ODPOWIEDZ
0 y/o
Prepare to be a seasoned local
0 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracji
czas narracji
postać
autor

Poszukiwania
zauroczenia, miłość i romanse
Miłości dawne i obecne, romanse na jedną noc i relacje na całe życie. Kochankowie, małżonkowie, zauroczenia sprzed lat i dramaty nie do zapomnienia. To tu szuka się tych, którzy mają zatrząść sercem Twojej postaci.

Kod: Zaznacz cały

[posz]
[posz1=Tytuł poszukiwań]Nieobowiązkowy podtytuł. Można zostawić puste[/posz1]
[posz3]AKTUALNE/NIEAKTUALNE/REZERWACJA | DD/MM[/posz3]
[posz2]
[img]LINK DO OBRAZKA[/img][img]LINK DO OBRAZKA[/img]
[/posz2]
[posz4]WPISZ TU TREŚĆ POSZUKIWAŃ[/posz4]
[/posz]
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 2 tygodnie będą usuwane.
Tytuł poszukiwań
Nieobowiązkowy Podtytuł
STATUS: Aktualne | 10.05
ObrazekObrazek
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.""Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.""Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."
30 y/o
For good luck!
170 cm
workin' nine to five what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
Ex gwiazda tenisa, a teraz raczkująca modelka
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

tytan mojego sukcesu
czyli hot trener.
STATUS: AKTUALNE | 27/12
ObrazekObrazek
(Roboczo) Florence, czyli była gwiazda tenisa, kryjąca się za pasmem kontuzji jej kariera niestety dobiega końca. Mając dwadzieścia parę lat musi się zająć czymś innym, pomyśleć o nowym miejscu do życia, o spokoju od sportu, o innych opcjach. Rodowita Kanadyjka była jedną z gwiazd tutejszego tenisa, pierwszą od lat zawodniczką której udało się wejść do rankingu WTA, plasując miejsce w pierwszej 50.
Niezwykle urodziwa, ale pracowita o wielkim sercu dla zwierząt, którym oddaje się w całości. Łakomy kąsek w życiu towarzyskim, wciąż młoda i wciąż singielka.
Kogo dla niej szukam? Oczywiście w tym wszystkim potrzebny jest mentor, ktoś kto ją trenował i mobilizował, latał za nią po świecie i w sumie czerpał z tego nie tylko korzyści majątkowe..
Dla powstającej Pani, potrzebny jest trener tenisa, ewentualnie ktoś od przygotowania psychicznego albo trener od fizycznej strony. Istotą jest aby był w jej teamie, jeździł za nią na turnieje tenisowe, pracował poniekąd dla niej, pomagał ale też i był dla niej kimś więcej. To można podciągnąć pod romans czy też jej zauroczenie bo zgaduje, że najwięcej emocji będzie szło z jej strony. Czy może on ją trochę wykorzystywać? No jasne. Czy może mieć rodzinę? Pewnie. Chce też ogólnie aby był od niej starszy dosyć zauważalnie, w grę wchodzi minimum 5 lat+. Co z tego wyjdzie i jak potoczą się ich losy pozostawiam w otwartej kwestii. Dogadamy się, rozegramy i zobaczymy dokąd to nas zabierze.
Gorąco zapraszam i oferuje mental wsparcie!

* nie obrażę się też, jeśli byłaby to Pani z jakiegoś powodu. Płeć to nie problem.
Ostatnio zmieniony sob gru 27, 2025 3:26 pm przez Florence Quinn, łącznie zmieniany 3 razy.
17 y/o
For good luck!
164 cm
Pozorowanie nauki w Rverdale Collegiate Institute
Awatar użytkownika
You light my fire
Touch the impulse that burns my chest
What I want to hear is your emotion
Whatever will be, will be, now on the rapids
How are you feeling? My motion.
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły w trzeciej osobie
postać
autor

