40 y/o
CHRISTMASSY
173 cm
Inżynier energetyki / dawniej złodziej Avalon Global Industries
Awatar użytkownika
“W ciągu jednego życia będziesz kochać wiele razy, ale jedna miłość spali twoją duszę na zawsze.”
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkimieszane
typ narracji3 osoba
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Wszystko, co przyszło po nocy
“We are accidents waiting to happen — and sometimes, we happen beautifully.”
STATUS: AKTUALNE | 22/12
ObrazekObrazek
Nie wszystko, co zaczyna się przypadkiem, kończy się żalem. Czasem jedna noc — przepełniona śmiechem, winem i czymś, czego żadne z nich nie potrafiło nazwać — zostawia ślad głębszy niż wszystkie świadome wybory.

Alvaro nie był wtedy kimś, komu można było ufać. Nie do końca jeszcze jest, choć od dwóch lat żyje i zarabia w pełni legalnie.
Czterdziestka na karku, kilka grzechów pod skórą i historia, której nikt nie powinien znać. Złodziej, który nauczył się udawać przyzwoitego człowieka. Teraz próbuje żyć spokojnie — naprawia, zamiast kraść, wspiera - zamiast oszukiwać.

I wtedy pojawiłaś się Ty. Przyjaciółka, która poznała go na tyle dobrze, by widzieć, gdy coś w nim pęka. Przyjaciółka, która pewnego wieczoru pozwoliła, by wsparcie stało się dotykiem.
Z tej jednej nocy coś zostało — coś, czego w żadnym razie nie planowali, ale co było realniejsze niż wszystko, co do tej pory wydarzyło się w ich życiu.

Ona nie wie, że dawniej potrafił zniknąć z cudzym portfelem (lub ogromnymi zapasami gotówki z nowojorskiego banku) i sumieniem, które nie pozwalało sobie na żadne wyrzuty.
Nie wie, że gdy patrzy na nią, myśli o tym, jak łatwo można coś stracić — i jak bardzo się boi, że straci ją, gdy ta dowie się prawdy o jego przeszłości.

off:
x Szukam kobiety — przyjaciółki Alvaro, z którą łączy go wzajemna przyjaźń i jedna wspólnie spędzona noc, która przerodziła się w coś dużo większego. Zależy mi na emocjonalnych rozgrywkach, na realistycznej relacji, pełnej niepewności i (jednocześnie) ciepła oraz prób odnalezienia sensu w tym, co nieplanowane.
x Chciałbym, by między nimi była szczerość (może za wyjątkiem złodziejskiej przeszłości Alvaro), nieporadność i trochę światła w całym tym bałaganie. <3
x To drugie poszukiwania na tę postać, więc co nieco już na fabule się wydarzyło - mały Tiago (bo synka nazwali po "zmarłym" przyjacielu Palermo) ma już około dwóch/trzech miesięcy, kobieta zdążyła poznać Santiago (który pojawił się ponownie w życiu Alvaro i z którym ten jest od niedawna w związku). Na fabule pierwsze spotkanie Santiago i kobiety nie przebiegło zbyt dobrze, delikatnie mówiąc, ale liczę na to, że jakoś się dogadają i że będą tworzyć pokręconą i nieco pokraczną, ale jednak rodzinę.
x Dla dodania dramatyzmu możemy zrobić tak, że dziewczyna zakochała się w Alvaro, bo przecież byli blisko, spali ze sobą, mają razem dziecko, on mieszkał i nadal mieszka u niej, żeby pomagać jej przy dziecku... a że hormony w ciąży i po niej robią swoje, to mogła zapałać do niego miłością, mimo że racjonalnie wiedziała, że nie powinna, bo Alvaro w 99% wolał facetów.
x Jak masz jakieś pytania to zapraszam na pw lub na dc, służę odpowiedziami. <3
x Poprzednio matka dziecka miała na avku Esther Acebo, ale powiedzmy, że nie będę jej wymagać i pozwolę wybrać inny wizerunek :przytulon:

