz została z niczym nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Postać: Carrie Pillbury
Za co: tu współgracz już formalnie nieaktywny, więc chyba można uznać za porzuconą
komentarz od:Diane Anderson, ndz paź 05, 2025 7:45 pm
- 
				 karierowiczka z przypadku, która wybiła się na nazwisku faceta, który jej mężem był dosłownie przez kilka sekund; zapowiada pogodę i rozprawia na banalne tematy w lokalnej telewizji śniadaniowej karierowiczka z przypadku, która wybiła się na nazwisku faceta, który jej mężem był dosłownie przez kilka sekund; zapowiada pogodę i rozprawia na banalne tematy w lokalnej telewizji śniadaniowej nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor nieobecnośćniewątki 18+niezaimkiżeńskiepostaćautor
Postać: Bronte Rosenthal-Murray
Typ odznaki: dla postaci
Za co: 10 postów
komentarz od:Diane Anderson, ndz paź 05, 2025 9:51 pm
- 
				 bozia dała piękną gębę - nie moja wina bozia dała piękną gębę - nie moja wina
 lubią mnie też te zajęte - twoja dziewczyna nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor nieobecnośćniewątki 18+takzaimkiona/jejpostaćautor
Postać: zaylee miller
Za co: 190 postów
komentarz od:Diane Anderson, ndz paź 05, 2025 9:52 pm
- 
				 My life was a storm since I was born My life was a storm since I was born
 How could I fear any hurricane?nieobecnośćniewątki 18+takzaimkijakikolwiekpostaćautor
Postać: Helena Peregrine
Za co: 70 postów
komentarz od:Giovanni Salvatore, pn paź 06, 2025 8:47 am
- 
				 Want to see what I turn into at midnight?nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor Want to see what I turn into at midnight?nieobecnośćniewątki 18+niezaimkizaimkipostaćautor
Postać: Blaine Harvett
Typ odznaki:kalendarium
Za co: halloweenowy profil
Za co:Dla postaci, która powstała w odpowiedzi na poszukiwania innej postaci.
Odnośnik do wątku: klik
Osoby towarzyszące: Darcy Bowman
Postać: Mabel Ellery
Typ odznaki: dla użytkownika
Za co:Użytkownik napisał 3 regulaminowe posty w ciągu doby.
komentarz od:Giovanni Salvatore, pn paź 06, 2025 8:45 am