Love is like a drag
And you are my heroin
STATUS: Konwersacja| 13/12
ObrazekObrazek
Poszukuję Pani około trzydziestki lub powyżej do pełnego pasji, namiętności i dram romansu. Związku, który raczej byłby potępiany przez społeczeństwo przez wzgląd na różnice wieku, pozycje społeczne.
Rodzice Judy są po rozwodzie i każde z nich żyje trochę swoim życiem z nowymi partnerami. W tym wszystkim nie ma za bardzo miejsca oraz czasu dla dorastające nastolatki. Kogoś, dla kogo byłaby na pierwszym planie.
I tu wkraczałaby Twoja postać, najlepiej widziałabym tu nauczycielkę lub korepetytorkę, dla fajnego punktu zaczepienia.
Z początkowych rozmów o nauce, planach na przyszłość do wzajemnej fascynacji. Od pierwszych nieśmiałych uśmiechów, przez pierwsze pocałunki, po pierwsze zbliżenia. Wzajemnie przekraczanie barier, łamanie przyjętych odgórnie przez społeczeństwo norm oraz zasad.
Chciałabym, żeby to nie była tylko słodka relacja, ale pełen sprzeczności oraz dylematów związek. Judy na pewno zaangażuje się nawet za mocno, jako że jest do jej pierwsza poważny związek. Żeby po różnych nieporozumieniach się godziły, żeby znów nastała sielanka.
Judy patrzy na te związek nieco idealistycznie, spragniona atencji oraz miłości. Nie zważa, że jeśli się wyda, to nic strasznego się nie stanie. Że ukrywane związku jest ekscytujące i dodaje romantyzmu. Liczą się tylko one i ich uczucia, pasja oraz namiętność.
Jakie jest spojrzenie na to wszystko Twoje Pani zależy od Ciebie. Może traktować Judy jako odskocznię od swojego związku, może się nią tylko bawi, a może faktycznie wbrew sobie faktycznie się zakocha?
Ostatnio zmieniony sob gru 13, 2025 11:23 pm przez Judy Novakovska, łącznie zmieniany 1 raz.
23 y/o
For good luck!
183 cm
tancerz w The Painted Lady
Awatar użytkownika
„I choć nikt mnie tego nie uczył, wiem, że na tym polega miłość. Jeśli jest prawdziwa, sprawia, że człowiek staje się kimś więcej, niż był, kimś więcej, niż wierzył, że może być.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidowolne
typ narracji3 osoba
czas narracjiprzeszły
postać
autor

miał być ślub
i wesele też
STATUS: rezerwacja | 27/12
ObrazekObrazek
Fakt, że jestem bardziej zainteresowany facetami niż dziewczynami dotarł do mnie na przełomie końcówki liceum i początku studiów. Byłem wtedy e związku z koleżanką ze szkoły, zawsze dobrze się dogadywaliśmy, a że przy okazji okazało się, że wpadliśmy sobie w oko, to stwierdziliśmy, że chcemy spróbować. Podobała mi się (zresztą nadal mi sie podoba), była równie zakręcona jak ja, oboje lubiliśmy oglądać horrory, oboje byliśmy potterhead, a w pewnym momencie nawet, dość naturalnie, zaczęliśmy rozmawiać o ślubie. Naprawdę widziałem ją u swojego boku w pięknej, białej sukni. To nie było tak, że chciałem ją zranić...

- jak wyżej, poszukuję byłej dziewczyny Aresa, z którą był kilka lat temu. Rozstali się z jego winy, to na pewno. Może ją zdradził, może oszukał w jakiś sposób, może obiecał że przestanie łazić po dachach, ale nie przestał? Ustalimy sobie.
- Ares naprawdę wiązał z nią przyszłość swego czasu, ale aktualnie raczej jest to dla niego po prostu przeszłość. Dla niej niekoniecznie musi być. Mogą się do siebie znów zbliżyć, ona może myśleć, że do siebie wrócą...
- z poprzednią osobą miałam ustalone, że nadal razem mieszkali, bo wciąż się przyjaźnili i może fajnie byłoby to utrzymać.
- mogą ze sobą nawet nadal sypiać, może ona myśli, że do siebie wrócili/wrócą, a on po prostu traktuje to jak dobrą zabawę?
- nie wymagam ani długich postów na milion znaków, ani odpisów w ciągu godziny. Bawmy się. ❤️
Ostatnio zmieniony sob gru 27, 2025 1:31 pm przez Ares Everhart, łącznie zmieniany 1 raz.
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
33 y/o
For good luck!
189 cm
Strażak kapitan Toronto Fire Station'
Awatar użytkownika
Strażak, który nie dawno zawalczył o posadę kapitana jednostki, jest jaki jest, może delikatnie skrzywiony, w międzyczasie chciał się oświadczyć ale plan poszedł w łeb, wrócił do obiegu i romansów. Jak potrzeba to dorobi jako striptizer w strażackim stroju
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