Ps. Umieszczam w kategorii "rodzina", bo połączyło ich dziecko, więc w pewnym sensie się nią stali, prawda?
palermo
nie lubię kierowania moją postacią i wiecznych śmieszków w grach, ale poza tym piszę dosłownie wszystko
33 y/o
For good luck!
189 cm
Strażak kapitan Toronto Fire Station'
Awatar użytkownika
Strażak, który nie dawno zawalczył o posadę kapitana jednostki, jest jaki jest, może delikatnie skrzywiony, w międzyczasie chciał się oświadczyć ale plan poszedł w łeb, wrócił do obiegu i romansów. Jak potrzeba to dorobi jako striptizer w strażackim stroju
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

to close to be bride
z cyklu mogłaś dostać pierścionek.
STATUS: AKTUALNE | 08/01
ObrazekObrazek
Istotna kobieta w życiu mojego pana, kiedyś była tą jedyną, to o niej mówił - moja przyszła żona. Reece to wzór cnót, przykładny obywatel i jeden z lepszych strażaków. Skupiony na pracy zawsze, uchodził obronną ręką z poważnych akcji, wręcz w czepku urodzony. Na co dzień? Muchy by nie skrzywdził. Zbyt perfekcyjnie idealny? Może za nudny? A może miał zbyt poważny i straszny zawód dla Ciebie? Zbyt ryzykowny? Może dla Ciebie nie wyśniony? Nie potrzebowałaś adrenaliny w życiu? Nigdy go nie kochałaś? Pojawił się inny?

Zaczynając od początku, kilka lat temu, dajmy na to (od 2-6lat) byli razem, a może nawet dłużej niż mogliby się spodziewać i zliczyć ten czas. Byli szczęśliwi i razem marzyli o tym co będzie dalej, o ułożeniu swojego życia wspólnie, razem. Zamykając oczy pewnego wieczoru w wspólnym łóżku, Reece rozmyślał o następnym dniu, o swoim planie jak i gdzie dokonać tej wiekopomnej chwili, gdzie się oświadczyć. Pierścionek nosił już dobry miesiąc, sprytnie chowając go przed swoją partnerką. Gdzieś w starej znudzonej życie skarpecie, na dnie szafki czekał na nią... Wydał na niego sporo jak na swoją pensję. Chciał aby było idealnie, chciał aby było tak jak to zaplanował. Zanim jednak skończył się dzień, a nastał wieczór - wszystko obróciło się o kilka stopni. Pani, którą kochał i której chciał oddać się bezwarunkowo, zostawiła go.
Jaki powód? Co się stało? Gdzie wyjechała? Gdzie zniknęła? Czy ma już innego? A może straciła pamięć? A może miała po prostu dość czekania na niego czy wróci, jeśli w ogóle wróci?
Ustalmy to!
Wspólnie możemy napisać kawałek fajnej historii.
PW CZEKA!

skrót:
-> poszukiwana była/niedoszła narzeczona w podobnym wieku,
-> powód ucieczki do ustalenia, jestem uniwersalną osobą,
-> istotna relacja dla dalszego funkcjonowania postaci, więc siłą rzeczy poważna sprawa.

PS. Jeśli masz swój własny autorski pomysł, lub chcesz zmian i modyfikacji to śmiało możesz to zakomunikować. Nie trzymam się twardo szukajek, jestem w stanie zmienić zdanie.
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2026 3:12 pm przez Reece Graham, łącznie zmieniany 3 razy.
46 y/o
For good luck!
161 cm
sędzia Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
kobieta idealna - idealna żona, idealna matka, idealna przyjaciółka, idealna sędzina, idealna córka, idealna sąsiadka, idealna kochanka, idealna... obłudnica?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidamskie
typ narracjitrzecioosobowa
czas narracjiprzeszły
postać
autor

bad romance
#AgeGap #ForbiddenLove #OppositesAttract #Best/GirlFriend’sMother #PowerImbalance
STATUS: szybko poszło! | 26.12
ObrazekObrazek
krótki zarys
Jakoś tak wyszło, że się przespaliśmy.
Tego wieczoru wróciłam do domu późno, zmęczona i trochę wstawiona po kilku drinkach wypitych z przyjaciółkami. Ty nocowałeś u nas pod przykrywką projektu na zajęcia. Tak się złożyło, że zetknęliśmy się razem w kuchni. Wymieniliśmy kilka zdań, zabawnych anegdotek, pocałunków i... słabości.
Nigdy wcześniej tak mocno nie żałowałam popełnionego błędu.
Żadnego tak bardzo nie pragnęłam powtórzyć...