to close to be bride
z cyklu mogłaś dostać pierścionek.
STATUS: AKTUALNE | 22/12
ObrazekObrazek
Istotna kobieta w życiu mojego pana, kiedyś była tą jedyną, to o niej mówił - moja przyszła żona. Reece to wzór cnót, przykładny obywatel i jeden z lepszych strażaków. Skupiony na pracy zawsze, uchodził obronną ręką z poważnych akcji, wręcz w czepku urodzony. Na co dzień? Muchy by nie skrzywdził. Zbyt perfekcyjnie idealny? Może za nudny? A może miał zbyt poważny i straszny zawód dla Ciebie? Zbyt ryzykowny? Może dla Ciebie nie wyśniony? Nie potrzebowałaś adrenaliny w życiu? Nigdy go nie kochałaś? Pojawił się inny?

Zaczynając od początku, kilka lat temu, dajmy na to (od 2-6lat) byli razem, a może nawet dłużej niż mogliby się spodziewać i zliczyć ten czas. Byli szczęśliwi i razem marzyli o tym co będzie dalej, o ułożeniu swojego życia wspólnie, razem. Zamykając oczy pewnego wieczoru w wspólnym łóżku, Reece rozmyślał o następnym dniu, o swoim planie jak i gdzie dokonać tej wiekopomnej chwili, gdzie się oświadczyć. Pierścionek nosił już dobry miesiąc, sprytnie chowając go przed swoją partnerką. Gdzieś w starej znudzonej życie skarpecie, na dnie szafki czekał na nią... Wydał na niego sporo jak na swoją pensję. Chciał aby było idealnie, chciał aby było tak jak to zaplanował. Zanim jednak skończył się dzień, a nastał wieczór - wszystko obróciło się o kilka stopni. Pani, którą kochał i której chciał oddać się bezwarunkowo, zostawiła go.
Jaki powód? Co się stało? Gdzie wyjechała? Gdzie zniknęła? Czy ma już innego? A może straciła pamięć? A może miała po prostu dość czekania na niego czy wróci, jeśli w ogóle wróci?
Ustalmy to!
Wspólnie możemy napisać kawałek fajnej historii.
PW CZEKA!

skrót:
-> poszukiwana była/niedoszła narzeczona w podobnym wieku,
-> powód ucieczki do ustalenia, jestem uniwersalną osobą,
-> istotna relacja dla dalszego funkcjonowania postaci, więc siłą rzeczy poważna sprawa.

35 y/o
CHRISTMASSY
165 cm
adwokat / prawnik w sądzie i po za nim
Awatar użytkownika
Melanie to pani adwokat, która postawiła aktualnie na siebie i stała się może delikatnie samolubna
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