Czyli romans starszej kobiety i przyjaciela jej syna/chłopaka córki

informacje dodatkowe
🍁 moja pani: Julia (tymczasowo) to pani w wieku ok. 45 lat, piastująca wysokie stanowisko w poważnej instytucji (myślę nad sędzią albo innym tego typu zawodem), z dwójką wspaniałych dzieci, naprawdę (czyżby?) udanym małżeństwem, prężnie rozwijającą się karierą i spełnieniem życiowym. Dla Julii ujawnienie tego romansu oznacza koniec na każdej płaszczyźnie życia.
🍁 twój pan: moje jedyne wymaganie to tak naprawdę wiek (21+), poza tym nie chcę narzucać niczego, to ma być twoja postać i tobie ma się dobrze nią pisać <3 Motywy twojego pana również są dla mnie nieistotne - czy naprawdę zakochał się w Julii? A może to szczeniackie zagranie? "Zaliczenie" matki kumpla, żeby pochwalić się znajomym, że ma na koncie "milfa"? Chęć wykorzystania do szantażu? Jestem otwarta na propozycje!
🍁 Zależy mi na historii pisanej emocjami, rozterkami moralnymi, pełnej wewnętrznych konfliktów, ukrywania relacji, trudności z niej wynikającymi. Jestem otwarta na dramy, sceny urocze, romantyczne, ale i zabawne czy nieprzyjemne. Oboje są na innych etapach życia, reprezentują różne wartości, a jednak coś ich do siebie ciągnie. Możemy w tę historię wpleść z czasem dosłownie WSZYSTKO - nieplanowaną ciążę, tragiczną sytuację, wydanie się romansu, rozejście się. Piszmy to razem! <3
🍁 Chciałabym zacząć pisać tę historię od pierwszego spotkania po wspólnie spędzonej nocy.
🍁 Zapraszam, będzie fajnie! <3
I walk alone, not because I have to, but because I choose to
anonymous
dogadamy się
46 y/o
For good luck!
161 cm
sędzia Superior Court of Justice
Awatar użytkownika
kobieta idealna - idealna żona, idealna matka, idealna przyjaciółka, idealna sędzina, idealna córka, idealna sąsiadka, idealna kochanka, idealna... obłudnica?
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkidamskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

perfect marriage
#RivalsToLovers #GoldenGirl&BlackSheep
#DomesticBliss #RightPersonRightTime
#SkeletonsInTheCloset
STATUS: aktualne | 30.12
ObrazekObrazek
krótki zarys
Poznaliśmy się na studiach. Ty byłeś nieznośnym dupkiem, ja gwiazdą rocznika. Najpierw rywalizowaliśmy, a potem szybko między nami zaiskrzyło. Niecały rok później stanęliśmy na ślubnym kobiercu. Dwa lata później powitaliśmy na świecie pierwsze dziecko.
Od tamtej pory byliśmy rodziną idealną.
Do wczoraj.
Ja zdradziłam (choć jeszcze o tym nie wiesz).
Twoje trupy z szafy dały o sobie znać.
Co teraz z nami?

Czyli nieidealne małżeństwo.

informacje dodatkowe
🍁 moja pani: Cecilia 46 letnia sędzina, z dwójką wspaniałych dzieci, żona idealna, z prężnie rozwijającą się karierą i spełnieniem życiowym - wszystko jest w karcie, zapraszam do lektury!
🍁 twój pan: moje jedyne wymaganie to tak naprawdę wiek (ok. 45-50), poza tym nie chcę narzucać niczego, to ma być twoja postać i tobie ma się dobrze nią pisać <3 Po cichu liczę na to, że pan X jest przeciwieństwem idealnej Cece - za uszami chowa mniejsze i większe grzeszki (zdrady, oszustwa, nielegalne interesy? w to mi graj!) i teraz wciąga w nie Cecilię, ale można iść w innym kierunku. Jestem otwarta na propozycje!
🍁 Zależy mi na historii pisanej emocjami, rozterkami moralnymi, pełnej wewnętrznych konfliktów. Jestem otwarta na dramy, sceny urocze, romantyczne, ale i zabawne czy nieprzyjemne. Oboje z pozoru znają się na wylot, ale między nimi pojawiła się zadra (do ustalenia, jaka, oprócz zdrady Cece, ale nie chciałabym, aby ta wyszła od razu), która bardzo szybko rozdziera małżeństwo zbudowane na fundamentach ponad dwudziestoletniego stażu.
🍁 Chciałabym zacząć od tego, że w ich życiu pojawiła się trudność związana z interesami męża Cece, która stworzyła między nimi mur nieufności. Możemy pogłówkować razem, co to mogłoby być!
🍁 Zapraszam, będzie fajnie! <3
Ostatnio zmieniony wt gru 30, 2025 8:24 pm przez cecilia harper, łącznie zmieniany 2 razy.
anonymous
dogadamy się
28 y/o
For good luck!
163 cm
a whole lotta trouble in a itty-bitty skirt
Awatar użytkownika
she rides shotgun
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
czas narracjiprzeszły
postać
autor

hey, trouble — double trouble
illegal things are our speciality
STATUS: ROZMOWY | 01/01
ObrazekObrazek
Ja wchodzę teatralnie, Ty włazisz z buta.
Ja mam śliczny uśmiech i aktorski dar ściemniania, Ty ego i ambicje większe niż ustawa przewiduje – razem z tym cholernym przekonaniem, że to, czego nie załatwisz po dobroci, dostaniesz siłą. Oboje mamy też talent do udawania, że posiadamy wszystko, gdy tak naprawdę nie mamy niczego.
Ty wyznaczasz cele. Organizujesz zaplecze, robisz za mózg operacji i ochronę. Bierzesz na celownik bogaczy i śmietankę towarzyską, debili i kretynów, wszystkich, których można wykiwać, żeby coś zyskać; przygotowujesz przekręty godne scenariusza z Hollywood. Jeżeli trzeba, wykonujesz za mnie najbrudniejszą robotę. To Ty strzelasz.
Ja te cele wcielam w życie, pakując się wszędzie tam, gdzie mi powiesz. Ja owijam sobie ludzi wokół palca, ja z nimi sypiam, ja ich okradam – z fantów, szmalu, informacji, godności. Nie patrzę Ci na ręce tak jak Ty mnie. Ślepo wierzę, że to co robimy, ma sens. Oboje w to wierzymy, oboje na swój sposób zaślepieni każdym przypływem łatwej gotówki, każdą chwilą luksusu i adrenaliny, która kiedyś pewnie nas zabije. Idę za Tobą jak wierny pies, wychodząc daleko za granice moralności; zbyt daleko, by zawrócić, a zresztą... bez Ciebie już dawno bym się zgubiła.

— Twoja postać powinna być starsza od mojej (chociaż troszkę) i uchodzić za tą bardziej niebezpieczną, której najlepiej nie lekceważyć (i wcale nie chodzi mi tu o napakowanego szympansa!). Ty masz być stroną, która to wszystko napędza i utrzymuje w ryzach. Ja będę tą delikatniejszą, choć jednocześnie mocno szurniętą, jak Ty zresztą. Jeżeli pojawia się panika, wiadomo, że to ja panikuję. Coś się spierdoliło? Też na stówę moja wina.
— X jest na etapie większych rozkminek, ale już teraz mogę napisać, że będzie dziewczyną, która chciała się związać z aktorstwem, tylko jej nie pykło – i wtedy pewnie poznała Y. Generalnie widzę to tak, że trzymają się razem od dawna, bo najzwyczajniej w świecie im te przekręty wychodzą. I chociaż z założenia nie zostają w żadnym mieście dłużej niż kilka miesięcy, tutaj zostaną – bo wdepną w coś, z czego szybko nie wybrną, ale to chciałabym obgadać wspólnie, więc liczę na kogoś, kto razem ze mną będzie chciał pchać fabułę do przodu <3
— Jeżeli chodzi o ich relację, totalnie nie cukierkowa, bo poza tym, że ten high life ma im dosyć wychodzić, wiele rzeczy dookoła ma się również walić – cała ta otoczka to generalnie jeden wielki dramat (możemy też dorzucić odrobinę komedii!). No i chciałabym, żeby X do Y wzdychała, ale tak nieporadnie dosyć i raczej udając zawzięcie, że wcale nic a nic nie czuje, podczas gdy najchętniej wyrwałaby sobie żyły, gdy Y wspomina o kolejnym zaliczonym numerku gdzieś w pięciogwiazdkowym hotelu. Chcąc nie chcąc relacja dosyć bliska, bo mają siebie praktycznie na co dzień – wspólne, wynajęte mieszkania, pokoje w hotelach, godziny spędzone w jednym samochodzie, robota. Praktycznie non stop przy sobie, co daje nam też pole do manewru pod akcje typu „mam Cię dość, wypierdalaj”. Fajnie byłoby, gdyby Y traktował moją bardziej jak siostrę, od biedy przyjaciółkę, a przede wszystkim partnerkę w zbrodni. I tyle. Nie zakładam endgejmu, wolę iść na żywioł, a jak nam się znudzi, zawsze możemy ich wpakować do piachu.
Ostatnio zmieniony czw sty 01, 2026 8:42 pm przez Laura Collins, łącznie zmieniany 1 raz.
she
nie lubię postów tworzonych przez AI; jednostronnej inicjatywy; brania wszystkiego zbyt personalnie i nieodróżniania postaci od gracza
27 y/o
For good luck!
167 cm
barmanka / początkująca aktorka what a way to make a livin'
Awatar użytkownika
bycie aktorką to jej marzenie, zarabia jako barmanka, a w nosie ma dupków, czasem rzuci się na starszych i dzianych facetów, ostra lasia
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracji-
postać
autor

bitch perfect..
z cyklu nie jest tylko pustą blondi.
STATUS: AKTUALNE | 05/12
ObrazekObrazek
Hailey nie miała łatwo w życiu, gdy zmarł jej ojciec posypał jej się świat i spojrzenie na to co dookoła ją otaczało. Najważniejszy facet w jej życiu, jedyna granica którą dzieliła ją od ukręcenia matce łba. Chciała być dobra, skończyć szkołę i... próbować nie skończyć na ulicy, zarabiając tyłkiem. Chciała coś więcej nic bycie modelką, sprzedawanie się za pieniądze. Pogubiła się jednak w pewnej chwili i była o krok od.. zgwałcenia. Uciekła w popłochu bo była wtedy nastolatką, nie mogła iść na studia z taką średnią, chciała zostać aktorkę, w tym upatrywała dla siebie szansy.
Poszukuje panów sztuki dwie.

1) To ktoś z jej kręgów, dawna miłość w szkole i poza nią. Chłopak jednak pochodzący z wyższych stref, takich w których osoby jej pokroju to nędzne stworzenia. Zresztą jego matka zawsze nią gardziła gdy odwiedzała ich progi. Uczyli się razem i chodzili do tej samej klasy, więc musi to być konkretnie ktoś w jej wieku. Nie narzucam wielkiej miłości z tego, ale musiał być wyrozumiały wobec niej i całkiem odmienny niż wskazywałby jego stan konta. Gdy zostawali sami działa się dziwna magia, był także jej pierwszym facetem. Sentyment został do tej pory, a ona śledziła jak radzi sobie na studiach czy ogólnie to jaki tor kariery wybrał. Jakby co, mogą mieć choćby kontakt sms dalej. Ale pytanie czy byłby w stanie postawić się trochę rodzinie w kwestii doboru partnerki. Może mieć z góry ustalone życie, w którym nie czuje się sobą, może mieć kogoś ze swoich sfer, a równie dobrze dopiero co zerwać z narzeczoną. Fajnie aby była chemia i odżyły wspomnienia.

2)Ktoś kogo do końca nie zna, a z kim miała styczność gdy miała 18 lat może. To ktoś kto może mieć nawet 30+. Najlepiej fotograf czy jakiś łowca talentów związany z aktorstwem czy modelingiem. Poznali się dawno temu przy okazji jej początków. Może był w gronie tych drani, którzy próbowali się do niej dobierać? A może wręcz przeciwnie - jak książę na białym rumaku ją uratował, tracąc przy tym posadę? Wybór ścieżki jest dowolny bo wciąż może mieć swoje ciemne myśli za uszami, nie koniecznie widzieć w niej coś więcej niż chęci. Może widzieć w niej jedynie wygląd, ciało. Na pewno to postać, która może być skomplikowana, ciemna, niekoniecznie bardzo dobra. Fajnie jednak byłoby to podłączyć pod element tej historii z przeszłości, może zagrać jakieś retro. Opcji jest wiele, myślę też że ich spotkanie na nowo może odpalić w jej demony, koszmary, przykre wspomnienia tamtej chwili.

Śmiało zapraszam na pw, poznamy się, obgadamy, pozmieniamy co trzeba i dogadamy się w miarę możliwoście. ( RÓBCIE FACETÓW, PLISKA!)
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2026 11:24 pm przez Hailey Meachum, łącznie zmieniany 1 raz.
gall anonim
34 y/o
Welkom in Canada
180 cm
adwokat Vishwakar, Bradford & Grant Llp
Awatar użytkownika
ignorantia iuris nocet, ignorantia facti non nocet
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona
typ narracjipierwszoosobowy
czas narracjiteraźniejszy
postać
autor

Szukam sąsiadki
relacja typu love-hate, na luzie, i straszno i śmieszno, distillery district
STATUS: REZERWACJA | 29/12
ObrazekObrazek
Szukam pani, która mieszka ze mną pod jednym dachem, drzwi w drzwi, w tej samej klatce, jednym słowem jesteśmy sąsiadami i jak to w sąsiedztwie bywa raz się kochamy, raz nienawidzimy. Czasem przynoszę ci kolację, bo za dużo mi się zrobiło, a na weekend i tak jadę do rodziców, a czasem kradnę ci gazetę, bo zapomniałem przedłużyć prenumeratę a lubię poczytać co się dzieje w świecie przy porannej kawie, albo rozwiązać kilka krzyżówek. Czasem wołasz mnie żebym zerknął na cieknący kran, a czasem nad ranem wyłączasz mi korki żebym przestał wreszcie puszczać muzykę. Raczej drzemy ze sobą koty, bo przecież żadne z nas nie przyzna, że mogłoby lubić to drugie... Chociaż gdzieś tam w głębi strasznie mnie kręcisz, dlatego uporczywie przeganiam wszystkich twoich adoratorów wciskając im różne kity, że jesteś ukrytą lesbijką albo szajbuską i i tak nic z tego nie będzie. Ty też się wkurzasz widząc kolejne dziewczęta opuszczające moje mieszkanie. Potem nie odzywamy się do siebie przez tydzień, ale tak po prawdzie to żyć bez ciebie nie mogę i w końcu i tak zapukam do twoich drzwi, przynosząc ci ulubione ciastko.

~ Szukam kobiety, wiek, charakter, zawód, wygląd i inne takie nie mają znaczenia, ważne żebyśmy mieszkali po sąsiedzku;
~ Willy jest wesołą postacią więc nie ukrywam, że liczę raczej na śmieszne wątki, chociaż nie pogardzę jakąś epicką dramą (im bardziej szalona i absurdalna tym lepiej);
~ Nie piszę jakoś szybko i nie wymagam tego od współgracza, liczę na to, że złapiemy wspólny język;
~ Szczegóły możemy dogadać wspólnie, chociaż najbardziej lubię spontaniczne akcje :)
~ Chętnych zapraszam na PW, da się ze mną dogadać :brewka:
twoja stara
???
30 y/o
CHRISTMASSY
164 cm
Pani Prezes Northland Power
Awatar użytkownika
Młoda prezeska próbująca oficjalnie przejąć firmę przed szponami młodszego brata
nieobecnośćnie
wątki 18+nie
zaimkizaimki
typ narracjityp narracji
czas narracjiPrzeszły
postać
autor

Z rodziną dobrze tylko na zdjęciach
jeszcze jeden brat
STATUS: AKTUALNE 18/01
ObrazekObrazek
Rodzina Marshall pochodzi z Toronto. To tutaj powstała ich firma, która rozwija się na skalę światową. Każde dziecko Christophera zajmuje się jej kawałkiem. W końcu biznes fotowoltaiczny zdaje się być nową żyłą złota. Źródła energii odnawialnej wydają się być największym sukcesem w dobie zmieniającego się klimatu. Zwłaszcza dla tej rodziny, która dała rady się na nim dorobić. Na zdjęciu zwykła kochająca się rodzina, a tak naprawdę pełna kłótni, rozczarowań i rywalizacji. Nie ma to jak dobra drama, zwłaszcza wśród rodzeństwa. To widać gołym okiem, że rodzina dba jedynie o interes. Każdy z nich inne, ale niezbyt mogą liczyć na dobre słowo dla siebie nawzajem.

S K Ł A D:
Christopher & Christina (NPC) rodzice tego szalonego przybytku, którzy od dzieci wymagali więcej, niż ktokolwiek był w stanie znieść.
Cherry (l. 30) — młoda pani prezes, która by zyskać stołek, uprosiła przyjaciela, by się zaręczyli. Ambitna, wymagająca. Perfekcjonistka, pedantka. Jedyne, o czym marzy, to zachowanie stanowiska CEO.
Charlie Marshall (l. 30) — bliźniak Cherry, wiceprezes. Drugie uosobienie sukcesu w rodzinie.
Cora Marshall (l.25) - lekko duch, specjalista od PR. Z taką to można konie kraść.
+ SZUKAMY jeszcze jednego brata lub siostry. Z chęcią przyjmiemy kogoś, kto będzie z nami grał, bo mamy całkiem sporo pomysłów, by rozhulać rodzinę <3
Cassie (NPC, l. 8) — najmłodsza, przesłodka. Jedyna osoba, dzięki której rodzina jest w stanie być razem przy stole.

I N N E:
<3 Jeśli uwielbiasz rodzinne dramaty, kłótnie o rodzinną fortunę, to są to poszukiwania dla Ciebie!
<3 Wygląd, wiek, a także funkcja w firmie to twoja decyzja (z ciekawych posad są wolne dyrektor finansowy i dyrektor operacyjny!). Chociaż nie ukrywam, zależy mi na konkurencji dla Cherry.
<3 Jeśli jesteś chętny, zapraszam na PW ❤️ Na pewno się dogadamy!
Ostatnio zmieniony ndz sty 18, 2026 3:32 pm przez Cherry Marshall, łącznie zmieniany 2 razy.
27 y/o
PSUJ TROFEOWY
183 cm
trener boksu w Kingsway Boxing Club
Awatar użytkownika
i don't get lucky, i make my own luck
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiona/jej
typ narracji3 os.
czas narracjiprzeszły
postać
autor

the other hall
siostra poszukiwana
STATUS: nieaktualne | 01/01/26
ObrazekObrazek
Nie wiem, kim jesteś. Przez lata żyłem w przekonaniu, że moja historia zaczyna się i kończy na mnie, a matka nie zostawiła po sobie nic poza garścią bolesnych wspomnień. Myślałem, że byłem jedynym błędem, którego żałowała do końca życia. Okazało się, że było nas dwoje.

Kiedy miałem trzy, może cztery lata, ona znów zaszła w ciążę. Nie powiedziała mi o Tobie. Nie było nas stać na chleb, a co dopiero na drugie dziecko, więc oddała Cię do sierocińca zaraz po porodzie. Zrobiła to, żebyśmy oboje mieli jakąś szansę - ja przy niej, Ty... gdzieś indziej. Zabrała tę tajemnicę do grobu, a ja nigdy nie szukałem rodzeństwa, którego według mnie nie miałem.

Informacje w pigułce:
🍁 Jesteś ode mnie młodsza o około 2-5 lat.
🍁 Masz wolną rękę, jeśli chodzi o przeszłość. Mogłaś trafić do bogatej rodziny i dorastać w luksusach, albo spędzić życie w sierocińcu, walcząc o swoje tak samo twardo jak ja. Możesz być prawniczką, która właśnie odkryła błąd w papierach, albo dziewczyną z ulicy, która szuka odpowiedzi na pytanie, po kim ma ten cholerny charakter.
🍁 Jeśli chodzi o nazwisko, w papierach z sierocińca widniało Hall. To, czy Twoi rodzice adopcyjni je zostawili, czy nadali Ci zupełnie nowe, zależy tylko od Ciebie.
🍁 Jeśli chodzi o wygląd, pozostawiam Ci pełną dowolność - no, może prawie, bo jesteśmy białymi Kanadyjczykami od urodzenia.
🍁 Co jest istotne, to Ty szukasz mnie. Ja nie mam pojęcia o Twoim istnieniu. To od Ciebie zależy, czy nasze ścieżki zetkną się ze sobą w klubie bokserskim, na siłowni, w klubie czy... pod drzwiami mojego mieszkania.
🍁 Musisz wiedzieć, że na początku pewnie będę Cię odpychał. Nie szukam rodziny, nie potrzebuję kogoś, za kogo musiałbym brać odpowiedzialność. Ale krew to nie woda - prędzej czy później wywalczysz sobie miejsce w moim świecie.

Co oferuję?
🍁 Super wątki z super starszym bratem, który zrobi wszystko, by chronić to, co jego.
🍁 Gęstą, emocjonalną relację pełną trudnych rozmów.
🍁 Dramy.
🍁 Więcej dram.
isiek
wszystko git jest
26 y/o
For good luck!
164 cm
Asystent Forward Interiors
Awatar użytkownika
a Canadian is somebody who knows how to make love in a canoe
nieobecnośćnie
wątki 18+tak
zaimkiżeńskie
typ narracjitrzecioosobowy
czas narracjiprzeszły
postać
autor

Miłości szukam
Dramatu szukam
STATUS: NIEAKTUALNE <3 | 29/12
ObrazekObrazek
Dla mojego pierniczka poszukuję miłości. Prawdziwej, wielkiej, dramatycznej, namiętnej, intymnej. Marzy mi się rozegranie wątku, który chwyci nas za serce - będzie bawił i wzruszał. Chcę stworzyć taką relację między postaciami, gdzie posty same będą się pisać, a chemia między nimi będzie bić z ekranu monitora.

Na chwilę obecną nie mam żadnej kp, ponieważ jestem otwarta na wszystko. Jeżeli poszukujesz dla swojego pana (nowego bądź już istniejącego na forum) miłości, to zapraszam! Stwórzmy razem tą historię od samego początku. Nasze postacie mogą się dopiero poznać albo być małżeństwem z wieloletnim stażem bądź dawnymi kochankami.

<3 <3 <3
• Zależy mi, abyśmy razem tworzyli ten wątek. Dyskutujmy, podsuwajmy sobie pomysły i bawmy się tą historią!
• Wiem, że wszyscy mamy swoje życie poza forum, ale lubię, gdy posty wymieniamy w miarę systematycznie. Czekając dłużej niestety tracę wenę :(
• Preferuję rozgrywki i posty pełne emocji, ale takie z humorem również. Nie muszą być same dramaty, możemy także zajarać zioło i pójść do zoo oglądać pingwiny :lol:
• Raczej nie mam żadnych triggerów póki wszystko jest w granicach smaku
• Jestem fatalna w pisaniu poszukiwań, ale na fabule się rozkręcam!
• Raczej nie należę do gryzących osobników, więc zapraszam do kontaktu <3 Obecnie najczęściej złapiesz mnie na pw Cora Marshall
Ostatnio zmieniony śr gru 31, 2025 4:24 pm przez Skye Murray, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Organizacyne”