rywal w sądzie
kochanek w łóżku..
STATUS: AKTUALNE | 26/12
ObrazekObrazek
Macie to uczucie? To cholerne uczucie, że gdy czujecie, że to będzie wasz dzień, gdy macie przygotowane wszystko aby to był TEN dzień, coś zawsze musi się spieprzyć? A naczelny powód tego to gość, którego nienawidzicie, który jest rzepem na psim tyłku, kimś kto zasługuje na kopa w kroczę za bycie ch****. Widząc go po raz kolejny mam od początku dość, to on burzy moją pewność siebie na sądowym korytarzu, to O N uśmiecha się w ten sposób, który mimo wszystko podkreśla, jak przystojnym jest sukinsynem. To jego mam dość i to on jest moim wrogiem, gdy po raz kolejny doprowadza do mojej porażki na sądowej sali. Widzę ten durny uśmiech i to jak wymawia moje nazwisko, cedząc przez rząd idealnych zębów. Jesteś durniem, ale muszę przyznać, że kolejny garniak opina lepiej Twoje ciało niż poprzedni. Mimo nienawiści jest coś w tej naszej walce, coś co rozpala ten niebezpiecznie ogień, którego nie rozumiem i nie chcę przyjąć do wiadomości. W jednej chwili mogłabym dać Ci w pysk, a potem Cię i tak całować... To chore, ta nasza znajomość jest chora...
W skrócie poszukuje dla Melanie pana, który musi być koniecznie kimś związanym z sądem. Najlepiej oczywiście aby był prawnikiem, adwokatem, może nawet i sędzią? Nie chcę tutaj dyskredyować nikogo, ale w zamyśle chce aby to była ciekawa relacja oparta na rywalizacji na sądowej sali oraz na docinkach. Spotykają się często, walczą ze sobą w różnych sprawach lub także o zainteresowanie klientów. W teorii Mel potrzebuje finansów na otworzenie własnej kancelarii, więc możemy to też dorzucić do ich relacji, może to by ich połączyło nie co bardziej, intensywniej? Na pewno widzi mi się ta relacja jaką hejt, który potem skończy się jednak wspólną nocą, może nawet i nocami. Mamy pole do popisu moim zdaniem i możemy to fajnie ograć w gierkach, zaczynając od oczywiście obrzucania się błotem. Nie oszukujmy się także, jego charyzma i wygląd, mogą przyprawić o zawrót głowy, więc Campbell mogłaby nawet oszaleć na jego punkcie, zakochać się? Kto wie!
Nie chcę ograniczać tego do wielkiej miłości, niech się dzieje między nimi, niech będzie pozytywny i negatywny ogień, niech mają różne przygody i będzie milusio...

Co chcę od Ciebie?
>> pana prawnika/ prokuratora/ sędziego/ radce prawnego/ w ekstremalnym scenariuszu stróża prawa z którym ma spine
>> 34+ wiek, jeśli o to chodzi
>> dowolny wiz i historia, ale możemy negocjować co i jak
>> uderzaj na PW i działamy!
Marlen.
zagram wszystko co utrzymuje się w ramach dobrego smaku, bez krzywdzenia dzieci oczywiście!
46 y/o
For good luck!
161 cm
sędzia Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
kobieta idealna - idealna żona, idealna matka, idealna przyjaciółka, idealna sędzina, idealna córka, idealna sąsiadka, idealna kochanka, idealna... obłudnica?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidamskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

perfect marriage
#RivalsToLovers #GoldenGirl&BlackSheep
#DomesticBliss #RightPersonRightTime
#SkeletonsInTheCloset
STATUS: aktualne | 27.12
ObrazekObrazek
krótki zarys
Poznaliśmy się na studiach. Ty byłeś nieznośnym dupkiem, ja gwiazdą rocznika. Najpierw rywalizowaliśmy, a potem szybko między nami zaiskrzyło. Niecały rok później stanęliśmy na ślubnym kobiercu. Dwa lata później powitaliśmy na świecie pierwsze dziecko.
Od tamtej pory byliśmy rodziną idealną.
Do wczoraj.
Ja zdradziłam (choć jeszcze o tym nie wiesz).
Twoje trupy z szafy dały o sobie znać.
Co teraz z nami?

Czyli nieidealne małżeństwo.

informacje dodatkowe
🍁 moja pani: Cecilia 46 letnia sędzina, z dwójką wspaniałych dzieci, żona idealna, z prężnie rozwijającą się karierą i spełnieniem życiowym - wszystko jest w karcie, zapraszam do lektury!
🍁 twój pan: moje jedyne wymaganie to tak naprawdę wiek (ok. 45-50), poza tym nie chcę narzucać niczego, to ma być twoja postać i tobie ma się dobrze nią pisać <3 Po cichu liczę na to, że pan X jest przeciwieństwem idealnej Cece - za uszami chowa mniejsze i większe grzeszki (zdrady, oszustwa, nielegalne interesy? w to mi graj!) i teraz wciąga w nie Cecilię, ale można iść w innym kierunku. Jestem otwarta na propozycje!
🍁 Zależy mi na historii pisanej emocjami, rozterkami moralnymi, pełnej wewnętrznych konfliktów. Jestem otwarta na dramy, sceny urocze, romantyczne, ale i zabawne czy nieprzyjemne. Oboje z pozoru znają się na wylot, ale między nimi pojawiła się zadra (do ustalenia, jaka, oprócz zdrady Cece, ale nie chciałabym, aby ta wyszła od razu), która bardzo szybko rozdziera małżeństwo zbudowane na fundamentach ponad dwudziestoletniego stażu.
🍁 Chciałabym zacząć od tego, że w ich życiu pojawiła się trudność związana z interesami męża Cece, która stworzyła między nimi mur nieufności. Możemy pogłówkować razem, co to mogłoby być!
🍁 Zapraszam, będzie fajnie! <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
anonymous
dogadamy się
27 y/o
For good luck!
167 cm
barmanka / początkująca aktorka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
bycie aktorką to jej marzenie, zarabia jako barmanka, a w nosie ma dupków, czasem rzuci się na starszych i dzianych facetów, ostra lasia
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

bitch perfect..
z cyklu nie jest tylko pustą blondi.
STATUS: AKTUALNE | 27/12
ObrazekObrazek
Hailey nie miała łatwo w życiu, gdy zmarł jej ojciec posypał jej się świat i spojrzenie na to co dookoła ją otaczało. Najważniejszy facet w jej życiu, jedyna granica którą dzieliła ją od ukręcenia matce łba. Chciała być dobra, skończyć szkołę i... próbować nie skończyć na ulicy, zarabiając tyłkiem. Chciała coś więcej nic bycie modelką, sprzedawanie się za pieniądze. Pogubiła się jednak w pewnej chwili i była o krok od.. zgwałcenia. Uciekła w popłochu bo była wtedy nastolatką, nie mogła iść na studia z taką średnią, chciała zostać aktorkę, w tym upatrywała dla siebie szansy.
Poszukuje panów sztuki dwie.

1) To ktoś z jej kręgów, dawna miłość w szkole i poza nią. Chłopak jednak pochodzący z wyższych stref, takich w których osoby jej pokroju to nędzne stworzenia. Zresztą jego matka zawsze nią gardziła gdy odwiedzała ich progi. Uczyli się razem i chodzili do tej samej klasy, więc musi to być konkretnie ktoś w jej wieku. Nie narzucam wielkiej miłości z tego, ale musiał być wyrozumiały wobec niej i całkiem odmienny niż wskazywałby jego stan konta. Gdy zostawali sami działa się dziwna magia, był także jej pierwszym facetem. Sentyment został do tej pory, a ona śledziła jak radzi sobie na studiach czy ogólnie to jaki tor kariery wybrał. Jakby co, mogą mieć choćby kontakt sms dalej. Ale pytanie czy byłby w stanie postawić się trochę rodzinie w kwestii doboru partnerki. Może mieć z góry ustalone życie, w którym nie czuje się sobą, może mieć kogoś ze swoich sfer, a równie dobrze dopiero co zerwać z narzeczoną. Fajnie aby była chemia i odżyły wspomnienia.

2)Ktoś kogo do końca nie zna, a z kim miała styczność gdy miała 18 lat może. To ktoś kto może mieć nawet 30+. Najlepiej fotograf czy jakiś łowca talentów związany z aktorstwem czy modelingiem. Poznali się dawno temu przy okazji jej początków. Może był w gronie tych drani, którzy próbowali się do niej dobierać? A może wręcz przeciwnie - jak książę na białym rumaku ją uratował, tracąc przy tym posadę? Wybór ścieżki jest dowolny bo wciąż może mieć swoje ciemne myśli za uszami, nie koniecznie widzieć w niej coś więcej niż chęci. Może widzieć w niej jedynie wygląd, ciało. Na pewno to postać, która może być skomplikowana, ciemna, niekoniecznie bardzo dobra. Fajnie jednak byłoby to podłączyć pod element tej historii z przeszłości, może zagrać jakieś retro. Opcji jest wiele, myślę też że ich spotkanie na nowo może odpalić w jej demony, koszmary, przykre wspomnienia tamtej chwili.

Śmiało zapraszam na pw, poznamy się, obgadamy, pozmieniamy co trzeba i dogadamy się w miarę możliwoście. ( RÓBCIE FACETÓW, PLISKA!)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwania”